selcuk daha yasliydi ve okayin oynadiginin yarisini oynamazdi, sezon basi bir gol atardi sonra yatardi
2010- 2011 de nasil patladigini hep beraber gördük
mehmet topal kac yasinda parladi, ve digerleri...
İnşallah o da yapar bu sıçramayı, ben sadece tahminimi söyledim.
Kesiciliği iyi olsa da oyun okuma ve çeviklik olarak eksik kalıyor.
okayi toplamda 4 milyona aldik
alper bunu gizlemek icin yaninda yollandi
ayrica kardesinin altyapimiza transferinde hurmanin ne kadar extra cukkalidigini bilmek bile istemiyorum
kardes transferi avrupada menajerlerin en cok cepe para indirdigi 1 numarali taktikmis, 11 freunde de okudum
ama okay bence yetenek olarak bu giderlere karsilik verebilen ender transferlerimizden
cocuga daha cok destek olmaliyiz su son esigide gecmesi icin
fiziğini iyi kullanıyor ikili mücadelelerde. iki maçtır vücudunu koyduğunda yanına yaklaşabilen olmadı, topu rahatça korudu. ağır bir oyuncu için önemli özellik.
Hırslı ve agresif olması iyi ama maç içinde arkadaşlarına bağırması el kol yapması beni geriyor. İzlerken futboldan zevk almadığını düşündüğüm bile oluyor. Dikkat etmesi lazım bence.
Yaşı 22 ama galiba hiçbir zaman 90 dakikalık gücü olmayacak. Yorulunca müthiş saçmalıyor. Tam bir el bombasına dönüyor. O yüzden ilk 11 oyuncusu olmamalı.
Sorsan herkes Okay'a küfür ediyor. Adam 8 top çalma ile oynadı ve Pas yüzdemiz ilk defa %93 seviyesinde bir futbolcuda oldu. Yanlış görmedimse Okay %93 pas yüzdesi ile oynadı. Yine eklemekte fayda var Mas'ta %85lerde. Bu konuda Olcay'ın katkısı olduğunu düşünüyorum. 83 84 kez top ile buluşuyor. Pozisyonun ve topun olduğu yerde mücadeleden kaçmıyor demekki.
Yusuf Yazıcı geçen hafta geri pasta inanılmaz bir hata yapmıştı. Kimse kızamadı adama. İşte bizi bu süreçten alıp Yusuf Erdoğan'a küfürler yağdıran adama dönüştüren sebebi iyi yakalamak gerekiyor. Beşiktaş'taki Pozisyonlara giren Olcay'ın bizde Pozisyona henüz girememesi. Geçen haftaki pozisyonu saymıyorum.
Kasımpaşa - Trabzonspor maçında en çok isabetli pas yapan oyuncular ;
Okay Yokuşlu %93,1
Onazi %86,8
Yusuf Yazıcı %85,3
Olcay %73,5
merkez ortasahanin yas ortalamasi 21 oldugunuda hatirlatirim
En son selcuk tarafından düzenlendi; 23.01.2017, 02:20.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Yorum