Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ya ben bu aytaçta hiçbir şey göremedim siz ne gördünüz acaba
    Şu Aytaç sevdalılarını ben de bi türlü anlayamadım. Azcık fiziği var, azcık da sol ayağı. Başka?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu Aytaç sevdalılarını ben de bi türlü anlayamadım. Azcık fiziği var, azcık da sol ayağı. Başka?

Sent from my iPhone using Tapatalk
      Bonservisi yüksek fiyata alınınca bir de direkt patlatınca potential talent oldu herhalde...

Yorum

• Medjani de gittiğine göre ortasahaya bir adam almak farz oldu. Eğer sözleşmesi biten Banega ayarında biri alınmayacaksa maliyet ve potansiyel olarak Okay'ın çok önünde olmayan, rekabeti attıracak nispeten genç biri alınmalı.

Yorum

• Bildiğin kazma, tank, kağnı arabası... İkinci Ceyhun Gülselam olur ancak...

Yorum

• Ceyhun Gulselam en azindan sut cekerdi fuze gibi...

O forma sana iki beden buyuk Okay.

Yorum

• Dün çok kötüydü ama kötü futbolcu değil kesinlikle

Yorum

• Sivas maçından beri durgun, dalgın, hantal ve aptalca futbol oynuyor, ne oldu bu çocuğa yahu.

Yorum

• Pişmesi lazım.
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Dün kötü oynadı normalde de çok ii değil zaten

Yorum

• maalesef çok güçsüz duruyor ikili mücadelerin çoğunda kayıplarda ayakta duramıyor ama her şeye rağmen takımda kalıp şans bulmalı kumaşı iyi
                      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Beklenti büyük de gelişme küçük

Yorum

• Ilk 3 hafta superdi. En azindan yetenekli oldugunu burdan biliyorum. Fakat mental ve kondisyon sorunlarini asabilecek mi, zamanlan gorecegiz. Ayrica bu zehirli ortamda gul eksen curur. Topcu yetismesini falan beklemeyin. Acilen akli selim bir yonetim ve hocanin gelip, takimda ki ekonomik ve insan iliski krizlerini cozumlemesi lazim.

Yorum

• Şu fizikteki genç bir futbolcu nasıl bu kadar ikili mücadele ve hava topu kaybeder? Daha çok yol alman lazım koçum, çok çalışmalısın.
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Aslında çok şey söylemek istiyorum bu çocukla ilgili ama kendimi tutuyorum. Sadece diyebileceğim ne hücuma en ufak katkısı var, ne de defansa. Hem de oynadığı pozisyonda bu ikisini de belli seviyelerde yapması gerekmesine rağmen

Yorum

• Koca sezonu tek başına götürecek oyuncu değil, ne katkı anlamında ne devamlılık/kondisyon anlamında. Ortasahaya iyi bi 8 numara şart.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim