Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Esteban Alvarado Brown

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Top ağlarla buluşuyor bizimkisi daha yeni atlıyor
    ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Kova

Yorum

• tek başına suçlu tabiki değil ama bende oyumu KOVA dan yana kullanıyorum. hakan arıkan bunun 5 gömlek üstüydü.

Yorum

• Hakan Arıkan ve onu yollayanlara selam olsun.
          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• En iyi maçını çıkardı ancak yaptığı kurtarışların 1-2 tanesi hariç olağanüstü olduğunu düşünmüyorum. Önceki maçlarda kaleye her giren gol oluyordu bugün de tam tersi Sivas çok şanssızdı bunu sadece Esteban'a bağlarsak hem ona yük bindirmiş oluruz hem de kendimizi kandırırız...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Son kurtarisi cok iyiydi...görevini yapti! Performansinin devamini dilerim...
              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Rahat tutması gereken topları neden yumrukluyor?

Yorum

• Bugün iyiydi.
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• iyi kaleci kesinlikle, bundan sonra da oynamaya devam etmeli...

Yorum

• Bkz. Jeferson
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Onur'un yerine alındığını biliyorum. Bu yüzden belki de hep ön yargılı bakacağım sana ama şu an önemli olan takımın başarısı.
                        Tebrikler iyi maç çıkardın.

Bu arada av peşinde olan arkadaşlara NOT:
                        ""Yendiğimiz"" maçta soluğu ilk burada aldım .Birazdan da KAPTAN'ın sayfaya yazacağım
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Önceliği Gol yememek olduğu için bugün görevini başarıyla ifa etti son 10-15 dk haricinde Sivas ın düzgün şutu yoktu ama son bölümlerde iyi iş çıkarttı

Tutamayacağını düşünüyorsa topu yumruklamak daha doğru yanlış hatırlamıyorsam onur GS maçında yediğimiz golde yumruğa değil tutmaya çalıştı talihsiz bir gol yedik ve hem kendi hem takım devam eden süreçte fazlasıyla yıprandı rakibin kucağına atmadığı sürece yumruklayıp uzaklaştırsın

Oyunu soğutup gereksiz zaman geçirme çabası hoş değil tamam bizm takım top tutamıyor attığın top pozisyon olarak geri dönüyor ama bu sebepten sarı gördün son yarım saatte ha atıldı ha atılacak diye gerildik durduk

Ayrıca iyi olan bir yanı degajda topu iyi atıyor iyi yere indiriyor ama bizimkiler alamadı topu hiç
                          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Bir ya da iki kurtarışı iyiydi. Diğer pozisyonlar öyle çok abartılı kurtarışlar değildi. Genel olarak dış şutlarda iyi bir görüntü verdi.
                            Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                            Hz. Ömer.

Yorum

• Tebrikler. Bugün iyiydi. inşallah Onur dönene kadar böyle devam eder.

Not: Trabzonspor'da oynuyorsun sen. 37. Dakikada vakit geçirmekten sarı kart yiyecek kadar küçülme lütfen..
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tebrikler. Bugün iyiydi. inşallah Onur dönene kadar böyle devam eder.

Not: Trabzonspor'da oynuyorsun sen. 37. Dakikada vakit geçirmekten sarı kart yiyecek kadar küçülme lütfen..
                                Bence son derece akıllı hareket etti.ilk yarının özellikle son çeyreğinde Sivas hücumları o kadar sıkılaştıki adeta defansımız bunalmıştı, Esteban'ın ağır hareketleri en azından Sivaslıların sinirlenip kontrolden çıkmalarına neden oldu.
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim