Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• iyi performans, birde assist

en azindan terime 1 oyuncu oyunu rakip sahaya yikmada ne kadar önemli olabilecegini gösterdin

bundan sonra ilk 11 garanti olmali
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Çok sakin seviyorum bu huyunu. Cengiz'in gölündeki koşusunda "Okay o kadar hızlı gidemez o değildir." diyordum,senmişsin. Sevindim buna.
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Bence milli takımda gayet de sırıtmadan oynayabileceğini gösterdi son 2 maçta. Bizim için de gittikçe daha önemli bir futbolcu olacağını düşünüyorum.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Aldığın para helal olsun
          #50 Jackson Avelino Coelho
          #7Miroslaw Szymkowiak
          #61 İbrahima Yattara

Yorum

• Okay Yokuşlu Rizespor karşısındaki performansı ile bu sezon Süper Lig'de bir maçta en fazla ikili mücadele kazanan isim oldu (23). Opta

adam artik her türlü ayakta kaliyor

23 yasinda Trabzonsporun lider oyuncularindan olmayi basardi
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Özellikle ikinci yarıda Onazi ile birlikte çok iyi direndiler. Yan toplarda defanstan çıkardığı kritik toplar var. Oralarda sakin kalabilmesi muazzam.
              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• dik durdu bu maçta, mental olarak giderek gelişiyor. ligin ilk yarısında oyundan koptuğu anlar oluyordu, ikinci yarıda bu dakikalarda ayakta kalan oyuncumuz oluyor, eksikleri çalışıp, kapatmak tam olarak bu.
                En son artvints tarafından düzenlendi; 02.04.2017, 18:44.

Yorum

• Süperdi.
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Bazen cildirtiyosun ama senden hep iyi olmanı bekledim. Iyisin iyi devam et

Yorum

• Yeteneksiz ama mucadelesi hirsi insani sevindiriyor devam böyle

Yorum

• Süperdi.
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Adama helal olsun,ciddi aşama kat etmekle kalmadı,takımı sahiplenip,sorumluluk alıyor.Yusuf Erdoğan'a yaptığın kalaylama için de ayrı bir teşekkür kardeşim.
                          • Memento mori

Yorum

• İkili mücadelelerde rakipsiz, o bacak her yere giriyor, topu çalacağını hissedince aniden hızını arttırıyor.

Bazen rakip arkadan gelirken ağır kalıp top falan kaptırıyordu, onları da azalttı. Trabzonspor'un gerek bugünü gerek geleceği için önemli oyuncu.
                            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Devamlılığını artırıyor. İlk yarı çoğu maçta kaçak güreşiyordu, şimdi sahadaki varlığını belli ediyor. Dün Yusuf Erdoğan'ı fırçalaması efsaneydi. Adam bir yerlerini yırtıyor topu uzaklaştırıyor, Yusuf topu alıp anında yine rakibe veriyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim