ramazan ve yusuf yazıcının yedeği olur o derece. giderek kötüye gidiyor..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okay Yokuşlu
Daraltma
X
-
Okay ve Fatihin aynı cümlede geçmesine bile anlam veremiyorum. İlk geldiğinde çok iyi maçlar çıkarttı. Takımla birlikte onun da performansı düştü. Sakatlık vs derken formunu kaybetti. Zaten ligde hedef falan kalmamış, Okay gibi önümüzdeki senelerde bir şeyler yapabilecek bir iki oyuncunun acımazsızca eleştirilmesi haksızlık. Atıl duruma sokmayın adamı. Sonra birkaç kişinin oluşturduğu algı tüm taraftara, taraftardan da oyuncuya yansıyor.( ゚д゚)
Yorum
-
ligtv de alt yazida istatistiklerde verdiİlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış maçımı izledim koştu mücadele etti 14 Top kazanmış?
opta da yazar, yakindir"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
yine insanimiz nasil futbol izledigine sahit olduguz bir sayfa
2-3 hata yaptinmi agzinla kus tutsan yaranamazsin
haftalardir topu alan kalemizde pozisyon üretiyor
ortasahada 0 kademe anlayisi
bugün biraz olsun orta sahamiz kademe olduysa, ataklar stoperlere gelmeden kesildiyse, nakoulmanin önüne her top geldiginde 3 kisi bulunmussa bunun kahramani okaydir
bunuda 72 top kayibinlan ligin sezon rekorunu kirdigimiz mactaEn son selcuk tarafından düzenlendi; 11.03.2016, 23:07."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
şu takıma bakıpta Okay'ı harcamamak lazım.Bence seneye kesinlikle kadroda olmalı.Bir de sistemli bir takımda izleyelim kendisini.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Yok abi onu demedim yani ben iyi oynadı diyorum 14 de top kazanmış daha ne olsun. Güven problemi var aşarsa iyi olacak.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleligtv de alt yazida istatistiklerde verdi
opta da yazar, yakindir~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
-
ben zaten genele hitab ettimİlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok abi onu demedim yani ben iyi oynadı diyorum 14 de top kazanmış daha ne olsun. Güven problemi var aşarsa iyi olacak.
özellikle mac basliginda ve twitterda yazilanlar
maca cok kötü basladi, ama 20.dk. itibaren bence sahanin yildiziydi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum