Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Soner Aydoğduya yıllarca fiziğini geliştir,daha fazla sorumluluk al,kız gibi oynama,top sür ve adam eksilt diye diye dilimizde tüy bitti ama hiçbirini geliştiremedi.Okayın geleceği inşallah sonere benzemez demek istiyorum ama Çabukluk,çeviklik,dribbling ve dayanıklılık zor gelişen özellikler olduğundan dolayı Okayın geleceğinin Soner Aydoğdu gibi olma ihtimali yüksek.
    En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 13.03.2016, 01:06.

Yorum

• Mersin maçinda çok hatali paslar oynadi, ama öyle kesip birakilmamali..
      Iyi bir takimda iş yapar, şu anki takimi kimi koyarsan koy fayda etmez..

Yorum

• Adam kötü değil,sadece teknik direktör dokunuşu lazım..
        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İyiydi.
          Onur Recep Kıvrak

Yorum

• cizgisini ins böyle devam ettirir

performans düsüklügü yasadimi dinlendirmeli, bizim insanimiz bu yasdaki adamin performans dalgalanmasinin normal oldugunu anlayamiyor

masallah
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• adam öyle bir pres yaptı ki, rakibin orta sahasını sildi resmen.her aldığı topta 5 metre civarında bjk'li yoktu.rahat rahat aldı döndü.püskürttü rakibi. yenilmemizin sebebi, hücum şablonumuzun net olmaması.

Yorum

• Okay nihayet kendini kaldırdın düştüğün yerden. Ha gayret. Seni en son ne zaman beğendim hatırlamıyorum.
                Artık o hallere düşme!

Yorum

• Bu adam seneye net ilk 11 de oynayacak oyuncu.
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Büyük maçlara ayrı bir konsantrasyon ile çıktığı belli. İlk yarıdaki performansını ikinci yarılarda da devam ettirmesi lazım.

Yorum

• Uzun zamandır ilk defa beğendim.
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İyi futbolcu olduğunu ve Aytaç'la beraber uzun yıllar formamızı giyeceğini çok iyi biliyorum.Bugün enfestin hep böyle oyna.
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İyi oynadı. Üst üste maçları kaldıramıyor. Arada dinlenince eski okayı izletti.

Yorum

• futbolcu değil trabzonspor taraftarına göre.21 yaşında adam büyük takıma gelip durmaksınız harikalar yaratacak zannettiler. öyle futbolcu 2 milyona alınıyor zannediyor taraftar. şu takımda iniş çıkış yaşamayan oyuncu zaten buralara uğramaz.

Yorum

• Iyi oynadi
                              Daha iyi olacak
                              Forvete: Tencere Hill
                              Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Kriter kümede kalmak veya ilk 10'a tutunmaksa evet harika oynadı. Alkış, bravo, tebrik, vuhuuu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim