Kalmak gibi bir düşüncesi yok, açıklaması yok. Bekliyodum zaten. Geçen sene şubatta Sozlesmesinin bitmesine 1 yıl varken 3 yıllık imzaladı, dolayısıyla 2 yıl uzatmış olmuştu. Gitme fikri en başından beri vardi, tutmanin anlami yok.
Onu cok arariz giderse. Bi Selcuk'un yerini dolduramadik senelerce. Okay tam istedigimiz orta saha oyuncusu. Bir sene daha kalip Avrupa'ya gitse cok iyi olur.
Kalıcam diyip gitse daha mı iyi olur adam Avrupa'da oynamak istediğini söyledi zaten ve TR'de hiçbir takıma da satılmayacak yani. Ama 7.5 milyon maddesi çok az. Piyasası 15 şu an böyle futbolcunun.
Çıkış maddesindeki ödeme yarısı peşin yarısı 1 sene içinde olarak belirlenmiş. Bu da ayrı bir rezalet. Bir sonraki satıştan pay da yok diyorlar ama ne kadar doğru bilemiyorum. Ha Okay'la sözleşme yenilenmeseydi zaten şu an serbestti. Okay'ın Avrupa hedefi çok önceden vardı o yüzden saygı duymak lazım. Zaten beni kızdıran Avrupa'ya gitmesi değil, Avrupa'dan İstanbul'a dönmesi olacak...
En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 12.06.2018, 01:52.
Çıkış maddesindeki ödeme yarısı peşin yarısı 6 ay sonra olarak belirlenmiş. Bu da ayrı bir rezalet. Bir sonraki satıştan pay da yok diyorlar ama ne kadar doğru bilemiyorum. Ha Okay'la sözleşme yenilenmeseydi zaten şu an serbestti. Okay'ın Avrupa hedefi çok önceden vardı o yüzden saygı duymak lazım. Zaten beni kızdıran Avrupa'ya gitmesi değil, Avrupa'dan İstanbul'a dönmesi olacak...
YES 3 milyon Euro bugün, 3 milyon Euro altı ay sonra ödenecek diye yazdı.
Yani bugün satılsa 16 milyon lira gelirimiz olacak. Altı ay sonra 16,5 - 17 milyon lira alabiliriz.
İyi para aslında...
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!! Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum