Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fatih atik,klara soner veya medjani oynayacağına kendisi oynamalı ısrar edilmeli, dün oynadığı sıradan oyunu orada saydığım üç isim hadi medjaniyi geçtim diğer ikisi asla oynayamaz ve geçen sene fatih atik gibi birşey izledik biz orta sahada.

form tutar kendini geliştirirse çok sağlam topçu olacak inşallah
    Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
    Бургундия синий
    61

Yorum

• Yediği sarı karttan sonra oyundan çok düştü biraz tedirgin oldu o karttan sonra.
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Sana güveniyoruz Okay.
        Buradan gidersen Avrupanın en iyilerinden birine gideceksin, PTT 1.Lig'e değil.
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İsim modern, tip düzgün, top ayağına yakışıyor, risksiz tek topa bayılıyor ama bu haliyle en fazla 2 ay sabredilir kendisine. İyi veya kötü, sürekli birşeyler yapmaya çalışan Yusuf' a sövülürken bu uşağın övgü alması haksızlık oluyor.

Yerim moderen ismini; ısırsın, koparsın, vursun ve alsın. Eksik ve yetersiz Bursa orta sahasına karşı bu kadar silikse, diğer maçlarda tamamen kaybolur. Tolunay ve Syzmek'in eski maç videolarını tekrar tekrar izletmek lazım kendisine.
          BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Yusuf'un övgü alıp tertemiz oynayan Okay'a sövülmesi haksızlık oluyor. Bu adam Galatasaraya gittiğinde biz hala yusuf için "bu sene senden çok ümitliyim." yorumları yaparız. Osmanlıspor maçlarında bir kaç asist yapar övünürüz yusufla.

Yorum

• Okay'ın dün silik gözükmesinin en büyük nedeni Özer'in ta kendisi!

Özer mevkisiz oynayarak, başkasının işine de burnunu sokarak sahayı karıştırdı. Ne kendi görevini yaptı ne de Okay'ın görevini yapmasına müsade etti.

Bir futbolcu her topu almak için sağa sola atlayıp zıplamaz, zıplamamalı. Orta sahadaki ikilinin önünde oynuyorsan önce oradaki görevini layıkıyla yapacaksın, sonra gerekirse fazlasını yaparsın.

Okay dün iyiydi. Kötü de olsa bu sezon sürekli oynamalı. Atak yapabildiğimiz her pozisyonda top Okay'ın ayağına en az bir kere değiyor. Oyun görüşü ve tekniği çok yüksek. Ekici ile performansı bambaşka olacaktır.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Cok cekingen sorumluluk almaya korkuyor gibi. Zaman vermek lazim ama cekingenligini üstünden atmazsa cok seyler beklememek lazim
                HY67...

Yorum

• Serdar Bali Aytaç'la arasında hiçbir fark yok demiş. 2 ay sonra bakalım ne yorum yapacak...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Suana kadar ki performansi cok silik..Yeni gelen bir hoca olsa yetersiz diye 1461 e gönderebilir. .Savunmadan cikarken gelsin top alsin bos kosu yapsin arkadasini rahatlatsin hücumda biraz sorumluluk alsin istiyorsun ama hep kaçak güreşiyor. .

Saglam bir Aytac Okay in cok fazla önünde benim gözümde. .

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Serdar Bali Aytaç'la arasında hiçbir fark yok demiş. 2 ay sonra bakalım ne yorum yapacak...
                      Serdar Bali'ye para verip yorumculuk yaptıran hala kaldı mı
                      Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                      (Dozer) Cemil Usta
                      Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Valla yaşı genç henüz ama oynadığı oyun pek öyle üstün özellikli değil. Hücumlar sırasında ceza sahasına girip oraları karıştırması olumlu ama çabukluğunu geliştirip orta sahanın ön bölümünde daha çok topla buluşmazsa olmaz. Rakip yarı sahada kendini boşa çıkarıp M'bia'dan top alması, takımı hücuma çıkarması gerekiyor.
                        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                        - Eomer -

Yorum

• Haydi aslan parçası... Al şu maçı.
                          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

• Bursa maçına göre çok daha etkili oynadı ama temposunu arttırması lazım. İnşallah ciddi bir şeyi yoktur...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Fiziğini kullanan oyunculara hastayım. Yaya Toure izleyorum gibi hissetirdi bir an, top ayağına yapıştı çoğu pozisyonda.

Yorum

• Böyle devam Okay harikasın..
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim