Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Helal olsun sana. Bugün yanında Atiba gibi bir adam oynasa bambaşka bir takım olurdu Trabzonspor.
    Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• Hakkini vermek lazim. Tesekkurler Okay harikasin.

Yorum

• Bravo.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• bu gün beni utandırdı. Gol efsaneydi

Yorum

• Maşallah, kapı gibi. Pas oyununda da bariz ilerleme katetti. Daha iyi olmalı olacak da inşallah. Okay ortasahada olunca ben şahsen güvenle izliyorum maçı.
            TRABZON SPOR

Yorum

• Geliştirmesi gereken özellikleri var başarırsa büyük oyuncu olacak..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Paslarını beğenmem genelde, bugün 1-2 pozisyonda tek top oynayım derken rakibe verdi topu çok basit bir şekilde. Bu hatalar iyi bir şeye vesile oldu, maç içinde deneme-yanılma yöntemiyle doğrusu nasıl yapılır öğrendi.

2. yarı dar alanda harika paslaşmalar yaptı kendine güveni yerine geldi. Yanlış bir pasını hatırlamıyorum 2. yarı. Hızlı düşündü hızlı oynadı. Özgüven kazanma çok önemli. Eğer hata yaptığı için pes etseydi ve denemekten vazgeçseydi(Ki genelde öyle olur, çünkü bir daha hata yapacağım korkusu denemekten alıkoyar) oyunda üstünlük kuramayabilirdik, oyunu çok güzel açtığı pozisyonlar da oldu bu sayede.

Bugün çok fazla top kaptı bunu da eklemek lazım. Gerçekten bu sezon oynadığı en iyi maçlardan biriydi, gol atmasa da aynı kanaatte olacaktım. Tebrik ediyorum, umarım fizik-kondisyonunun da üzerine koyar.

Yorum

• gol zidane golü bu arada. resmen ezildiğimiz maçta öne çıkıp golü yapmak önemli iştir. atiba 23 yaşında isveç köyünde sağbek oynuyordu çok büyük oyuncu tabi.

Yorum

• Aboubakar'in golünde top 1 metre önünden altipas'a gidiyor, ama araya girmiyorsun. Orda suc'un 50% sende

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• heyecan veren bir futbolcu

Yorum

• Atiba nin Yusuf un pozisyonunu kestiği topu ders niyetine gostersinler..

Cok yol katetmesi lazim cok..

Yorum

• okay teknik olarak iyi fakat fizik olarak ağır bir adam yanına mbia tarzı bir adam adam koyarsan daha verimli olur.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Atiba nin Yusuf un pozisyonunu kestiği topu ders niyetine gostersinler..

Cok yol katetmesi lazim cok..
                            Aynisini Rize macinda Okay da kesti, hem de iki kez galiba. Atiba da futbolcu be kardesim yapacak birsey yok.

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aynisini Rize macinda Okay da kesti, hem de iki kez galiba. Atiba da futbolcu be kardesim yapacak birsey yok.
                              Aynisi degildi sanki hocam orada akan oyunda zaten Okay adami takip ediyordu ve müdahaleyi yapti..Atiba nin posisyonunda muthis bir sezgi var .diger 3 kisi uyurken onun oraya hareketlenmesi yani ön liberonun görev tanımı var..

Dün zaten Senol dahil herkes beraberliğe raziydi bir tek isim buna musadee etmedi o da ön libero Atiba..Oyunun 2 bölümünü oynayan atletik bir ön liberonun kiymetini bir kez daha gösterdi bize..Kopenhagtan biz alabilseydik 10 senedir kafamiz rahat olacakti insan kahroluyor..

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aynisi degildi sanki hocam orada akan oyunda zaten Okay adami takip ediyordu ve müdahaleyi yapti..Atiba nin posisyonunda muthis bir sezgi var .diger 3 kisi uyurken onun oraya hareketlenmesi yani ön liberonun görev tanımı var..

Dün zaten Senol dahil herkes beraberliğe raziydi bir tek isim buna musadee etmedi o da ön libero Atiba..Oyunun 2 bölümünü oynayan atletik bir ön liberonun kiymetini bir kez daha gösterdi bize..Kopenhagtan biz alabilseydik 10 senedir kafamiz rahat olacakti insan kahroluyor..
                                Kopenhag zamanini bilmem de Psv de sagbek oynarken cok kez izlemistim bu adami, foruma da sik sik yazilir, buyuk cogunluk da yasli at muamalesi yapardi adama. Atibayi bjk den cikar ilk bese zor girerler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim