Çalışmaya devam. Futbolu aklıyla oynaması çok güzel
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okay Yokuşlu
Daraltma
X
-
Her maç oynamalı Okay.Hiçbir mücadeleden kaçmıyor,fiziğini iyi kullanıyor ve oyundan hiç kopmuyor.Süper lig tecrübesi arttıkça yeteneklerini gösterecek özgüveni de oluşacaktır.Kendini bozmaz ve kafasını işine verirse eğer bir yıldızın doğuşuna tanıklık ederiz bu sene.Mbia gibi bir markayla partner olmak da onun için çok büyük bir şans oldu.Bu şansları iyi kullandı ve kullanacak inşallah.
Yorum
-
17 yaşından beri kıskacımdasın. Trabzonspor'a geldiğin zaman çok mutlu oldum.
Şimdi çok çalışma vakti. 90 dakikayı çıkaracak tempoya ulaştığın zaman daha çok sorumluluk alacağına inanıyorum.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
okay geçen sene genç yıldız adayı olmayı bırakıp ortaashada oynayabileceği yeri doğru seçti ve mücadele etmeye başladı. dikkat ederseniz dakika 70'lere geldiğine temposu çok düşüyor. çünkü her pozisyona savunma hücum demeden yüzde yüzüyle gidiyor.
okay'ın en iyi yönünü pas şiddetini ayarlama olarak belirledim. bu konuda hiç falso vermedi. arkadaşlarının çok rahat kontrol edeceği toplar çıkıyor ayağından.zamanla daha iyi gözlemleriz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

)
Yorum