Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    selcuk daha yasliydi ve okayin oynadiginin yarisini oynamazdi, sezon basi bir gol atardi sonra yatardi
    2010- 2011 de nasil patladigini hep beraber gördük

mehmet topal kac yasinda parladi, ve digerleri...
    İnşallah o da yapar bu sıçramayı, ben sadece tahminimi söyledim.
    Kesiciliği iyi olsa da oyun okuma ve çeviklik olarak eksik kalıyor.
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İnşallah o da yapar bu sıçramayı, ben sadece tahminimi söyledim.
      Kesiciliği iyi olsa da oyun okuma ve çeviklik olarak eksik kalıyor.
      olacak, olacak

selcuk gibilerinden cok daha yetenekli, bu esigide gececek
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Uzatın şu sözleşmeyi !
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Alper'in su anda yuzunu gozumun onune getiremedim, o derece kim oldugunu, niye alindigini unuttum

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          okayi toplamda 4 milyona aldik
          alper bunu gizlemek icin yaninda yollandi
          ayrica kardesinin altyapimiza transferinde hurmanin ne kadar extra cukkalidigini bilmek bile istemiyorum
          kardes transferi avrupada menajerlerin en cok cepe para indirdigi 1 numarali taktikmis, 11 freunde de okudum

ama okay bence yetenek olarak bu giderlere karsilik verebilen ender transferlerimizden
          cocuga daha cok destek olmaliyiz su son esigide gecmesi icin

Yorum

• Özverili olması güzel ama zaten yeteri kadar zenginliğimizin olmadığı bir bölgede oynadığından gereksiz yere risk almaması lazım...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• fiziğini iyi kullanıyor ikili mücadelelerde. iki maçtır vücudunu koyduğunda yanına yaklaşabilen olmadı, topu rahatça korudu. ağır bir oyuncu için önemli özellik.

Yorum

• Hırslı ve agresif olması iyi ama maç içinde arkadaşlarına bağırması el kol yapması beni geriyor. İzlerken futboldan zevk almadığını düşündüğüm bile oluyor. Dikkat etmesi lazım bence.
                ( ゚д゚)

Yorum

• Okay'ın yapması gereken düşünerek,soğukkanlı ve pozisyonuna sadık bir şekilde oynamak.

Yorum

• Hirs falan iyi de pas olaylari berbat.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Okay bu genç yaşına rağmen olgunluğuyla formayı bırakmadan devam edecektir.
                      Yok ağırmış falan hikaye işler.
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Topu kullanma becerisi yok. Olmayacak da.
                        Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                        Hz. Ömer.

Yorum

• Sözleşme uzatılsın. Yaza kalırsa aklını çelmeye çalışırlar her türlü.
                          Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Yaşı 22 ama galiba hiçbir zaman 90 dakikalık gücü olmayacak. Yorulunca müthiş saçmalıyor. Tam bir el bombasına dönüyor. O yüzden ilk 11 oyuncusu olmamalı.

Yorum

• Kötü net. Hem agir hem pas hatasi yüksek olan bir oyuncu bide oyun zekasi fazla olmayan bir oyuncu.

Iyi hamle oyuncusu olabilir Yusuf Erdogan gibi.
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• bu yazi burada olmali

İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sorsan herkes Okay'a küfür ediyor. Adam 8 top çalma ile oynadı ve Pas yüzdemiz ilk defa %93 seviyesinde bir futbolcuda oldu. Yanlış görmedimse Okay %93 pas yüzdesi ile oynadı. Yine eklemekte fayda var Mas'ta %85lerde. Bu konuda Olcay'ın katkısı olduğunu düşünüyorum. 83 84 kez top ile buluşuyor. Pozisyonun ve topun olduğu yerde mücadeleden kaçmıyor demekki.

Yusuf Yazıcı geçen hafta geri pasta inanılmaz bir hata yapmıştı. Kimse kızamadı adama. İşte bizi bu süreçten alıp Yusuf Erdoğan'a küfürler yağdıran adama dönüştüren sebebi iyi yakalamak gerekiyor. Beşiktaş'taki Pozisyonlara giren Olcay'ın bizde Pozisyona henüz girememesi. Geçen haftaki pozisyonu saymıyorum.

Kasımpaşa - Trabzonspor maçında en çok isabetli pas yapan oyuncular ;

Okay Yokuşlu %93,1

Onazi %86,8

Yusuf Yazıcı %85,3

Olcay %73,5

merkez ortasahanin yas ortalamasi 21 oldugunuda hatirlatirim
                                En son selcuk tarafından düzenlendi; 23.01.2017, 02:20.
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim