Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çalışmaya devam. Futbolu aklıyla oynaması çok güzel

Yorum

• ortasahalarımızın bacak boyları müthiş.etrafında dönerek 3 kişiyi oyundan düşürdü bir pozisyonda.

Yorum

• İlk yarı beğenmedim. 2. Yarı çıkana kadar çok iyiydi.

Loading .. %61

Yorum

• Tebrikler adamım. inşallah ciddi bir sakatlığı yoktur.
          diğerlerinden farklı...öteki...
          Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
          2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Muhteşem oynadı. Tek kelime ile muhteşem
            Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• Her maç oynamalı Okay.Hiçbir mücadeleden kaçmıyor,fiziğini iyi kullanıyor ve oyundan hiç kopmuyor.Süper lig tecrübesi arttıkça yeteneklerini gösterecek özgüveni de oluşacaktır.Kendini bozmaz ve kafasını işine verirse eğer bir yıldızın doğuşuna tanıklık ederiz bu sene.Mbia gibi bir markayla partner olmak da onun için çok büyük bir şans oldu.Bu şansları iyi kullandı ve kullanacak inşallah.

Yorum

• Ben çok beğendim nazar değmesin. Yaşına göre çok sakin oynuyor mevkisinde.

Yorum

• Geldiğinden beri o fizikle çok hantal kalır diye düşünüyorum da beni yanıltıyor sanırım.

Varsın o yanıltısn
                  BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• 17 yaşından beri kıskacımdasın. Trabzonspor'a geldiğin zaman çok mutlu oldum.

Şimdi çok çalışma vakti. 90 dakikayı çıkaracak tempoya ulaştığın zaman daha çok sorumluluk alacağına inanıyorum.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• oynadikca daha iyi olacak

Yorum

• kumaşı iyi selçuktan daha iyi olacak dedim üst düzey topçu iyi çalışırsa şansı yaver giderse ardayı da sollar.aynen öyle )

Yorum

• Var bu çocukta iş geldiğinden beri diyorum oynadıkça daha iyi olucak..
                          İnsan ol evlat!

Yorum

• okay geçen sene genç yıldız adayı olmayı bırakıp ortaashada oynayabileceği yeri doğru seçti ve mücadele etmeye başladı. dikkat ederseniz dakika 70'lere geldiğine temposu çok düşüyor. çünkü her pozisyona savunma hücum demeden yüzde yüzüyle gidiyor.

okay'ın en iyi yönünü pas şiddetini ayarlama olarak belirledim. bu konuda hiç falso vermedi. arkadaşlarının çok rahat kontrol edeceği toplar çıkıyor ayağından.zamanla daha iyi gözlemleriz.

Yorum

• Bu mactaki hareketlerini klip yapabilecek var mi?

Yorum

• bu mac daha iyi oynadi. umarim böyle üstüne katmaya devam eder.
                                top ayagina yakisiyor. mbia ona iyi bir örnek. insallah dahada iyi olacak.
                                2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim