Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maalesef sahanın en kötüsüydü.Hele 70.dakikadan sonra takım biraz canlandığında Okay'ın tam tersi koşacak hâli kalmadı.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Adam iki kişilik top oynadı. Sahada fark yaratan tek futbolcu. Deneyimli oyuncuların genç futbolcuyu idare etmesi gerekirken bu yanındakilerin yükünü çekiyor

Yorum

• Oğlum tribüne çıkıp adamların taraftarıyla da kucaklaşsaydın, maşallah öp öp bitiremedin milleti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Okay Yokuşlu

Zerre faydasi yok takima.

Yorum

• Yedek kulübesine lutfen...dun sahanın en kotulerindendi

Yorum

• Geçen maçın en kötülerinden biriydi. Ne oluyor arkadaş bu adamlara, bir maç zirve, bir maç dip, ortanız yok mu sizin...

Yorum

• Her maç 11 oynamalı sezon bitmiş gitmiş zaten takıma ayak uydurdu. Hiç değilse oynama alışkanlığı kazanmış olur.
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Tek şanssizligi, Ozan Tufan Senol hocayla parlarken ligin cift yonlu en yetenekli ve genc oyuncusunun hocasi Sota...

Mbia, Cavanda, Constant, Okay, Erkan, Marin, Ndoye sezon basinda hepsi yildizdi, 2010-11 den sonra Mbia-Okay ile gozumuz orta saha gormustu ?

Ee simdi ne oldu, hepsinin basliginda son sayfalar aglama duvari elestirilerin haddi hesabi yok ? Farkinda misiniz takim 13. Sirada ve hicbir oyuncumuz oynayamiyor ?

Okay i gs ye versen banko milli topcu olur Selcuk un yaninda.
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Okay'a haddinden fazla mana verip (futbol anlamında), sonrasında acımasızca eleştirmek doğru değil..
                    Kendi kanaatim hiç bir zaman sıçrama yapamayacağıdır..
                    Ağır topçu hele ortasahada oynuyor ise ilerlemesi güçtür..
                    Ozan her ne kadar rüzgara göre şu an eleştiriliyor olsa da gelecek vadetmektedir.

eksik yönleri:
                    dripling neredeyse yok..
                    ağır..
                    hücüm denemelerinde (ver-kaç, defans arkası koşu, kısa mesafe hızlı paslaşma) yok gibi
                    40 dakikalık enerji...
                    Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Okay'a haddinden fazla mana verip (futbol anlamında), sonrasında acımasızca eleştirmek doğru değil..
                      Kendi kanaatim hiç bir zaman sıçrama yapamayacağıdır..
                      Ağır topçu hele ortasahada oynuyor ise ilerlemesi güçtür..
                      Ozan her ne kadar rüzgara göre şu an eleştiriliyor olsa da gelecek vadetmektedir.

eksik yönleri:
                      dripling neredeyse yok..
                      ağır..
                      hücüm denemelerinde (ver-kaç, defans arkası koşu, kısa mesafe hızlı paslaşma) yok gibi
                      40 dakikalık enerji...
                      Ozan da ağır oyuncu bence, Okay fizik açıdan daha futbolcu gibi duruyor. Bence sıçrama yapar ama iyi bir teknik adamın eline dusmesi lazım. Bazı eksiklikleri çalışarak giderebilir.

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ozan da ağır oyuncu bence, Okay fizik açıdan daha futbolcu gibi duruyor. Bence sıçrama yapar ama iyi bir teknik adamın eline dusmesi lazım. Bazı eksiklikleri çalışarak giderebilir.
                        Ben böyle düşünmüyorum değerli renktaşım..
                        Almanya'dan 5-6 kez scout ekibi gelip izlemiş Kayseri-milli takımlar ve Trabzonspor da..
                        Hepsinin kanaati olumsuz..
                        Ozan çok iyi dripling yeteneğine sahip ben Okay kadar ağır olduğunu düşünmüyorum
                        Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Okay ve Aytaç'a sürekli şans vermek gerek zira bu sene hikaye oldu belki bir iki futbolcu kazanırız
                          ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Bu sene tek heyecan verici şey sensin sahada...

Gittikçe daha da iyi oluyor.
                            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• ilk yarı kötüydü ama ikinci yarı düzeldi özelikle son dakikalara doğru sürekli dikine isabetli pas attı, sorumluluk aldı.

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Okay ve Aytaç'a sürekli şans vermek gerek zira bu sene hikaye oldu belki bir iki futbolcu kazanırız
                                Ya ben bu aytaçta hiçbir şey göremedim siz ne gördünüz acaba

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim