Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fransa ligi tam ona göre bence.. ispanya falan aman aman orda hiçbir sey yapamaz, ingiltere'de belki, o da gittigi takima ve oyun düzenine bagli...
    italya, hmm orasi da olabilir belki... almanya ? orasi da olmaz...
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      fransa ligi tam ona göre bence.. ispanya falan aman aman orda hiçbir sey yapamaz, ingiltere'de belki, o da gittigi takima ve oyun düzenine bagli...
      italya, hmm orasi da olabilir belki... almanya ? orasi da olmaz...
      Tam Italyan ligi oyuncusu bence Okay

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence de gider, 7.5 milyon euro Avrupanın bir çok kulübünün çok rahat bir şekilde verebileceği bir rakam.

Avrupa Ligine gidemiyoruz.Bu çocuğun süper lig dışında kendisini ciddi anlamda gösterebileceği bir yer de yok.Gitmek istemesi normal.Bu saatten sonra yapacak birşey yok.Transfer gerçekleşirse eğer gelecek parayı yeni yapılanmada çok düzgün bir şekilde kullanmamız gerekiyor.
        6,5 milyon euro veya 7,5milyon dolar başkanın söylediği bu diye hatırlıyorum..
        yani 7,5 milyon euro değil..

..........................

herkes sanki yabancı birinden bahsediyor..biz kendi futbolcumuza aidiyet duygusunu veremediğimiz sürece..
        onlara işçi gözüyle baktığımız sürece..veya delikanlı gibi söz verip sözlerimizde durmadığımız sürece..
        bu adamlar istanbulada gider heryerede gider..

biz taraftar olarak bizi sahiplenen , aidiyeti maximum düzeyde olan oyunculara bile tahammül etmeyince onlarda fırsatını bulunca gider..
        samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Bu spor basınının kalitesi gerçekten yerlerde. Okay'a çılgın teklif 2.5 milyon euro + Pektemek diye manşet atıyorlar...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu spor basınının kalitesi gerçekten yerlerde. Okay'a çılgın teklif 2.5 milyon euro + Pektemek diye manşet atıyorlar...
            bence baya bir çılgın teklif deli mi şey yaptı sizi diye reddedilecek cinsten.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu spor basınının kalitesi gerçekten yerlerde. Okay'a çılgın teklif 2.5 milyon euro + Pektemek diye manşet atıyorlar...
              Bu haberleri ertem şener denilen şerefsiz bilerekten yaptırıyor Okayın değerini düşürtmek için.beşiktaş yönetimi Okayın aklını karıştırmak için ertemi görevlendirdi normalde Okay Trabzonsporun arkasından iş çevirecek karakterde birisi değil.

Yorum

• Çıkıp da bir kere, kulübümle oturup konusacagiz, iyi olani yapacağız, beraber karar verecegiz demedi. Her şeyi beklerim kendisinden. Güvenmiyorum.

Yorum

• Menajerinden dolayı kalma ihtimalini çok düşük görüyorum. Ne yapar eder götürür başka takıma. Sözleşmesine o maddeyi koyanda kabahat. Madde koydun bari en az 10 yap rakamı.

Yorum

• O madde olmasa bedava gidecekti,adamın kariyer planında bir atlama taşısın,bu kafadaki adamları takımda bir dakika tutmam ama takımı yönetmiyoruz.
                    Batuhan bundan on kat daha iyi futbolcu ama kimseye inandıramıyoruz.
                    Arkasında guçlu menejer varya,para verip aldık ya,işte ondan.
                    • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O madde olmasa bedava gidecekti,adamın kariyer planında bir atlama taşısın,bu kafadaki adamları takımda bir dakika tutmam ama takımı yönetmiyoruz.
                      Batuhan bundan on kat daha iyi futbolcu ama kimseye inandıramıyoruz.
                      Arkasında guçlu menejer varya,para verip aldık ya,işte ondan.
                      16 yaşından itibaren süper ligde oynamaya başlamış, milli takımın bütün kategorilerinde neredeyse 100 maça çıkmış adamla, 24 yaşında daha 5 süper lig maçı oynamamış, milli takımlarda 2 kere oynamış adamı kıyaslamak için çok uğraşmak lazım.

Bir de 10 kat iyi diyorsun.

Adama küfretsen daha doğru olur, en azından hoşlanmıyordum küfrettim dersin.
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İstanbul'a giderse çok koyar bana.

Bizde yükselmiş bir futbolcunun, İstanbul takımlarına gitmesi kadar beni rahatsız eden bir şey yok...

Bu takıma lazım Okay...
                        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çıkıp da bir kere, kulübümle oturup konusacagiz, iyi olani yapacağız, beraber karar verecegiz demedi. Her şeyi beklerim kendisinden. Güvenmiyorum.
                          Bunu söyleyenleri de gördük. Bekleyelim biraz hemen peşin hükümle yargılamayalım.

Yorum

• Adam geçen sene o maddeyi koydurmuş, 1 sene sonra Avrupa'ya gidemeyen takımda mı kalır, yoksa Avrupa'ya mı?

Çok umut bağlamamak lazım... 7.5 milyon az ama Selçuk gibi yapmadı en azından...

Yorum

• gecmis olsun

artik naz yapma, uzat kontrati, opsiyonu 10 milyon yap seneye kalburüstü bir takima gidersin avrupada
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                16 yaşından itibaren süper ligde oynamaya başlamış, milli takımın bütün kategorilerinde neredeyse 100 maça çıkmış adamla, 24 yaşında daha 5 süper lig maçı oynamamış, milli takımlarda 2 kere oynamış adamı kıyaslamak için çok uğraşmak lazım.

Bir de 10 kat iyi diyorsun.

Adama küfretsen daha doğru olur, en azından hoşlanmıyordum küfrettim dersin.
                                Okay ile ilgili görüşlerim bu sayfalarda mevcuttur,düşmanlık demek yanlış olur,bana haksızlık yapma.
                                İtirazım burayı kariyer planlamasında geçiş olarak gören bir proje çocuğa bu kadar imkan ve tolerans gösterip,Batuhan gibi bence Okay'dan hız,teknik ve oyun görüşü olarak kat be kat önde bir çocuğa tanımamış olmamız,Okay bir fanus içinde yetiştirilirken Batuhan gerçek manada tecrübe yaşadı,Şanlıurfa'yı ligde başarılı kılan önemli bir futbolcuydu.

Okay daha bu sezon bile bizi kaç defa yaktı,aynı lüksü Batuhan'a vermedik ki,Akbaş'ın on katı hata yapan Okay'a,Akbaş'a yapılan tepkinin onda biri oldu mu?
                                • Memento mori

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim