Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hafta sonu önemli maçımızı düşünmeden hareket etmesi profesyonelliğine yakşmadı
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İşte kimileri kaçıyor. Kimileri de kendini paralıyor...
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Yaptığı şeyin adı profesyonellik değil, en hafif tabirle amatörlüktür. Diğer oyuncuların hafif tempoda ter atıp hiç zorlamadıkları aptal bir hazırlık maçında sakatlandı ve ''çıkarın beni'' işareti yapıp kendini koruması gerekirken seke seke oynadı, iyice zorlayınca çıkmak zorunda kaldı.

Hafif sakatlıkları olan Selçuk ve Serdar Aziz profesyonel davrandı oynamadı, bizimki amatörlük yaptı. Selçuk ve Serdar Gs-Ts maçını düşündü, bizimki Türkiye'de hiç kimsenin hatta Lucescu'nun bile önemsemediği ve muhtemelen ''bitsin şu maç, ne milli arası yaa'' dediği hazırlık maçı için kendini zorladı sakatladı. Hep övgü hep övgü olmaz biraz da eleştirelim. Terim muhtemelen Selçuk ve Serdar'a telefon açtı ve ''başlatmayın milli maçınıza TS maçı kazanılacak'' dedi noktayı koydu. Adamlar şampiyonluk kovalıyor, oyuncu kaybetmeyi göze alamayacakları haftalara girildi. Bizim de iddiamız varken ne bu rahatlık, amatörlük ?
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Okay’ın sözleşmesinde 8 milyon 250 bin Euro’ya serbest kalır maddesinin bulunduğu, fakat bu can alıcı detayın Süper Lig ekipleri için geçerli olmadığı öğrenildi.

Kaynak: dha
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bir an evvel sözleşmenin uzatılıp, maddenin kaldırılması ya da 15 civarına çekilmesi gerek. Yasak kaldırılmazsa sezon sonu satışı aptallık olur, bu durumda devre arasına ertelenmeli.

Yorum

• Okay'a devre arasında birisi sihirli değnek dokundurdu sanırım. En son selçukda gördüğüm kaba etini koyup top saklaması çok iyi seviyede ve defansı rahatlatan bir durum. Topu ayağından ne zaman ve nereye çıkaracağı konusunda kendisini biraz daha geliştirirse gözü kapalı 20 m euroları görür kariyerinde. Tabi bizden ne kadar erken avrupaya giderse kendisi için o kadar iyi.

Yorum

• İlk olarak kadriviv tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Okay'a devre arasında birisi sihirli değnek dokundurdu sanırım. En son selçukda gördüğüm kaba etini koyup top saklaması çok iyi seviyede ve defansı rahatlatan bir durum. Topu ayağından ne zaman ve nereye çıkaracağı konusunda kendisini biraz daha geliştirirse gözü kapalı 20 m euroları görür kariyerinde. Tabi bizden ne kadar erken avrupaya giderse kendisi için o kadar iyi.
                Neden?Biz bütün acemiliklerine katlanmadık mı?Basit top kayıpları,basit pas hataları,ona gelişmesi için biz fırsat vermedik mi?
                Onu bugün senin gözünde bize layık görmediğin konuma Trabzonspor getirmedi mi?
                Var mı son yıllarda bir anda bu kadar genç futbolcuyu futbola kazandıran?
                Nasıl bir nefret duygunuz var Trabzonspor'a,sebebi ne?
                • Memento mori

Yorum

• 7.5m euro serbest kalma maddesi varken elde tutmak cok zor malesef. bu kriz ortamında sözlesmede yenilemez.

umarım abdülkadir'de böyle saçma bir madde yoktur.

Yorum

• Merak ettiğim bir şey var. Bu serbest kalma maddesi tam olarak ne anlama geliyor? Başka bir kulüp 7.5 milyon teklif ettiğinde Okay sorgusuz sualsiz gidebiliyor mu? Ya da rakip bir takımdan daha fazla teklif almayı mı engelliyor nedir?
                    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak arcadia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Merak ettiğim bir şey var. Bu serbest kalma maddesi tam olarak ne anlama geliyor? Başka bir kulüp 7.5 milyon teklif ettiğinde Okay sorgusuz sualsiz gidebiliyor mu? Ya da rakip bir takımdan daha fazla teklif almayı mı engelliyor nedir?
                      7.5 milyon€ nakit veya sözleşmede yazan usülde kulübe yatırırlarsa bizle hiçbir ilişkiye girmeden direk Okay ile konuşacaklar.
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Merak ettiğim bir şey var. Bu serbest kalma maddesi tam olarak ne anlama geliyor? Başka bir kulüp 7.5 milyon teklif ettiğinde Okay sorgusuz sualsiz gidebiliyor mu? Ya da rakip bir takımdan daha fazla teklif almayı mı engelliyor nedir?
                        1 serbest kalma maddesi 8 milyondan yüksek

2 parayi okay adina yatiran heran gibi kulüb yatirdiginda okay ile kontratimiz fesih olur

3 Türkiye icin bu gecerli degil
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          1 serbest kalma maddesi 8 milyondan yüksek

2 parayi okay adina yatiran heran gibi kulüb yatirdiginda okay ile kontratimiz fesih olur

3 Türkiye icin bu gecerli degil
                          Anladım verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. İş Okay ın başka bir kulübe evet demesine bakıyor bu durumda.
                          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

Anladım verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. İş Okay ın başka bir kulübe evet demesine bakıyor bu durumda.
                            asil is yeni baskanin geldigi ilk icraati okaya yeni kontrat vermesine bakar bence

onur ve olcayin kontratini koy önüne ve 15 milyona istersen bu yazda gidebilir maddesi yaz sonra isine bak
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Neden?Biz bütün acemiliklerine katlanmadık mı?Basit top kayıpları,basit pas hataları,ona gelişmesi için biz fırsat vermedik mi?
                              Onu bugün senin gözünde bize layık görmediğin konuma Trabzonspor getirmedi mi?
                              Var mı son yıllarda bir anda bu kadar genç futbolcuyu futbola kazandıran?
                              Nasıl bir nefret duygunuz var Trabzonspor'a,sebebi ne?
                              Nasıl bir paranoyaklıktır bu? Neyin nefretinden bahsediyorsun? Ben Ardahan'da yaşayıp kombinesi olan, maç için 2 haftada bir Trabzon'a giden birisiyim. İnsanları tanımadan saçma sapan yorumlar yapmayın. Bir; ikincisi Okay'ın yeteneğinde/yerinde ben olsam ölene kadar Trabzonspor'da oynamak isterim, ama reel hayat böyle değil. Daha kaliteli bir kariyer yapması için bizden ne kadar erken ayrılıp da Avrupa'ya giderse o kadar iyi. Avrupa'dan kastım istanbulun avrupa yakası değil; belli ki öğrenilmiş çaresizliği yaşıyorsun bu konuda. Bizi bu duruma getirenler utansın!

Yorum

• İlk olarak kadriviv tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nasıl bir paranoyaklıktır bu? Neyin nefretinden bahsediyorsun? Ben Ardahan'da yaşayıp kombinesi olan, maç için 2 haftada bir Trabzon'a giden birisiyim. İnsanları tanımadan saçma sapan yorumlar yapmayın. Bir; ikincisi Okay'ın yeteneğinde/yerinde ben olsam ölene kadar Trabzonspor'da oynamak isterim, ama reel hayat böyle değil. Daha kaliteli bir kariyer yapması için bizden ne kadar erken ayrılıp da Avrupa'ya giderse o kadar iyi. Avrupa'dan kastım istanbulun avrupa yakası değil; belli ki öğrenilmiş çaresizliği yaşıyorsun bu konuda. Bizi bu duruma getirenler utansın!
                                Asıla paranoyaklık 'bence' her iki haftada bir Trabzonspor maçını izlemek için gittiği takımın en iyi oyuncularından birinin veya menajerinin yerine geçip,onun çıkarı için psikolojik ortam yaratmaktır.Bırak kardeşim onu onlar düşünsün sen taraftarsın,önce Trabzonspor'un çıkarını düşün,diyelim ki bu sana uymadı o zaman da iki haftada bir gideceğin yerde bir müşteri olarak sana paranın karşılığını verecek kalitede hizmet edecek elemanların gitmesini neden istiyorsun?
                                Ben bu kadar iyi hizmeti alacak kalitede adam değilim,gitsin Avrupalı değerli insanları mı eğlendirsin diyorsun?Bu ürünün bütün acemiliklerini,sakarlıklarını ve yetersizliklerine ben katlandım ve tam siz değerli Avrupalıların izlemesine layık seviyeye getirdim,buyrun sefasını siz sürün mü demek istiyorsunuz?

Trabzonspor'dan nefret konusu da şu,hem altyapısından hem de diğer altyapılardan gelen yeteneklere bu kadar fırsat verip,onların kariyerlerine katkısı olan,doğru bir gelişim sunan takım için belli bir noktadan sonrası için yetersiz demeniz tam bir nefret duygusu.
                                Çünkü eğer nefret etmeseniz daha kritik ve önem isteyen süreçte başarılı olan bir organizasyonu hafife almaz,onun en iyi kariyer sürecinin bir parçası olacağına inanır,sadece futbolcuyu değil takımın geleceğini de düşünürsünüz.

Okay,her hangi biri olsa,futbolcu olmasa bütün ömrü boyunca kazanacağı parayı geçen yıl kazandı.Bu çocuğun geleceğini düşünmek yerine biraz kendi takımınızın ve kendi lüksünüzün peşinde koşun diyorum özetle.
                                En son sasone tarafından düzenlendi; 01.04.2018, 00:14.
                                • Memento mori

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim