Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yüzünden gülücükler eksik olmasın ne diyelim
    böyle gülmeyi kim ister ama tam gaz devam ediyorsun

Yorum

• yetenek 0 ama mücadelesine azmine laf eden çarpılır

Yorum

• Takımda para edecek ender parçalardan. Büyük ihtimalle sene sonu satılacaktır.
        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
        FIRTINAİHTİLALEFSANE
        we the north

Yorum

İlk geldiği günden beri diyorum Türkiye'nin en iyi futbolcusudur. Keşke Aytaç'ta ağır sakatlıklar yaşamasaydı, önlü arkalı beraber mükemmel ikili olurlardı.
          Bir tarafta içimi kaplayan bir neşe,

Diğer tarafta tam bir İzzet Altınmeşe

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir tarafta içimi kaplayan bir neşe,

Diğer tarafta tam bir İzzet Altınmeşe

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Aytaç'ta çok iyi yerlere gelecek, yakından takip ediyorum önümüzdeki sene banko onbir oyuncumuz olursa kimse şaşırmasın
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Aytaç'ta çok iyi yerlere gelecek, yakından takip ediyorum önümüzdeki sene banko onbir oyuncumuz olursa kimse şaşırmasın
              Ay hadi ins. kib
              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

olamaz

nedeni cok basit, adim frekansi cok alcak ve oyun ritmi yavas

tipik kücük takim oyuncusu
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ay hadi ins. kib
                  İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  olamaz

nedeni cok basit, adim frekansi cok alcak ve oyun ritmi yavas

tipik kücük takim oyuncusu
                  Seneye dönsün görelim çocuklar

Yorum

Seneye dönsün görelim çocuklar
                    zaten bu bos laflar kac sezonumuzu yedi

einstein güzelce bu sorunu acikliga kavusturmustu

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      zaten bu bos laflar kac sezonumuzu yedi

einstein güzelce bu sorunu acikliga kavusturmustu

Boş laflar boş icraatleri beraberinde getirdi. Mesela 30 yaşına gelmiş ne oynadığı belli olmayan Kucka gibi adamlara dönüşü olmayan 15 milyon euro'yu bağlarsan boş boş batarsın şekilde görüldüğü gibi zirve yollarına boş boş bakarsın. Bu takım az öz paralara istikrarı sağladı Hüseyin Çimşir gibilerle bile şampiyonluğa oynadı. Vereceksin Aytaç'a formayı, kadroda istikrarı sağlarsan işini görür paranda cebinde kalır. Futbol bilinmeyen denklemli bir oyun değil herşey hesap kitap işi.

Yorum

Boş laflar boş icraatleri beraberinde getirdi. Mesela 30 yaşına gelmiş ne oynadığı belli olmayan Kucka gibi adamlara dönüşü olmayan 15 milyon euro'yu bağlarsan boş boş batarsın şekilde görüldüğü gibi zirve yollarına boş boş bakarsın. Bu takım az öz paralara istikrarı sağladı Hüseyin Çimşir gibilerle bile şampiyonluğa oynadı. Vereceksin Aytaç'a formayı, kadroda istikrarı sağlarsan işini görür paranda cebinde kalır. Futbol bilinmeyen denklemli bir oyun değil herşey hesap kitap işi.
                        Abi gözünü seveyim kucka ile aytaci mi kiyasliyorsun aytac hayatimda gördüğüm en agir oyunculardan birisi bu devirde boyle adamlara yer yok maalesef

Yorum

• attığı golde rakibi şaşırtmak için yapmış olduğu ayak hareketlerine dikkat...

Yorum

Aytaç mı ?
                            Kara mı ?
                            Aytaç Kara mı ?
                            Koca .öt Aytaç ?
                            Hamiş

Yorum

• Beyfendi kargalar ın basket maçına gitmiş
                              “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                              HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Beyfendi kargalar ın basket maçına gitmiş
                                Gitsin ne var bunda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim