Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sözleşmesinde "Yurtdışı transferi için serbest kalma bedeli 8 Milyon Euro" diye bir madde olduğu haberleri dönüyor.

Menajer'inin de söylentiyi doğruladığı falan yönünde iddialar var.

Eğer doğruysa bu nasıl aymazlıktır? Böyle bir saçmalığı hiçbir aklıselim insan yapmaz...

Doğruysa, Okay'ın sözleşmesinin revize edilmesi gerekir. Kılını kıpırdatmayan haindir.

Başka da sözüm yok hakim bey!
    Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gitsin ne var bunda
      Haftanın ortasında hayırdır ne işi var beyfendinin istanbul da elalemin maçında

hafta sonu maçımız yok mu
      En son special one tarafından düzenlendi; 14.03.2018, 20:52.
      “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
      HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi gözünü seveyim kucka ile aytaci mi kiyasliyorsun aytac hayatimda gördüğüm en agir oyunculardan birisi bu devirde boyle adamlara yer yok maalesef
        İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aytaç mı ?
        Kara mı ?
        Aytaç Kara mı ?
        Koca .öt Aytaç ?
        Kardeşlerim fayda maliyet gözeterek kulübün gerçeklerine binaen fikir yürütüyorum.
        Artık deniz bitti, şimdi gerçekleri görme vakti. Bu saatten sonra adı Aytaç olur ya da sütlaç farketmez ucuz yollu hareket etmek zorundayız. Bu minvalde para eden ne varsa satılacak bir yol haritası oluşturacak yoksa gün gelir Trabzonspor yerine koca karı dedikodusu yaparız.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Geçen seneki performansla 5 veren olsa fazla gelirdi, sözleşme imzalandığı zamana göre iyi paraydı 8 milyon.
          Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• Sahadaki her hareketi, oyunu, hirsina bir taraftar olarak kefilim ama sene sonu ne yapacağını inanın kestiremeyiz. Umarım tatsızlık yaşanmaz. Hele serbest kalma bedeli gerçekse, diyecek hic bir şey yok. Okay böyle bir şeyi yapmaz diye ümit ediyorum. Çalıştığı manejer şirketinden her şeyi beklerim. 3 yıl sozlesme imzalamıştı ilk geldiğinde sonra bitime 1 yıl kala 3 yıl daha uzattı. Yani 2 yıl uzatmiş oldu mantık olarak.
            En son Emre Veli tarafından düzenlendi; 15.03.2018, 00:29.

Yorum

• İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sahadaki her hareketi, oyunu, hirsina bir taraftar olarak kefilim ama sene sonu ne yapacağını inanın kestiremeyiz. Umarım tatsızlık yaşanmaz. Hele serbest kalma bedeli gerçekse, diyecek hic bir şey yok. Okay böyle bir şeyi yapmaz diye ümit ediyorum. Çalıştığı manejer şirketinden her şeyi beklerim. 3 yıl sozlesme imzalamıştı ilk geldiğinde sonra bitime 1 yıl kala 3 yıl daha uzattı. Yani 2 yıl uzatmiş oldu mantık olarak.
              menejeri çok incelikli çalıştı sözleşme konusunda. futbolcuyu klüpten kolay çıkarmak için sözleşme uzatırken şart koşuyorlar serbest kalma maddesini. trabzonspor'un durumu bu, ancak alttan çıkardığın oyuncuya 5 senelik şartsız ucuz sözleşme imzalatabiliyorsun.

Yorum

• Bana Atiba'nın yerini alacak hissi veriyor. Plasem gs. Keşke Avrupa'da oynasa avuturdum kendimi.
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bana Atiba'nın yerini alacak hissi veriyor. Plasem gs. Keşke Avrupa'da oynasa avuturdum kendimi.
                  zaten avrupaya gidecek, hic düsünmüyorum istanbula gidecegine cünkü ist. bonservisini karsiyalamaz

bence küme cikarsa midlesborogh gidecegi ilk takimdir
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    menejeri çok incelikli çalıştı sözleşme konusunda. futbolcuyu klüpten kolay çıkarmak için sözleşme uzatırken şart koşuyorlar serbest kalma maddesini. trabzonspor'un durumu bu, ancak alttan çıkardığın oyuncuya 5 senelik şartsız ucuz sözleşme imzalatabiliyorsun.
                    Taraftar olarak şimdiden sosyal medyayı kullanarak okay'a bunu dillendirebiliriz. Gerçekten işe yarayacağını düşünüyorum. En azindan yaparken bizi üzmeyecek bir tercih yapar.

Yorum

• İtalya veya İspanya ligleri Okay için ideal. Özellikle bence İspanya. Gönül tabi ister kalmasını ama çocuk vizyoner ve kesinlikle ayrılır sene sonu.
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Roma alabilir bence
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Roma alabilir bence
                          sevilla'ya giderse büyük futbolcu olma şansı yakalar.

Yorum

• Okay zeki futbolcu. Kariyerini adım adım planlıyor. Gelişimi örnek alınmalı. Bizden direk Avrupa'ya oynayabileceği bir takıma gider.

Yorum

• Ne yani bu adamın bütün acemiliklerini,kendi kalesine gollerini,basit top kayıp ve acemi paslarını,geç form tutup,takımı yakmasının çilesini biz çektik kaymağını başkası yesin mi diyorsunuz.

Bu taraftar yapısı ile burnumuz şeyden çıkmaz,çok garip.
                              • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne yani bu adamın bütün acemiliklerini,kendi kalesine gollerini,basit top kayıp ve acemi paslarını,geç form tutup,takımı yakmasının çilesini biz çektik kaymağını başkası yesin mi diyorsunuz.

Bu taraftar yapısı ile burnumuz şeyden çıkmaz,çok garip.
                                Biz demiyoruz yıllardan beri olan bu. Tüm kanunlar da oyuncudan yana. Ekici'ye yaptık ne geçti elimize. Millet Barça'dan yıldızını alıyor sen kimsin...
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim