İlk olarak Hakan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Esteban Alvarado Brown
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalandan yere sudan sebeplerle adamı eleştirmeyin gençler.gayette güzel oynadı,Takımın kalecisi bundan sonra Esteban'dır.iyi kimse o oynar.
Esteban mı Onur dan iyi ? Ne anlamda, hangi kriterlere göre daha iyi ? İstanbul a kaçıp kupa koleksiyonu yapmadı diye mi, takımı karıştıran 2 tane boş adam kendisini itibarsızlaştırmaya çalıştı diye mi kötü kaleci oldu ?
Muslera nın yokluğunda Cenk ne yapıyorsa, Volkan ın yokluğunda Fabiano ne yapıyorsa Esteban da onu yapıyor, yapacak ama abartmaya da gerek yok. Geçen hafta yumurtlayıp komedi goller yiyen de bu adamdı, yorumlar hala duruyor. Bu maç iyiydi, yedek kaleci için yeterli bir isim gibi gözüküyor ama ''İdarelik'' kaleci işte, sonuçta yedek kaleci. Bu ligde Muslera, Onur dan başka elit kaleci yok. Diğerleri bir alt seviye oluyor (Tolga, Volkan)"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Şuan için evet Esteban Onur'dan daha formda.Kardeşim bırakın şu gitti gitmedi işlerini.geçen hafta Esteban'ın yediği gollerin hiçbirinde hata yok ayıptır bu kadar kolay yerden yere vurulmaz bir oyuncu.Onur başımızın tacı diye gelene gidene bok atmak işmi şimdi.İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEsteban mı Onur dan iyi ? Ne anlamda, hangi kriterlere göre daha iyi ? İstanbul a kaçıp kupa koleksiyonu yapmadı diye mi, takımı karıştıran 2 tane boş adam kendisini itibarsızlaştırmaya çalıştı diye mi kötü kaleci oldu ?
Muslera nın yokluğunda Cenk ne yapıyorsa, Volkan ın yokluğunda Fabiano ne yapıyorsa Esteban da onu yapıyor, yapacak ama abartmaya da gerek yok. Geçen hafta yumurtlayıp komedi goller yiyen de bu adamdı, yorumlar hala duruyor. Bu maç iyiydi, yedek kaleci için yeterli bir isim gibi gözüküyor ama ''İdarelik'' kaleci işte, sonuçta yedek kaleci. Bu ligde Muslera, Onur dan başka elit kaleci yok. Diğerleri bir alt seviye oluyor (Tolga, Volkan)Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Esteban a bok atmadim, Esteban uzerinden Onur a bok atilmasina karsi ciktim. Yorumum yukarda, 2 tane 11 oyuncumuz sakat veya oynatilmiyor. Bunlar takima dönmeli, Esteban idarelik kaleci olur. Gecen hafta biz vurduk Mersin kalecisi tuttu bu hafta Esteban. Ben bu adami kötülemiyorum ama Onur dan iyi kaleci demek ayri performans olarak iyi demek ayri, performans ve hazir olma acisindan diyorsan o zaman sorun yok."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Sakami yapiyorsun abi? Bu kalecinin amatorlugunu goremiyormusun. soyle diyim ayaginin yanina yerden vurulan her top gol olur, adam koltuk altindan kaciriyor butun toplari, gecen haftaki penalti golu gibi, onu yemin ediyorum burdan bircok kisi cikariridi. neyse penalti penaltidir diyorum geciyorum. Ustune gelen toplari sacma sapan uzaklastirisi? Topu tupabilicekken...İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuan için evet Esteban Onur'dan daha formda.Kardeşim bırakın şu gitti gitmedi işlerini.geçen hafta Esteban'ın yediği gollerin hiçbirinde hata yok ayıptır bu kadar kolay yerden yere vurulmaz bir oyuncu.Onur başımızın tacı diye gelene gidene bok atmak işmi şimdi.
Hele kaleciyle karsi karsiya bir pozisyon vardi dun, vucudu yerine ayaklariyla kayarak aldi ki akillara zarar bir pozisyondu.
refleksleri sifir bir kaleci. gercekten ptt birinci ligde zar zor oynar. bu adamin bizim kalemizde olmasi traji komik bir durumdur.
Bu yorumlarimin Onur ile yakindda uzaktan alakasi yoktur.
Yorum
-
Şaka yapmıyorum kardeşim gayet ciddiyim.Ben amatörlük bir hareket yaptığını görmedim.kaldıki bu adam Hollanda'nın zirveye oynayan takımında senelerce kalecilik yapmış adamı biz bir maçta amatör yaptık.Biz herşeyi yaparız.Biz varya biz ah bizler.İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakami yapiyorsun abi? Bu kalecinin amatorlugunu goremiyormusun. soyle diyim ayaginin yanina yerden vurulan her top gol olur, adam koltuk altindan kaciriyor butun toplari, gecen haftaki penalti golu gibi, onu yemin ediyorum burdan bircok kisi cikariridi. neyse penalti penaltidir diyorum geciyorum. Ustune gelen toplari sacma sapan uzaklastirisi? Topu tupabilicekken...
Hele kaleciyle karsi karsiya bir pozisyon vardi dun, vucudu yerine ayaklariyla kayarak aldi ki akillara zarar bir pozisyondu.
refleksleri sifir bir kaleci. gercekten ptt birinci ligde zar zor oynar. bu adamin bizim kalemizde olmasi traji komik bir durumdur.
Bu yorumlarimin Onur ile yakindda uzaktan alakasi yoktur.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

36. dakikada bu yüzden sarı kart mı görülür ?
Yorum