Hamiyi de kurtardı son maçta.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Esteban Alvarado Brown
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Fıkra..
http://www.61saat.com/futbol/esteban-in-basarisinin-ardindaki-sir-trabzonspor-haberleri-h282510.htmlTrabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!
Yorum
-
Euro 2016 kardeşim. Onur seviye yükseltirse kaledeki sakallıyı def edebilir. En azından öyle bir performans ile Terim'i utandırsın.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaleci duruşu var.kaya gibi duruyor kalede. tamamen atlattı uyum sürecini. oturmuş adamı bozmayın lütfen. hatta şuan kaleyi onur'a vermek bile doğru değil. bir sürü atak yiyoruz.yan toplarda daha rahat esteban."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
o yüzden zor bir seçim iştee. ama bence adalet önde olmalı neye mal olacaksa olsun. bir kaç maç daha esteban'ın oynaması gerekir.İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEuro 2016 kardeşim. Onur seviye yükseltirse kaledeki sakallıyı def edebilir. En azından öyle bir performans ile Terim'i utandırsın.
Yorum
-
3 hafta sonra fb maçı var Onur'u o maçla döndürmek hata olur. Haftaya Onur oynamaz ise bu sefer Esteban'ı kaleden çıkarmak olmaz. Esteban ile fb maçına çıkmak da iyi olmaz. Çünkü Onur çok farklı oynuyor o maçları malum. Gerçekten seçim zor ama her şeye rağmen Onur diyorum ben.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo yüzden zor bir seçim iştee. ama bence adalet önde olmalı neye mal olacaksa olsun. bir kaç maç daha esteban'ın oynaması gerekir."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
bence fener maçına kadar esteban oynamalı. o maç yeniliriz bahane olur onur geçer kaleye. derbi mağlubiyetinin hüznünü de yaşamamış olur.İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 hafta sonra fb maçı var Onur'u o maçla döndürmek hata olur. Haftaya Onur oynamaz ise bu sefer Esteban'ı kaleden çıkarmak olmaz. Esteban ile fb maçına çıkmak da iyi olmaz. Çünkü Onur çok farklı oynuyor o maçları malum. Gerçekten seçim zor ama her şeye rağmen Onur diyorum ben.
Yorum
-
Ama ben Onur'u tanıyorsam " Ya ben olsaydım?" diye düşünür kahreder kendini.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence fener maçına kadar esteban oynamalı. o maç yeniliriz bahane olur onur geçer kaleye. derbi mağlubiyetinin hüznünü de yaşamamış olur."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum