Bence iyi oynadı, bayağı top kesti, çaldı, pek bir pas hatasını da göremedim yani.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okay Yokuşlu
Daraltma
X
-
Defansif olarak çok iyi oynadı ama ofansif olarak ciddi sıkıntıları var.Beşiktaşın ortasahası çok hareketli,devamlı top alıp veriyorlar,top sürerek alan boşaltıyorlar bizim bunları yapabilen oyunculara ihtiyacımız var.
Okay topu aldığında gerekli yerlerde dribbling yapmalı,arkadaşlarıyla verkaçlara girmeli bunları yapmadan robot gibi yerinde sabit bekleyerek oynarsanız oyun bir yerde sıkışır.Hücuma katkı sağlamayan 8 numara oyuncusu olamaz kendisini geliştirmesi lazım.İspanya,İtalya veya Almanya Liginde bir takıma bir yıllığına kiralasak kendisi ve bizim için çok iyi olur diye düşünüyorum.
Yorum
-
Bunlar ezberle yapılacak hareketler değil oyun görüşü ve zekasına sahip olmak gerekir. Bilmiyorum bu sonradan kolay edinilebilir bir şey midir ama bu konuda çalışması lazımİlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDefansif olarak çok iyi oynadı ama ofansif olarak ciddi sıkıntıları var.Beşiktaşın ortasahası çok hareketli,devamlı top alıp veriyorlar,top sürerek alan boşaltıyorlar bizim bunları yapabilen oyunculara ihtiyacımız var.
Okay topu aldığında gerekli yerlerde dribbling yapmalı,arkadaşlarıyla verkaçlara girmeli bunları yapmadan robot gibi yerinde sabit bekleyerek oynarsanız oyun bir yerde sıkışır.Hücuma katkı sağlamayan 8 numara oyuncusu olamaz kendisini geliştirmesi lazım.İspanya,İtalya veya Almanya Liginde bir takıma bir yıllığına kiralasak kendisi ve bizim için çok iyi olur diye düşünüyorum.
Yorum
-
Ben dahil eleştirdiğimiz oyuncuların (17-23 yaş aralığı ) iyi bir hoca elinde cevher gibi işlenebileceğini unutuyoruz.
O yüzden en büyük transferimiz iyi,kaliteli,tecrübeli ve yeterli bir hoca olacak !Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
60'tan sonra da ayakta kaldı çok düşmedi fizik olarak.aytaç ve diğer oyuncular düştü. ara pası atacak yeteneği de var yok değil ama önde böyle bir oluşum yok.sürekli ayağa oynamak zorundasın.sadece top kapıp yerinde kalmak olmaz tabi ama bu konularda takım mesafesi, kondüsyon, form da devreye giriyor. yanına çok gezen hareketli bir oyuncu koyulursa tam yerine oturur. kendini geliştirecek yani. ama rakiple çarpıştığımızda nazlanacak, sinecek bir oyuncu olmadığını gösterdi.
Yorum
-
3 mac pes pese cikaramadigini ilk kez görmedik
planli rotasyon yapilmali
birde ramazan gibi görev bekleyen iyi oyuncun varken bunu rahat yaparsin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
rotasyon gerekliydi bjk maçı güme gitmiş oldu bu maç performansıyla. adam sakatlıktan döner dönmez defansa yardım etmeyen hücumcularla her maç 90 dakika oynamak zorunda kalıyor.ayağa pas yapamıyor takım, sürekli rakibin peşinde oynayamaz oyuncu. biraz kilo vermeli bu arada.
Yorum
-
Kilo vs ile olacak iş değil o. Çok çok ağır . Yiğit incedemir gibi birisi olur. Kalın bi oyuncu orada iş yapamaz. O bölgede oynayan oyuncunun atletizmi iyi olmalı yada üst düzey tekniği oyun görüşü olmalı. Okay da hiç biri yok. Oyun görüşü , atletizm , hırs , dikine topla gitme vs hiç birşey yok.
Ya adam gibi içkiyi bırakıp sabah akşam extra idmanlarla eksiklerini giderir yada daha da sıradanlaşır
Yorum
-
Bir futbolcunun formsuz olmaya hic hakki yok, degil mi?İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize hep Yokuşlu'lar denk geliyor."Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum