Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• icinden gelen sesi dinle, gitme.

en azindan saglam bir bonservis alma imkanimizi sagla bize

En son selcuk tarafından düzenlendi; 11.06.2018, 03:05.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Gitme Okay!
      Hamiş

Yorum

• Gitti.

Yorum

• Kalmak gibi bir düşüncesi yok, açıklaması yok. Bekliyodum zaten. Geçen sene şubatta Sozlesmesinin bitmesine 1 yıl varken 3 yıllık imzaladı, dolayısıyla 2 yıl uzatmış olmuştu. Gitme fikri en başından beri vardi, tutmanin anlami yok.

Yorum

• Kalmak istemeyen adamın arkasından ahlanıp vahlanmaya hiç ama hiç gerek yok. Yolu açık olsun.

Yorum

• 83 saat var ve henüz bir yere gitmedi

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kalmak istemeyen adamın arkasından ahlanıp vahlanmaya hiç ama hiç gerek yok. Yolu açık olsun.
              biz satalim gideceksede

Ünal Karaman

Yorum

• Onu cok arariz giderse. Bi Selcuk'un yerini dolduramadik senelerce. Okay tam istedigimiz orta saha oyuncusu. Bir sene daha kalip Avrupa'ya gitse cok iyi olur.
                Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Kalıcam diyip gitse daha mı iyi olur adam Avrupa'da oynamak istediğini söyledi zaten ve TR'de hiçbir takıma da satılmayacak yani. Ama 7.5 milyon maddesi çok az. Piyasası 15 şu an böyle futbolcunun.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Adamın sözleşmesindeki fesih bedeli ne kadar o bile tam belli değil sürekli düşüyor. Böyle giderse 7.5 m TL yada Çin Yuanına kadar düşecek
                    Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• takımda kalırsa bu sene de bol bol stoper oynatır bizim akıllılar.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        83 saat var ve henüz bir yere gitmedi
                        Serbest kalma maddesi kesin olarak sadece bu sezon için mi geçerli? Bir de buna benzer tarihler arasındaki çıkış maddesi daha önce kimde vardı?

İlk olarak Ali Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Adamın sözleşmesindeki fesih bedeli ne kadar o bile tam belli değil sürekli düşüyor. Böyle giderse 7.5 m TL yada Çin Yuanına kadar düşecek
                        Dolar üzerinden olduğu için kafa karıştırıyor...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Serbest kalma maddesi kesin olarak sadece bu sezon için mi geçerli? Bir de buna benzer tarihler arasındaki çıkış maddesi daha önce kimde vardı?

Dolar üzerinden olduğu için kafa karıştırıyor...
                          bilmiyorum

bence her dönem vardir bundan sonrasi icin

Ünal Karaman

Yorum

• Çıkış maddesindeki ödeme yarısı peşin yarısı 1 sene içinde olarak belirlenmiş. Bu da ayrı bir rezalet. Bir sonraki satıştan pay da yok diyorlar ama ne kadar doğru bilemiyorum. Ha Okay'la sözleşme yenilenmeseydi zaten şu an serbestti. Okay'ın Avrupa hedefi çok önceden vardı o yüzden saygı duymak lazım. Zaten beni kızdıran Avrupa'ya gitmesi değil, Avrupa'dan İstanbul'a dönmesi olacak...
                            En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 12.06.2018, 01:52.
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çıkış maddesindeki ödeme yarısı peşin yarısı 6 ay sonra olarak belirlenmiş. Bu da ayrı bir rezalet. Bir sonraki satıştan pay da yok diyorlar ama ne kadar doğru bilemiyorum. Ha Okay'la sözleşme yenilenmeseydi zaten şu an serbestti. Okay'ın Avrupa hedefi çok önceden vardı o yüzden saygı duymak lazım. Zaten beni kızdıran Avrupa'ya gitmesi değil, Avrupa'dan İstanbul'a dönmesi olacak...
                              YES 3 milyon Euro bugün, 3 milyon Euro altı ay sonra ödenecek diye yazdı.

Yani bugün satılsa 16 milyon lira gelirimiz olacak. Altı ay sonra 16,5 - 17 milyon lira alabiliriz.

İyi para aslında...
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                YES 3 milyon Euro bugün, 3 milyon Euro altı ay sonra ödenecek diye yazdı.

Yani bugün satılsa 16 milyon lira gelirimiz olacak. Altı ay sonra 16,5 - 17 milyon lira alabiliriz.

İyi para aslında...
                                ins öyle olur

italya balonu yunanistandaki gibi patlarsa 15 milyonda olabilir

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim