Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Taraftar olarak en büyük handikapimiz oyunculara olan önyargımiz. Birisine kafayı takmissak eğer mac içerisindeki tek bir hatası bütün yaptığı güzel işleri siliyor. Okay en çok hızlı olmadığı için eleştiriliyor fakat o fizikte olupda hızlı olan dünyada kac oyuncu var bir bakmak lazım tabi fiyatını gözardı etmeden. Yaşına göre çok olgun bir oyuncu ve bazı oyuncularımız gibi ben oldum havalarına girmeyip çalıştığı çok belli. Sözleşme yenilenmeli çok geç olmadan.
    Ağasarlı_61

Yorum

• iyi oynuyor

Yorum

• İkinci yarı çok iyi oynuyor. Kendisini çok eleştirdim ama performansıyla övgüyü hak ediyor.

Loading %61..

Yorum

• Sözleşme şart en acilinden.

Yorum

• Uzun paslar dene. Hata da yapsan aldırma

Yorum

• Sözleşme !!!
              #Dik oyna

Yorum

• Uzun vadeli sözleşme derhal. Gelecek vad ediyor!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• xavi hernandez bile 28 yaşında sistemin adamı oldu o yıllardan sonra kupa toplamaya liderlik yapmaya başladı
                  orta saha kolay bir mevkii değildir tecrübe ister beyin ister rakibinden daha hızlı düşünmek ister
                  bunun için her sene avrupada olmamız lazım ki tecrübesi yükselsin
                  tabiki sözleşmesi acil uzatılmalı ve halen daha sabredilmeli
                  SABR ŞART...!!!!

Yorum

• ilk geldıgınde cok sevınmıstım bu fıkrım hala degismedi takım kotu gıdıyorken kendınıze bırılerını arıyorsunuz onlardan bırısıde okay oldu ıste... ben ona guvenıyorum cok daha guzel seyler yapacagına ınanıyorum ama sozlesmer ımzalamazsa oda kotu olur ınsallah ımzalanır...
                    Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Tekrar hatırlatalım,

Sözleşmesi acilen uzatılmalı.

Yorum

• Okay iyi güzel hos çocuk başarılı olmasını da istiyorum.

Kapanan rakiplere karsi kaptığı toplari daha dikine ve daha hızlı bir şekilde oynayip tempoyu artırması lazim..bugün alici gözle tekrar bakacagim..

Yorum

• Top çalma üstadi.

Yorum

• Okay Yokuşlu, girdiği 26 ikili mücadelenin 20 tanesini kazanarak bu alanda sezonun lig rekorunu (18) kırdı.
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bir türlü ileri çıkmadı. Anlamadım neden.

Loading.. %61..

Yorum

• Konya maçında muhtemelen yerine Medjani oynayacaktır. İnşallah çok fazla aramayız...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim