Helal olsun sana. Bugün yanında Atiba gibi bir adam oynasa bambaşka bir takım olurdu Trabzonspor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okay Yokuşlu
Daraltma
X
-
Paslarını beğenmem genelde, bugün 1-2 pozisyonda tek top oynayım derken rakibe verdi topu çok basit bir şekilde. Bu hatalar iyi bir şeye vesile oldu, maç içinde deneme-yanılma yöntemiyle doğrusu nasıl yapılır öğrendi.
2. yarı dar alanda harika paslaşmalar yaptı kendine güveni yerine geldi. Yanlış bir pasını hatırlamıyorum 2. yarı. Hızlı düşündü hızlı oynadı. Özgüven kazanma çok önemli. Eğer hata yaptığı için pes etseydi ve denemekten vazgeçseydi(Ki genelde öyle olur, çünkü bir daha hata yapacağım korkusu denemekten alıkoyar) oyunda üstünlük kuramayabilirdik, oyunu çok güzel açtığı pozisyonlar da oldu bu sayede.
Bugün çok fazla top kaptı bunu da eklemek lazım. Gerçekten bu sezon oynadığı en iyi maçlardan biriydi, gol atmasa da aynı kanaatte olacaktım. Tebrik ediyorum, umarım fizik-kondisyonunun da üzerine koyar.
Yorum
-
Aboubakar'in golünde top 1 metre önünden altipas'a gidiyor, ama araya girmiyorsun. Orda suc'un 50% sende
Gesendet von iPhone mit Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Aynisini Rize macinda Okay da kesti, hem de iki kez galiba. Atiba da futbolcu be kardesim yapacak birsey yok.İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtiba nin Yusuf un pozisyonunu kestiği topu ders niyetine gostersinler..
Cok yol katetmesi lazim cok..
Yorum
-
Aynisi degildi sanki hocam orada akan oyunda zaten Okay adami takip ediyordu ve müdahaleyi yapti..Atiba nin posisyonunda muthis bir sezgi var .diger 3 kisi uyurken onun oraya hareketlenmesi yani ön liberonun görev tanımı var..İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynisini Rize macinda Okay da kesti, hem de iki kez galiba. Atiba da futbolcu be kardesim yapacak birsey yok.
Dün zaten Senol dahil herkes beraberliğe raziydi bir tek isim buna musadee etmedi o da ön libero Atiba..Oyunun 2 bölümünü oynayan atletik bir ön liberonun kiymetini bir kez daha gösterdi bize..Kopenhagtan biz alabilseydik 10 senedir kafamiz rahat olacakti insan kahroluyor..
Yorum
-
Kopenhag zamanini bilmem de Psv de sagbek oynarken cok kez izlemistim bu adami, foruma da sik sik yazilir, buyuk cogunluk da yasli at muamalesi yapardi adama. Atibayi bjk den cikar ilk bese zor girerler.İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynisi degildi sanki hocam orada akan oyunda zaten Okay adami takip ediyordu ve müdahaleyi yapti..Atiba nin posisyonunda muthis bir sezgi var .diger 3 kisi uyurken onun oraya hareketlenmesi yani ön liberonun görev tanımı var..
Dün zaten Senol dahil herkes beraberliğe raziydi bir tek isim buna musadee etmedi o da ön libero Atiba..Oyunun 2 bölümünü oynayan atletik bir ön liberonun kiymetini bir kez daha gösterdi bize..Kopenhagtan biz alabilseydik 10 senedir kafamiz rahat olacakti insan kahroluyor..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
çok büyük oyuncu tabi.
Yorum