Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ramazan ve yusuf yazıcının yedeği olur o derece. giderek kötüye gidiyor..
    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..:tr::ts:

Yorum

• 14 top kazandi
      bu sezon ligde 1 macta rekor

10 haftadir ilk defa ortasaha gibi bisey gördük
      neden acaba
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Elinden geleni yapıyor ama şu top kayıplarını azaltması gerekiyor.
        www.x.com/zykmda

Yorum

• pas konusunda özensiz bir orta saha olmaz.beynine oksijen gitmediğinden olduğunu düşünüyorum ama hiç gelişme yok.hep erken yoruluyor.hatta bugün yorgun başladı.

Yorum

• Okay ve Fatihin aynı cümlede geçmesine bile anlam veremiyorum. İlk geldiğinde çok iyi maçlar çıkarttı. Takımla birlikte onun da performansı düştü. Sakatlık vs derken formunu kaybetti. Zaten ligde hedef falan kalmamış, Okay gibi önümüzdeki senelerde bir şeyler yapabilecek bir iki oyuncunun acımazsızca eleştirilmesi haksızlık. Atıl duruma sokmayın adamı. Sonra birkaç kişinin oluşturduğu algı tüm taraftara, taraftardan da oyuncuya yansıyor.
            ( ゚д゚)

Yorum

• Bu gün mücadele anlamında fena değildi. Topu oynamamta sıkıntı yaşıyor ancak Aytaçla beaber iyi koştular iyi baskı yaptılar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Yanlış maçımı izledim koştu mücadele etti 14 Top kazanmış?
                ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Sıktın artık Okay.

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yanlış maçımı izledim koştu mücadele etti 14 Top kazanmış?
                    ligtv de alt yazida istatistiklerde verdi
                    opta da yazar, yakindir

Ünal Karaman

Yorum

• Mücadele ediyor ama önündeki adama pas atamıyor.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Okay Yokuşlu, Mersin İY karşısında 14 top çalarak Atiba Hutchinson'ın rekorunu kırdı ve Süper Lig'de zirveye yerleşti.

Yorum

• yine insanimiz nasil futbol izledigine sahit olduguz bir sayfa

2-3 hata yaptinmi agzinla kus tutsan yaranamazsin

haftalardir topu alan kalemizde pozisyon üretiyor
                          ortasahada 0 kademe anlayisi

bugün biraz olsun orta sahamiz kademe olduysa, ataklar stoperlere gelmeden kesildiyse, nakoulmanin önüne her top geldiginde 3 kisi bulunmussa bunun kahramani okaydir

bunuda 72 top kayibinlan ligin sezon rekorunu kirdigimiz macta
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 11.03.2016, 23:07.

Ünal Karaman

Yorum

• şu takıma bakıpta Okay'ı harcamamak lazım.Bence seneye kesinlikle kadroda olmalı.Bir de sistemli bir takımda izleyelim kendisini.
                            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ligtv de alt yazida istatistiklerde verdi
                              opta da yazar, yakindir
                              Yok abi onu demedim yani ben iyi oynadı diyorum 14 de top kazanmış daha ne olsun. Güven problemi var aşarsa iyi olacak.
                              ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                              ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yok abi onu demedim yani ben iyi oynadı diyorum 14 de top kazanmış daha ne olsun. Güven problemi var aşarsa iyi olacak.
                                ben zaten genele hitab ettim
                                özellikle mac basliginda ve twitterda yazilanlar
                                maca cok kötü basladi, ama 20.dk. itibaren bence sahanin yildiziydi

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim