Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Esteban Alvarado Brown

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ağaoğlu kendisine 1 senedir ödeme yapılmadığını söylemişti. Hem para alamayıp, hem de forma şansı bulamayınca ister istemez sıkıntı yaşaması doğal. Zaten işin temel yanlışı 5 milyon lira maliyetli bir kalecinin yedekte bekletilmesi. Arda'ya çok güvenilse de, en sağlam olması gereken mevkiyi tecrübesiz iki gence bırakmak yarışan bir Trabzonspor için çok riskli. Gençlerbirliği'nin vereceğini sanmıyorum ama Uğurcan'ı yedekleyip, tecrübelerini aktaracak bir isim olarak Hakan Arıkan'ın alınması isabetli olur...
    Ben hala Hakan'ın neden gönderildiğindeyim.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Hain (!) maç satan (!) Onur'a karşı yetenek abidesi ahlaklı Esteban kaleye gecmeliydi değil mi? Yeteneğini Kizilcabölük karşısında ahlakını da bugün bir daha gördük. Çekti gitti adam yahu hani şeker gibi adamdı bu göbek arkadaş :-)
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İyi diğer asalaklar gibi bundan da kurtuluyoruz demek ki
        .

Yorum

• iyi oldu kovanın gitmesine ama para si neyse verelim sonra fifalik olup 2 misli para vermiyelim.
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hain (!) maç satan (!) Onur'a karşı yetenek abidesi ahlaklı Esteban kaleye gecmeliydi değil mi? Yeteneğini Kizilcabölük karşısında ahlakını da bugün bir daha gördük. Çekti gitti adam yahu hani şeker gibi adamdı bu göbek arkadaş :-)
            Adam nerdeyse 1 yıldır parasını alamıyor, senin çalıştığın yerden maaşın 2 gün hesabına geç yatsa ortalığı velveleye verirsin ama dimi. Adam formasını çıkarıp taç çizgisine bırakmadı, adabıyla gitti.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hain (!) maç satan (!) Onur'a karşı yetenek abidesi ahlaklı Esteban kaleye gecmeliydi değil mi? Yeteneğini Kizilcabölük karşısında ahlakını da bugün bir daha gördük. Çekti gitti adam yahu hani şeker gibi adamdı bu göbek arkadaş :-)
              İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adam nerdeyse 1 yıldır parasını alamıyor, senin çalıştığın yerden maaşın 2 gün hesabına geç yatsa ortalığı velveleye verirsin ama dimi. Adam formasını çıkarıp taç çizgisine bırakmadı, adabıyla gitti.
              okadar ahlaklı vardı bacak arasj gol yedikten sonra 2 yari maça çıkmayıp galip geleceğimiz maçı sabote etti adam okadar ahlakliki tatilden erken geliyordu. Hala bu Kova yi kaleci diye destekliyen var

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                okadar ahlaklı vardı bacak arasj gol yedikten sonra 2 yari maça çıkmayıp galip geleceğimiz maçı sabote etti adam okadar ahlakliki tatilden erken geliyordu. Hala bu Kova yi kaleci diye destekliyen var
                O maçın devre arası adam 2 kez sinir krizi geçirmiş bunu hoca da başkan da söylemişti. O sabah akşam savunduğunuz provokatör, Esteban'ın yaptığı kariyeri rüyasında görse kabus diye uyanır.

Yorum

• Gittiği iyi oldu da. Şimdi şunu merak ediyorum arkadaşlar tek taraflı fesih diyor haberde. Biz şimdi bu adama tazminat vs. herhangi bir para ödeyecek miyiz?

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O maçın devre arası adam 2 kez sinir krizi geçirmiş bunu hoca da başkan da söylemişti. O sabah akşam savunduğunuz provokatör, Esteban'ın yaptığı kariyeri rüyasında görse kabus diye uyanır.
                    onun oynadığı maçları da gördük Allah askina şu kova yi kollama adam bildiğin çöp oğlu çöp. O maçta sınır krizi geçirmiş o maçtan sonra Trabzonspor taraftarı geçirdiği sınır ne olacak. Ben Trabzonspor yenildiğinde o hafta benim için sinirden geçmiyor, kızım o gün yanıma gelmiyor, kova sınır krizi geçmiş bu hikayeye onu kurtarmak icindi. Trabzonspor da en iyi yaptığı iş göbek büyütmek. Bundan da kurtulduğumuza göre şimdi sıra zeki,esteban batuhan gibi asalaklarda

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      onun oynadığı maçları da gördük Allah askina şu kova yi kollama adam bildiğin çöp oğlu çöp. O maçta sınır krizi geçirmiş o maçtan sonra Trabzonspor taraftarı geçirdiği sınır ne olacak. Ben Trabzonspor yenildiğinde o hafta benim için sinirden geçmiyor, kızım o gün yanıma gelmiyor, kova sınır krizi geçmiş bu hikayeye onu kurtarmak icindi. Trabzonspor da en iyi yaptığı iş göbek büyütmek. Bundan da kurtulduğumuza göre şimdi sıra zeki,esteban batuhan gibi asalaklarda
                      Saygı değer abim.

Sen şimdi birkaç hafta iyi bir grafik yakalıyorsun fakat takımın provokatörlüğü çeşitli yönetenler tarafından tescil edilmiş biri hükmünü kullanıp canı istediğinde kaleyi devralıyor ve bu kısır döngü böyle defalarca oluyor. Sen bu adamın yerinde olsan zoruna gitmez mi? Adamı rahat bırakıp düzenli şekilde 10 maç bile forma giymesine müsaade vermedi malum provokatör. Ama suç onun değil, onun maaşını 2 katına çıkaran ve götünü kaldıran Hacıosmanoğlu'nun.

Yorum

• Senden kurtulduğumuz için Allah'a binlerce kez şükürler olsun.
                        Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• Kulüpte yaşananları anlatacağı " Trabzonda kahverengi yıllar" isimli anıları merakla bekliyorum reyiz. Kara kutu gibi adamsın vallahi neler vardır şimdi sende
                          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Cok sükür...bir cöpten daha kurtulduk!
                            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Yahu bir tane düzgün yorum yok, kusura bakmayın...
                              Arkadaş, takımdan kovulan da, kendi isteğiyle giden de bir ton laf yiyor arkadan...
                              Yemin ediyorum, garipsiniz...

Yolu açık olsun...
                              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İnşallah anlaşmalı fesh gelmiştir.Yoksa ödenecek paralara yazık olacak.
                                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim