Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allah nazarlardan saklasın...
    Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
    Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
    Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• M'bia'nın yanından ayrılma. Ne yapıyorsa aynısını yap. Senin için büyük şans.

Yorum

• Ilk yari begenmedim ama ikinci yari begendim daha fazla dikine oynamali ve oyun icersinde kalmali..Yaninda 30 yasinda Mbia her topa kostururken Okay dönem dönem kayboluyor. Mbia onun ucun büyük sans..Daha iyi olacak insallah. .

Yorum

• bu çocukta ışık var , öen dogru oynamasıda savunmasıda hiç fena değil.

Yorum

• Oyunun sürekli içinde ve pes etmiyor kestiği sayısız top var ve hepsindede mücadeli sonuna kadar devam ettiriyor
            Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• Futboldan sogumama ramak kalmışken son tesellilerim Okay ve Mbia..

Yorum

• Mbia-Okay ikilisi bence Selçuk-colman ikilisinden daha iyi. Fizik olarak da daha iyi. Ancak mbia-Okay ikilisinin önüne ekici haricinde bir de jaja, Marin tipi hızlı Ayakları çabuk, çalım becerisi yüksek oyuncu gelmesi lazım. Diğer türlü bu ikiliye de yazık olacak
                Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• Dün gece'nin sürprizi.

Sota sadece Okay'i kazandirsin yeter bize.
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Şota'nın Okay ile Mbia'yı sürekli beraber oynatması gerek.Bu çocukta gelecek var.

Yorum

• Okay renk verıyor ortasahaya yeterlimi bilmiyorum ama mucadelesi azmi hırsı cok üst düzeydi gol de çikolatası oldu umarım devamı artarak gelir.
                      [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                      [/COLOR]

Yorum

• Mbia ile mükemmel bir ikili oldular.Ekici de eklenince Türkiyenin en efektif ortasahasına sahip oluruz.Üstelik Mbia ve Okayın futbol karakterleri pek istikrarsızlık işareti vermiyor.İkisi de kendinden emin 40 yıllık Trabzonlu gibi oynuyor.

Yorum

• Okay ile Ekiciyi yanyana bir görmek lazım.
                          Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• Zaten Okay'ı az çok takip eden herkes bu performansdan emindi.Sürpriz olmadı,yeter ki devamlı oynatılsın

Yorum

• İnşallah forma bulmaya devam eder. Ekici takıma döndükten sonra hoca Okay'ı kesip Özer'i oynatırsa Trabzonspor bir kez daha kaybeder.
                              ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• Ekdal'a da benziyor stili. Zaten o yuzden cok karalar baglamadim.ortasahada uyum yakalayacagiz gibi gorunuyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim