Maalesef sahanın en kötüsüydü.Hele 70.dakikadan sonra takım biraz canlandığında Okay'ın tam tersi koşacak hâli kalmadı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okay Yokuşlu
Daraltma
X
-
Tek şanssizligi, Ozan Tufan Senol hocayla parlarken ligin cift yonlu en yetenekli ve genc oyuncusunun hocasi Sota...
Mbia, Cavanda, Constant, Okay, Erkan, Marin, Ndoye sezon basinda hepsi yildizdi, 2010-11 den sonra Mbia-Okay ile gozumuz orta saha gormustu ?
Ee simdi ne oldu, hepsinin basliginda son sayfalar aglama duvari elestirilerin haddi hesabi yok ? Farkinda misiniz takim 13. Sirada ve hicbir oyuncumuz oynayamiyor ?
Okay i gs ye versen banko milli topcu olur Selcuk un yaninda."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Okay'a haddinden fazla mana verip (futbol anlamında), sonrasında acımasızca eleştirmek doğru değil..
Kendi kanaatim hiç bir zaman sıçrama yapamayacağıdır..
Ağır topçu hele ortasahada oynuyor ise ilerlemesi güçtür..
Ozan her ne kadar rüzgara göre şu an eleştiriliyor olsa da gelecek vadetmektedir.
eksik yönleri:
dripling neredeyse yok..
ağır..
hücüm denemelerinde (ver-kaç, defans arkası koşu, kısa mesafe hızlı paslaşma) yok gibi
40 dakikalık enerji...Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)
Yorum
-
Ozan da ağır oyuncu bence, Okay fizik açıdan daha futbolcu gibi duruyor. Bence sıçrama yapar ama iyi bir teknik adamın eline dusmesi lazım. Bazı eksiklikleri çalışarak giderebilir.İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay'a haddinden fazla mana verip (futbol anlamında), sonrasında acımasızca eleştirmek doğru değil..
Kendi kanaatim hiç bir zaman sıçrama yapamayacağıdır..
Ağır topçu hele ortasahada oynuyor ise ilerlemesi güçtür..
Ozan her ne kadar rüzgara göre şu an eleştiriliyor olsa da gelecek vadetmektedir.
eksik yönleri:
dripling neredeyse yok..
ağır..
hücüm denemelerinde (ver-kaç, defans arkası koşu, kısa mesafe hızlı paslaşma) yok gibi
40 dakikalık enerji...
Yorum
-
Ben böyle düşünmüyorum değerli renktaşım..İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOzan da ağır oyuncu bence, Okay fizik açıdan daha futbolcu gibi duruyor. Bence sıçrama yapar ama iyi bir teknik adamın eline dusmesi lazım. Bazı eksiklikleri çalışarak giderebilir.
Almanya'dan 5-6 kez scout ekibi gelip izlemiş Kayseri-milli takımlar ve Trabzonspor da..
Hepsinin kanaati olumsuz..
Ozan çok iyi dripling yeteneğine sahip ben Okay kadar ağır olduğunu düşünmüyorumTrabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)
Yorum
-
Ya ben bu aytaçta hiçbir şey göremedim siz ne gördünüz acabaİlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay ve Aytaç'a sürekli şans vermek gerek zira bu sene hikaye oldu belki bir iki futbolcu kazanırız
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum