Taraftar olarak en büyük handikapimiz oyunculara olan önyargımiz. Birisine kafayı takmissak eğer mac içerisindeki tek bir hatası bütün yaptığı güzel işleri siliyor. Okay en çok hızlı olmadığı için eleştiriliyor fakat o fizikte olupda hızlı olan dünyada kac oyuncu var bir bakmak lazım tabi fiyatını gözardı etmeden. Yaşına göre çok olgun bir oyuncu ve bazı oyuncularımız gibi ben oldum havalarına girmeyip çalıştığı çok belli. Sözleşme yenilenmeli çok geç olmadan.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okay Yokuşlu
Daraltma
X
-
xavi hernandez bile 28 yaşında sistemin adamı oldu o yıllardan sonra kupa toplamaya liderlik yapmaya başladı
orta saha kolay bir mevkii değildir tecrübe ister beyin ister rakibinden daha hızlı düşünmek ister
bunun için her sene avrupada olmamız lazım ki tecrübesi yükselsin
tabiki sözleşmesi acil uzatılmalı ve halen daha sabredilmeli
SABR ŞART...!!!!
Yorum
-
ilk geldıgınde cok sevınmıstım bu fıkrım hala degismedi takım kotu gıdıyorken kendınıze bırılerını arıyorsunuz onlardan bırısıde okay oldu ıste... ben ona guvenıyorum cok daha guzel seyler yapacagına ınanıyorum ama sozlesmer ımzalamazsa oda kotu olur ınsallah ımzalanır...Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum