Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Esteban Alvarado Brown

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Rahat tutması gereken topları neden yumrukluyor?
    4 maçtır yenilen bir takımın kalesini koruma psikolojisi olabilir. Douglasta da aynı durum vardı. Hatta çoğu oyuncumuz hata yapmaktan korkup garanti tercihlere yöneldi.
    Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Adam 4 maçtır yenilen takımı görünce maçın başından beri oyalamaya çalıştı o da haklı tabi.
      Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Abi bu adami korumayin cidden. koruncak bi tarafi yok. ptt liginde belki oynar max. uzun zamandir bu kadar kotu kaleci gormemistim. abartisiz

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: hasans-k.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 40.3 KB 
Kimlik: 11204109

Estebanin Turk versiyonu

HEP
          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Yalandan yere sudan sebeplerle adamı eleştirmeyin gençler.gayette güzel oynadı,Takımın kalecisi bundan sonra Esteban'dır.iyi kimse o oynar.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bu takımın birinci kalecisi Onur dur. Estaban dan daha iyidir. Esteban Onur u kesebilecek seviyede değil bu bir gerçek.
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• 10 tane şut çıkarmış,sezon rekoru falan tamam da hiç güven vermiyor gerçekten

Mesela Estebanla Kadıköy'e falan çıkma düşüncesi baya korkutucu olabilir

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yalandan yere sudan sebeplerle adamı eleştirmeyin gençler.gayette güzel oynadı,Takımın kalecisi bundan sonra Esteban'dır.iyi kimse o oynar.

Esteban mı Onur dan iyi ? Ne anlamda, hangi kriterlere göre daha iyi ? İstanbul a kaçıp kupa koleksiyonu yapmadı diye mi, takımı karıştıran 2 tane boş adam kendisini itibarsızlaştırmaya çalıştı diye mi kötü kaleci oldu ?

Muslera nın yokluğunda Cenk ne yapıyorsa, Volkan ın yokluğunda Fabiano ne yapıyorsa Esteban da onu yapıyor, yapacak ama abartmaya da gerek yok. Geçen hafta yumurtlayıp komedi goller yiyen de bu adamdı, yorumlar hala duruyor. Bu maç iyiydi, yedek kaleci için yeterli bir isim gibi gözüküyor ama ''İdarelik'' kaleci işte, sonuçta yedek kaleci. Bu ligde Muslera, Onur dan başka elit kaleci yok. Diğerleri bir alt seviye oluyor (Tolga, Volkan)
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Esteban mı Onur dan iyi ? Ne anlamda, hangi kriterlere göre daha iyi ? İstanbul a kaçıp kupa koleksiyonu yapmadı diye mi, takımı karıştıran 2 tane boş adam kendisini itibarsızlaştırmaya çalıştı diye mi kötü kaleci oldu ?

Muslera nın yokluğunda Cenk ne yapıyorsa, Volkan ın yokluğunda Fabiano ne yapıyorsa Esteban da onu yapıyor, yapacak ama abartmaya da gerek yok. Geçen hafta yumurtlayıp komedi goller yiyen de bu adamdı, yorumlar hala duruyor. Bu maç iyiydi, yedek kaleci için yeterli bir isim gibi gözüküyor ama ''İdarelik'' kaleci işte, sonuçta yedek kaleci. Bu ligde Muslera, Onur dan başka elit kaleci yok. Diğerleri bir alt seviye oluyor (Tolga, Volkan)
                    Şuan için evet Esteban Onur'dan daha formda.Kardeşim bırakın şu gitti gitmedi işlerini.geçen hafta Esteban'ın yediği gollerin hiçbirinde hata yok ayıptır bu kadar kolay yerden yere vurulmaz bir oyuncu.Onur başımızın tacı diye gelene gidene bok atmak işmi şimdi.

Yorum

• Dostum sen zaman geçirme olayını tamamen yanlış anlamışsın 36. dakikada bu yüzden sarı kart mı görülür ?
                      Pavel Nedved; "futbolcular gider, iyi futbolcular kalır."

Yorum

• Fatih abi tam herşeyimiz kafa kafaya yatıyor diyorum bir yerden su koyveriyorsun
                        9 # Osvaldo'

Yorum

• Esteban a bok atmadim, Esteban uzerinden Onur a bok atilmasina karsi ciktim. Yorumum yukarda, 2 tane 11 oyuncumuz sakat veya oynatilmiyor. Bunlar takima dönmeli, Esteban idarelik kaleci olur. Gecen hafta biz vurduk Mersin kalecisi tuttu bu hafta Esteban. Ben bu adami kötülemiyorum ama Onur dan iyi kaleci demek ayri performans olarak iyi demek ayri, performans ve hazir olma acisindan diyorsan o zaman sorun yok.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şuan için evet Esteban Onur'dan daha formda.Kardeşim bırakın şu gitti gitmedi işlerini.geçen hafta Esteban'ın yediği gollerin hiçbirinde hata yok ayıptır bu kadar kolay yerden yere vurulmaz bir oyuncu.Onur başımızın tacı diye gelene gidene bok atmak işmi şimdi.
                            Sakami yapiyorsun abi? Bu kalecinin amatorlugunu goremiyormusun. soyle diyim ayaginin yanina yerden vurulan her top gol olur, adam koltuk altindan kaciriyor butun toplari, gecen haftaki penalti golu gibi, onu yemin ediyorum burdan bircok kisi cikariridi. neyse penalti penaltidir diyorum geciyorum. Ustune gelen toplari sacma sapan uzaklastirisi? Topu tupabilicekken...

Hele kaleciyle karsi karsiya bir pozisyon vardi dun, vucudu yerine ayaklariyla kayarak aldi ki akillara zarar bir pozisyondu.

refleksleri sifir bir kaleci. gercekten ptt birinci ligde zar zor oynar. bu adamin bizim kalemizde olmasi traji komik bir durumdur.

Bu yorumlarimin Onur ile yakindda uzaktan alakasi yoktur.

Yorum

• Onur tabiki Estebandan daha iyidir. Ancak Daha formda ve konsantre olan Estebandır .
                              ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                              ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sakami yapiyorsun abi? Bu kalecinin amatorlugunu goremiyormusun. soyle diyim ayaginin yanina yerden vurulan her top gol olur, adam koltuk altindan kaciriyor butun toplari, gecen haftaki penalti golu gibi, onu yemin ediyorum burdan bircok kisi cikariridi. neyse penalti penaltidir diyorum geciyorum. Ustune gelen toplari sacma sapan uzaklastirisi? Topu tupabilicekken...

Hele kaleciyle karsi karsiya bir pozisyon vardi dun, vucudu yerine ayaklariyla kayarak aldi ki akillara zarar bir pozisyondu.

refleksleri sifir bir kaleci. gercekten ptt birinci ligde zar zor oynar. bu adamin bizim kalemizde olmasi traji komik bir durumdur.

Bu yorumlarimin Onur ile yakindda uzaktan alakasi yoktur.
                                Şaka yapmıyorum kardeşim gayet ciddiyim.Ben amatörlük bir hareket yaptığını görmedim.kaldıki bu adam Hollanda'nın zirveye oynayan takımında senelerce kalecilik yapmış adamı biz bir maçta amatör yaptık.Biz herşeyi yaparız.Biz varya biz ah bizler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim