Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• konuyu yavaştan "Trabzonspor Teknik & Futbolcu Kadrosu" bölümüne taşıyoruz gibi

Yorum

• Transfer bitti deniliyor.
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• berat muadili olarak mı bulundu
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• tekrar hoş geldi diyelim

Yorum

• ben faydalı olacağını düşünüyorum. yerli bir rotasyon oyuncusu
            "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• La Liga,Premier lig,championship tecrübesiyle ilk geldiği döneme göre daha faydalı olacaktır.

Yorum

• Kendi evladımız sayılır, severim kişiliğini, bizdeki dönemine göre çok ta geliştirdi kendisini, benim canımı sıkan elde 2 tane yatırım yapılıp umut bağlanan 6 numara varken 3. olarak bu transferin yapılması,
                Mendy satılırsa kıymetli olur, yoksa şahsından bağımsız gereksiz, iş bilmezlik örneği bir transfer.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• 6 numara koleksiyonumuzun son parçası ve seri bir oyuncu değil maalesef
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Harika bir transfer.

Zamanında katkı verdi, bonservis kazandırdı.

La liga'da championshipte iyi bir formu oldu, sürekli oynadı tecrübe kazandı.

Euro 2024'te verdiği sinyallere göre gittiği zamana göre çok daha üst seviye bir oyuncu.

Takıma kalite katacaktır, çok mutlu oldum.
                      Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• Hoşgeldin. Gittiği gibi döndü helal olsun.
                        TRABZONSPOR
                        iyi ki varsın Eren Bülbül...
                        İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yeteneksiz falan değil bu adam yanında aynı tip oyuncuyla olmuyor yapacak bişey yok.
                          İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Stoperde çok iyiydi ısrar edilmeli.
                          Kimse kusura bakmasın taraftar Okay'a giydirirken burda Okay'ı savunanlardan biriydim. Teknik bilgisi çok yüksek olan bizim yazdıklarımızı beğenmeyen Emrah Bey bile biz Okay'ı savunurken ortasahaya layık görmeyip stopere çekiyordu.

O dönem nasıl Okay varken aynı stil oyuncu Kucka gereksiz olmuşken bu senede Lundstram var stilleri çok benzer ikisinden biri gereksiz olacak. Ne Okay'ın oyunculuğuna kötü diyorum ne diğerlerine. Kadro mühendisliği hatalı bi takımda 4 tane sol açık olmaz bunu söylemek içinde yönetici veya teknik adam olmaya gerek yok.

Yok 100 tane maça çıkacağız, e kaç 10 numaran var kaç stoperin, kaç 8 in var, sağ bekin yedeği kim? 6 numaralarla mı çıkağız zorlu maçlara.

Selametle umarım derdimi anlatabilmişimdir, Okaya başarılar..
                          En son Arif Timurcioğlu tarafından düzenlendi; 31.07.2024, 14:50.
                          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Tekrardan hosgeldin yuvana.
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• Çok iyi bir transfer. Hemde bağlılık duygusuna sahip...

RMX3710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• topçuluğunu pek beğenmezdim ama yurt dışı deneyimlerinin bir karşılığı olacaktır mutlaka. umarım çok faydalı olur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim