Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kötüydü bugün evet ama iyi oynadığı maçlarda da topu ayağında gerektiğinden fazla tutmaya çalışmasından vazgeçmeli.

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: Ekran Alıntısı.JPG 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 20.0 KB 
Kimlik: 11212165

Ne olursa olsun burada yaptığı koşuyu bırakmamalıydı.. golde onun da hata payı var.

Yorum

• Golde yalandan yere hata payı aramayın, Uğur'un Onur'a pasında Onur'un rahatlıkla çıkıp alacağını düşündü doğru da düşündü ama Onur'un bu klasmandaki bariz yeteneksizliği hatalar zincirinin son halkasıydı Okay'da her zaman ki gibi 1-2 hatalı top saklama dışında takımın en iyilerindendi.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• güneş'i görmesi lazım. topu vücuduyla saklamaktan çok oyunu hızlandırmaya kafayı yorunca tam değerini ölçebiliriz.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Beni en çok sevindiren istikrarı. Trabzonspor'dan üste üste her maç iyi oynayan oyuncu görmeyeli baya uzun zaman olmuştu.

Şu savunmayı biraz daha ileri itsek, rakibi sıkıştırıp sağdan soldan baski oluşturacak ortalar yapsak okay ikinci forvet gibi sürekli zorlar ön tarafi, rakibi baskı altına alır. Oyuncuları tam kapasiteyle kullanamıyoruz kurgu iyi olmadığı için. Verimli hücum ve savunma şekillerimiz çok az.

Örneğin sosa kanada çıkmış bekle paslaşmiş orta kesecek, okay'in ceza sahasına koşu yapacak mesafede olmasi lazim. Yusuf ve abdülkadir ceza sahası çevresinde sekecek topu bekleyecek. Stoperler hücumcularla birebir, hızlı bir önlibero kontra atak için önlem almış.

Geometri düzgün olunca ilk ortanin gol olmasına gerek yok. Baskıyı hisseden rakip hata yapar. Atak tekrarlanırsa direnç kırılır. Biz hep aynı hatayi yapıyoruz. Zor bela atak yapıyoruz. Dönüşünde ceza sahası civarında oyunumuz olmuyor. Defans arkada bekliyor. Rakip nefes alınca baskı zayif oluyor.

Kucka kötü top oynuyor, çabuk yoruluyor ama ceza sahası civarına çok fazla giriyor, etkili yerlerde dolaşıyor. Kritik toplar da hep ona geliyor zaten bunlari iyi kullanamiyor sadece. Okay bu enerjisiyle aynı şekil oynasa baya fark yaratır.
            Çok güzel tespitler Kucka hariç cümle içinde isimini görmek bile sinirimi bozuyor.Topu alışı sürüşü ağırlığı beni futboldan soğutuyor.Takım boyu kısa olmalı en önemli sorunumuz o.

Yorum

• İlk olarak vetheksenol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çok güzel tespitler Kucka hariç cümle içinde isimini görmek bile sinirimi bozuyor.Topu alışı sürüşü ağırlığı beni futboldan soğutuyor.Takım boyu kısa olmalı en önemli sorunumuz o.
              Kuckanın alınmasının en büyük sebebi Ersun hocanın takımı ilerde oynatmasıydı. Kucka seken toplar olsun, ilk şok presinde Okayla beraber top bırakmayacaktı ancak leş defans hattı yüzünden patladık maçlarda.
              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Yakında Okay da modaya uyar. Üzülüyorum şu takımı izledikçe Okay’a. Yine bence sahanın en iyisi idi.

Yorum

• Emeğine sağlık. Sahanın en iyisiydin.

Yorum

• Golde hatalıydı Babel bomboşken oraya gideceğinr alakasız şekilde yerinde kaldı
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Kuckanın maaşı da kendisine verilse yetmez. Mun ta zam.

Yorum

• Takımın en iyisi yorumlarını gördüm ki bence çok yanlış. Üstte de yazıldığı gibi sahanın en iyisiydi...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Ligin çok üstünde. Cok yuksek paralara satilmali.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Ligin en cok hava topu kazanan ve en fazla ikili mucadele kazanan adami ama 1 gol 1 asisti mi vardi mantiken takimda en fazla topla haşır neşir olan oyuncu olmali ama yeteneksiz olmasi nedeniyle son hamleleri yapamiyor yapamayacakta bu kadar tek yönlü bir oyuncuya kimse 15 20 vermez 10 verse birisi ben sirtimda tasir götürürüm

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ligin en cok hava topu kazanan ve en fazla ikili mucadele kazanan adami ama 1 gol 1 asisti mi vardi mantiken takimda en fazla topla haşır neşir olan oyuncu olmali ama yeteneksiz olmasi nedeniyle son hamleleri yapamiyor yapamayacakta bu kadar tek yönlü bir oyuncuya kimse 15 20 vermez 10 verse birisi ben sirtimda tasir götürürüm
                              Herif stoperlerin önünde oynuyor ne asisti ne golü ne anlatıyorsun?
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim