hatalı pas ile yenilen golden sonra 15 dk kendisine gelemedi..o hatayı Aytaç yapsaydı hoca onu oyundan almak zorunda kalacaktı..umarım kendisini toparlar gereksiz özgüvenle oynuyor.. bazen aşırı güven oyuncuya zarar verir..o topun oraya gitmeyeceği belli ısrar neden
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okay Yokuşlu
Daraltma
X
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımın en değerli oyuncusu Okay ise sıralamadaki ortalama yerimiz 8-11 arası olur.
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Bu çocuk da büyük potansiyel var, eğer gelişimini bu şekilde devam ettirirse birkaç sene sonra müthiş bir önliberoya dönüşür.İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay benim için ön liberoda asla bir arada olmaması gereken iki özelliğe sahip
Çok ağır ve Ayakları kötü
Bu yüzden Onazi kalırsa Onazi, giderse gelecek olan orta saha Okay'ı kesecek.
Öyle yada böyle takımda kalmalı yaşı genç ve şuan iyi bir rotasyon oyuncusu, gelecekte ayaklarını geliştirip daha fazla sorumluluk üstlenebilir.
Okay'a güvenmemin sebebi; çok çalışkan bir çocuk, sürekli çalışıp kendini geliştiriyor. Bu şekilde devam ederse çok iyi bir oyuncu olacak.
Okay'ı da yusufu da allah nazardan saklasın.
Yorum
-
Okay ön libero değil ki ön liberoda olmaması gereken özellikleri sayalım. Oynayabilir ile asıl mevkisi arasında fark olması çok doğal.
Gelecek yeni stoper Durica tarzı güven verip geriden iyi top çıkartırsa Kucka veya Okay'ın geri gelip top almasına pek gerek kalmayabilir.( ゚д゚)
Yorum
-
Her şeyden biraz var ama hiç birşey tam değil.Hiç sevmediğim oyuncu tipi bunlar işte.Olsa bir sorun olmasa başka sorun.6 numara desek değil, 8 numara desek hiç değil.Umarım kendini geliştirmeyi başarır ancak malesef ki bundan fazlası olmayacak gibi.İyi bir 8 numara alınıp rotasyon oyuncusu olarak bu seneyi geçirmesi gerektiğini düşünüyorum.
Yorum
-
Bu takıma yarın 10 milyonun üzerinde teklif getirme ihtimali olan kaç futbolcusu var bu klübün ? 2...Bir tanesi Okay Yokuşlu'dur.Geçen sene Mart-Nisan ayında Okay'ın bu takım için değeri neyse şimdi de odur.Dün perreira-yusuf-olcay-uğur hepsi vasatın altında oynadı.3.dakikada yaptığı hata oyundan düşürdü çocuğu.Kötü performansına rağmen o oyundan çıkınca oyundan tamamen düştük.Okay herşeyi az buçuk falan yapmıyor.Okay herşeyi yapıyor
Ayrıca Ersun Yanal Okay'ı Uğur'un gölgesinde oynatma huyundan vazgeçmeli.Uğur top kullanamıyorsa git acilen stoper al.Ben Beşiktaş'a gömdüğü noktalarda görmek istiyorum saha içinde Okay'ı.En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 14.08.2017, 14:34.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
1'den 10'a kadar seviye belirlesen bu çocuk 5-6 arasında gidip geliyor. Ne daha üstü ne daha altı. Lakin dünkü maçta oyundan alındığı anda Konyaspor çok rahat top çevirmeye başladı. İki pasla ceza alanımız önüne rahatlıkla gelebilirdiler. Bu sezon takım olarak çıkarsak da düşersek de bu mevkinin katkılarına bakılacak.
Yorum
-
İnsanların fikirlerini açıklayarak yaptığı yorumların "boş" Herhangi bir karşı fikir belirtmeden bir yorumun "dolu" olması ayrıca ironik.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoş yorumlar başarısını gölgeleyemez, en banko milli oyuncumuzudur evelallah.
Kimse'nin Okaya garezi yok hatalarını söylüyoruz, sebebini belirtmeden insanların yazdıklarına boş demek hoş değil forumun seviyesi düşmesin.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
patlamaz rahat ol bu çocuk kaç yaşından beri oynuyor iş var bunda yalnız kadro yapımız iyi olmak zorunda ki daha iyi veirm alalım bu sene kendini geliştirir bu bunda alınacak stoper ve ortasaha oyuncusunun önemi büyük ona göre kadro yapısında gelişmeler olacakİlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleseneye iyi bir fiyati satmaliyiz yoksa ellimizde patlar...inanilmaz eksikleri var...türkiyede artik gelisimini tamamladi..daha iyisini yapamaz buralarda
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum