Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Okay Yokuşlu özel röportajı 15.00’te beIN SPORTS 1’de.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okay Yokuşlu
Daraltma
X
-
O mevkiyi beceremiyor, Okay_kucka sıkıntı olacak. Kucka oraya gecer ileri zamanlarda.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAytaç'in top alma, oyun kurma iştahi okay'da olsa kafamiz rahatlayacak.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
ümit millilerde kayseri'de nasıl 10 no oynamış?
bu hantallığını düşününce Alex, Ganso gibi safkan beyin olup
ayağı çok temiz olması gerekirmiş
diğer yandan topla bu kadar vasat adamı
bizim taraftar 10-15 milyonluk yaptı ya tebrik ediyorum
şunu da yazayım savunmak için
form durumunu yazmayın
topla ilişkisini 2 yıldır izliyoruz yeni değil
Yorum
-
Okay'ın fizik yapısı nedeniyle form tutması biraz zaman alıyor,bu fiizğe sahip olanların sorunudur bu,bugünkü yavaşlığı hesap edilebilir bilir bir yavaşlık,hantallığını ağır idmanlar azaldıkça ağırlığı da geçer.İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleümit millilerde kayseri'de nasıl 10 no oynamış?
bu hantallığını düşününce Alex, Ganso gibi safkan beyin olup
ayağı çok temiz olması gerekirmiş
diğer yandan topla bu kadar vasat adamı
bizim taraftar 10-15 milyonluk yaptı ya tebrik ediyorum
şunu da yazayım savunmak için
form durumunu yazmayın
topla ilişkisini 2 yıldır izliyoruz yeni değil
Sakatlıktan da yeni çıktı.O yüzden fazla yüklenmek doğru olmaz.- Memento mori
Yorum
-
Okay geç forma girer uzun süre formda kalir. Geçen sene öyle oldu. Onazi bir öyle bir böyle. Top kullanmaya da pek hevesli. Oraya ağirliği olan iyi bir oyun kurucu alacaksin ki onazi'ye kafana göre top kullanma desin.İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay'ın fizik yapısı nedeniyle form tutması biraz zaman alıyor,bu fiizğe sahip olanların sorunudur bu,bugünkü yavaşlığı hesap edilebilir bilir bir yavaşlık,hantallığını ağır idmanlar azaldıkça ağırlığı da geçer.
Sakatlıktan da yeni çıktı.O yüzden fazla yüklenmek doğru olmaz.
Yorum
-
Onazi beni çok şaşırttı,bir yerden transfer sözü almadan,bir yerlere gitmek için bu form tutma ve yükseliş çok garip,Afrikalı değil diyeceğim bu arkadaş,böyle bir sorumluluk ve iş ahlakı görülmüş şey değil o bölgeden gelenler için.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay geç forma girer uzun süre formda kalir. Geçen sene öyle oldu. Onazi bir öyle bir böyle. Top kullanmaya da pek hevesli. Oraya ağirliği olan iyi bir oyun kurucu alacaksin ki onazi'ye kafana göre top kullanma desin.
Onazi hep böyle olacaksa kadroya ilk yazılır.- Memento mori
Yorum
-
Onazi'yi bu konuda çok övdüm ama sonrasinda bu fesih haberleri patladi. Kucka ve medel haberlerine bozulmuş olabilir. Yine de resmi maçlari beklemek lazim. O zaman farkli oluyor bazi şeyler. Baski ve stres altinda sorunlar yaşadiğini gördük. Kolay top kaybi yapabiliyor. Çevre kontrolü çok iyi değil. Göbekteki dörtlüde en hizli oyuncu olduğu için avantajli hale geliyor. Defansin önünü oynamak farkli.İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnazi beni çok şaşırttı,bir yerden transfer sözü almadan,bir yerlere gitmek için bu form tutma ve yükseliş çok garip,Afrikalı değil diyeceğim bu arkadaş,böyle bir sorumluluk ve iş ahlakı görülmüş şey değil o bölgeden gelenler için.
Onazi hep böyle olacaksa kadroya ilk yazılır.
Okay öne doğru oynamaya başlayinca performansi artti. Alani koruyan oyuncu olarak değil, pres yapan top kapan oyuncu olarak oynamayi daha çok benimsedi. Arkada beklerken top çikarirken fazla hata yapti.
Kucka ile oynarken kimin defans önü oynayacaği önemli. Onazi zaten bu görevi aldiği için avnatajli oluyor. Onazi'nin fizik özelliklerine sahip bir oyun kurucu alsaydik orasi hallolmuştu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum