Takımımızın son 7-8 yıldır en istikrarlı oyuncusu. Gitmek istiyorsa, iyi teklif geldiyse yapacak çok şey yok. Umarım kalır Okay'a çok ihtiyacımız var.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okay Yokuşlu
Daraltma
X
-
tek isteğim bu ligde bir takıma gitmesin. okay potansiyelli çocuk kendini ve mevkisinde tıkılı kalmayı kabul edemiyor. adam buraların oyuncusu değil. gerekirse daha az paraya avrupaya gitmeli. bence bu sene gidecek ki kendisi açısından doğru olanın da bu olduğunu düşünüyorum.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
Sen kaleye dikine indikçe Rıza Hoca seni stopere koydu
Yorum
-
Acaip geliştirdi kendini.
Keşke bir ihtimal olsa ve seneye de Trabzonsporum ile devam etse.
Insallah sonra ki durağı da Ispanya olacak.
Bana göre tam orada kendini bulacak ve daha da gelistirecek bir futbolcu.
Ne olursa olsun Istanbul'a gitmediğin sürece kalbimiz hep seninle olacak...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Giderse sorumlusu Özkan Sümer olur.İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbul'a giderse çok koyar bana.
Bizde yükselmiş bir futbolcunun, İstanbul takımlarına gitmesi kadar beni rahatsız eden bir şey yok...
Bu takıma lazım Okay...
Yorum
-
okay'da klüp aidiyeti var, altay'dan yetiştiği için olsa gerek. sıradan bir futbolcu gibi davranmıyor. çok genç yaşta piyasaya çıktı, o zamandan beri avrupa'da oynamak istiyorum diyordu.
öyle biz yetiştirdik , büyüttük patlattık işini geçelim bir kere. tam tersi köstek olduk diyebilirim. her genç futbolcunun ihtiyacı olduğu gibi oynayarak tecrübe kazandı, tam hedeflerin konulduğu patlayacağı sezon yanına morukları koyduk, takımdan başka herşeye benzedik. sonra tek başına çabaladı durdu.
3 milyon euro verdik. gitmek isterse bu paranın iki katını getirecektir ve avrupa'ya gidecektir, kalmak isterse ne ala, güzel uğurlamalıyız.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum