Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Okay Yokuşlu özel röportajı 15.00’te beIN SPORTS 1’de.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bence bu okaydan 10 numara gogo boy olurmuş

Yorum

• ropörtaji
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Adamsın,bizim de beklentimiz o yönde.

Yorum

• Tipi ve sesi Çağatay Ulusoya benziyor özellikle sesi

Yorum

• Okay Yokuşlu

Havalar da ılı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Aytaç'in top alma, oyun kurma iştahi okay'da olsa kafamiz rahatlayacak.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aytaç'in top alma, oyun kurma iştahi okay'da olsa kafamiz rahatlayacak.
                  O mevkiyi beceremiyor, Okay_kucka sıkıntı olacak. Kucka oraya gecer ileri zamanlarda.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Topu aldığında kendi etrafında kamyon gibi dönmeye devam ederse orta sahada işi zor. Keşke az daha çevik olup, daha çok oyun kurma isteğinde olsa sahada. Sürekli top istese.

Yorum

• fotoğraflardan gördüğüm kadarı ile göze çarpacak biçimde kilo almış. veremezse o kiloları formayı unutsun valla. ozan tufana dönüşür.

Yorum

• ümit millilerde kayseri'de nasıl 10 no oynamış?
                        bu hantallığını düşününce Alex, Ganso gibi safkan beyin olup
                        ayağı çok temiz olması gerekirmiş

diğer yandan topla bu kadar vasat adamı
                        bizim taraftar 10-15 milyonluk yaptı ya tebrik ediyorum

şunu da yazayım savunmak için
                        form durumunu yazmayın
                        topla ilişkisini 2 yıldır izliyoruz yeni değil

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ümit millilerde kayseri'de nasıl 10 no oynamış?
                          bu hantallığını düşününce Alex, Ganso gibi safkan beyin olup
                          ayağı çok temiz olması gerekirmiş

diğer yandan topla bu kadar vasat adamı
                          bizim taraftar 10-15 milyonluk yaptı ya tebrik ediyorum

şunu da yazayım savunmak için
                          form durumunu yazmayın
                          topla ilişkisini 2 yıldır izliyoruz yeni değil
                          Okay'ın fizik yapısı nedeniyle form tutması biraz zaman alıyor,bu fiizğe sahip olanların sorunudur bu,bugünkü yavaşlığı hesap edilebilir bilir bir yavaşlık,hantallığını ağır idmanlar azaldıkça ağırlığı da geçer.
                          Sakatlıktan da yeni çıktı.O yüzden fazla yüklenmek doğru olmaz.
                          • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Okay'ın fizik yapısı nedeniyle form tutması biraz zaman alıyor,bu fiizğe sahip olanların sorunudur bu,bugünkü yavaşlığı hesap edilebilir bilir bir yavaşlık,hantallığını ağır idmanlar azaldıkça ağırlığı da geçer.
                            Sakatlıktan da yeni çıktı.O yüzden fazla yüklenmek doğru olmaz.
                            Okay geç forma girer uzun süre formda kalir. Geçen sene öyle oldu. Onazi bir öyle bir böyle. Top kullanmaya da pek hevesli. Oraya ağirliği olan iyi bir oyun kurucu alacaksin ki onazi'ye kafana göre top kullanma desin.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Okay geç forma girer uzun süre formda kalir. Geçen sene öyle oldu. Onazi bir öyle bir böyle. Top kullanmaya da pek hevesli. Oraya ağirliği olan iyi bir oyun kurucu alacaksin ki onazi'ye kafana göre top kullanma desin.
                              Onazi beni çok şaşırttı,bir yerden transfer sözü almadan,bir yerlere gitmek için bu form tutma ve yükseliş çok garip,Afrikalı değil diyeceğim bu arkadaş,böyle bir sorumluluk ve iş ahlakı görülmüş şey değil o bölgeden gelenler için.
                              Onazi hep böyle olacaksa kadroya ilk yazılır.
                              • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Onazi beni çok şaşırttı,bir yerden transfer sözü almadan,bir yerlere gitmek için bu form tutma ve yükseliş çok garip,Afrikalı değil diyeceğim bu arkadaş,böyle bir sorumluluk ve iş ahlakı görülmüş şey değil o bölgeden gelenler için.
                                Onazi hep böyle olacaksa kadroya ilk yazılır.
                                Onazi'yi bu konuda çok övdüm ama sonrasinda bu fesih haberleri patladi. Kucka ve medel haberlerine bozulmuş olabilir. Yine de resmi maçlari beklemek lazim. O zaman farkli oluyor bazi şeyler. Baski ve stres altinda sorunlar yaşadiğini gördük. Kolay top kaybi yapabiliyor. Çevre kontrolü çok iyi değil. Göbekteki dörtlüde en hizli oyuncu olduğu için avantajli hale geliyor. Defansin önünü oynamak farkli.

Okay öne doğru oynamaya başlayinca performansi artti. Alani koruyan oyuncu olarak değil, pres yapan top kapan oyuncu olarak oynamayi daha çok benimsedi. Arkada beklerken top çikarirken fazla hata yapti.

Kucka ile oynarken kimin defans önü oynayacaği önemli. Onazi zaten bu görevi aldiği için avnatajli oluyor. Onazi'nin fizik özelliklerine sahip bir oyun kurucu alsaydik orasi hallolmuştu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim