İyice ağırlaştı...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okay Yokuşlu
Daraltma
X
-
Bodrum macinda defans arkasina guzel uzun paslar atmisti Mendy ile beraber. Bu macta da bundan oturu stoper oynatiliyor dedim ama bu taktik Fener macinda uygulanmadi. Hatta mac sonu basin toplantisinda Mourinho da bu sekilde uzun top atacagimizi dusundugunu ama farkli sekilde oynadigimizi soyledi.
Yorum
-
İho döneminde küme düşüremedi ama bu sene birkaç maç daha oynarsa başarma ihtimali var. Bu kazma sahadayken derbi maç kazandığımızı hatırlamıyorum hep yenildik ve böyle bir oyuncuya 1.5m euro gibi astronomik yıldız futbolcu maaşı veriyoruz."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-

Talliscanin 64 deki ikinci golunde arkasinda 3 tane takim arkadasi olmasina ragmen ne yapiyor on direkte. Bu adamdan stoper olmaz. En fazla ikinci yarida oyuna tutmak adina ortasahaya alinam hamle oyuncusu olur. Bazen oyle hantal agir vasita oluyor ki 67 model fargo kamyonlar gibi agir agir takiliyor sahada. Refleksleri mudahaleleri ayagimi uzatmasi kaymasi falan komple agir cekimdekiymis gibi oynuyor. Aldigi ucret 1.65 milyon euro. Ve 3+1 anlasma. Zerre hakketmiyor en fazla 500 - 600 eder. O da Bodrum macinda Mendy gibi o da defans arkasina guzel uzun toplar atti diye. Bu Avcinim bize aldirdigi dogru durust adam hic yok neredeyse.En son jpositve tarafından düzenlendi; 08.04.2025, 18:52.
Yorum
-
Okay zaten ağır bir oyuncuydu buna rağmen ısrarla stoperde denemenin hiçbir getirisi yok. Altyapıdan birini kullanmayacaksak Lundstram ve Mendy Okay’dan daha verimli iş yapar. Ha skoru korumak için rakip doldur boşalt yapacaksa o vakit orada kullanılabilir…Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Alanya maçında Okay yerine lundstram ile çıkardım..Okay ı ne orta da ne savunma da düşünmez umarım Fatih hoca..
Yedeklere bile yazmam artık.. Salih varBu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum