Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Güzel yedirdi,

Sorun şu ki arkadaşımızın rahatsızlığı kendine ve takıma çok büyük,

Bir iyi,

İki kötü,

Bu futbolun en rezil halidir.

Yorum

• Gol yedirmiş falan buna gelene kadar 16849339 tane gereksiz oyuncu sayarım, bizim adımıza sahanın iyilerindendi boş laflarla adamı eleştirmenin lüzumu yok.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yapılmayacak bir hata yaptı, gol yedikten sonra bile öylece yerinde durdu.

Yorum

• Bu adam 2-3 gün önce 120 dakika oynamış bir adam. Golden bir pozisyon önce sarhoş gibi adam kovalıyordu yorgunluktan. Suç zamanında değişiklik yapmayıp, bu adamı bu hale düşüren de.

Yorum

• 1 hafta içerisinde tam 3 maçta tam süre oynayarak 300 dakika sahada durdu. Golde kendisinin bir hatasi oldugunu dusunmuyorum. Cevre kontrolu yapacak kadar bile enerjisi yoktu. Beraberligin tek ama tek sorumlusu 83'e kadar oyuncu degistirmeyen ersun yanal.

Yorum

• asla yeterli degil.
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Yetenekli ama istikrarsız olduğu için çok güven vermiyor.

Yorum

• Olcay bu takımdaki kurnaz futbolculardan birkaçı. Vitrin peşinde olan kaç futbolcu şu var takımda deseniz hepsi derim doğal olarak ancak bunu ince ince işleyen ve kaçak güreşen derseniz ilk 3 de sayarım.
                  Maç seçme özelliği var bana göre. Milli Takımlarda aslanlar gibi var olan kısıtlı yeteneğini en üst seviyelerde zorlayıp parlıyor, ancak takıma dönüşlerinde bir var bir yok...
                  ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Olcay bu takımdaki kurnaz futbolculardan birkaçı. Vitrin peşinde olan kaç futbolcu şu var takımda deseniz hepsi derim doğal olarak ancak bunu ince ince işleyen ve kaçak güreşen derseniz ilk 3 de sayarım.
                    Maç seçme özelliği var bana göre. Milli Takımlarda aslanlar gibi var olan kısıtlı yeteneğini en üst seviyelerde zorlayıp parlıyor, ancak takıma dönüşlerinde bir var bir yok...
                    Okay'ın böyle olmasının sebebi bence Trabzonspor'da pas oyunun olmayışı.Mesela bu seneki Rusya maçının son 5 dakikasında oynamasına rağmen adeta ben buradayım diyordu.Ama Trabzonspor'da yaptırılmaya çalışılan defansın arasına girerek oyunu kurma görevi.Normalde bu oyun kuruculuk görevini layığıyla yerine getirebileceğini düşünmekle birlikte defans ile orta saha arasındaki boşluk onu çok çok sıradanlaşmasına neden oluyor.Kısacası bizim oynamaya çalıştığımız oyunda Okay ya Ekici gibi pas istasyonunu sağlamaya çalışacak ya da defans ile orta saha arasındaki kopukluk giderilerek oyunumuzun oyuncularımıza değer katabilmesi sağlanacak.
                    Tükenişin sebebini başarısızlık olarak görenler yanılıyor.Yozlaşıyor ve tükeniyoruz!

Yorum

• İlk olarak Hasanu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Okay'ın böyle olmasının sebebi bence Trabzonspor'da pas oyunun olmayışı.Mesela bu seneki Rusya maçının son 5 dakikasında oynamasına rağmen adeta ben buradayım diyordu.Ama Trabzonspor'da yaptırılmaya çalışılan defansın arasına girerek oyunu kurma görevi.Normalde bu oyun kuruculuk görevini layığıyla yerine getirebileceğini düşünmekle birlikte defans ile orta saha arasındaki boşluk onu çok çok sıradanlaşmasına neden oluyor.Kısacası bizim oynamaya çalıştığımız oyunda Okay ya Ekici gibi pas istasyonunu sağlamaya çalışacak ya da defans ile orta saha arasındaki kopukluk giderilerek oyunumuzun oyuncularımıza değer katabilmesi sağlanacak.
                      Bu anlayışa göre takımına göre oynuyor..veya yeteneklerini geliştirmek yerine "ben buyum ve bu oyunu oynarım, başka oyunlara gelemem" de demektir...Sıkıntı zaten burada. Okay'ın fiziğine ve sahadaki duruşa bakarsanız oynayabileceği oyun tarzı defansif orta saha , yani eskilerin tabiri ile orta göbeğin numaraları olan 5, 6 numarada oynar. ortanın diğer numaraları 8 veya 10'a zorlarsanız oynayamaz veya sizin dediğiniz eskilerin liberoları vardı defanstan top alıp oyun kuran 4 numara.
                      Yani kısacası bu numaralar bitmez...oynayan her yerde her takımda oynar ve özelde Okay kaleden itibaren sahanın 20-25 metresinden 60-65 metresi aktif oynar, oynaması lazım. Bu sizin bahsettiğiniz ister paslı oyun olsun ister geriden oyun kuran.
                      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İyi yoldasin kardesim
                        Yasin 22 ve iki yildir as oyuncususun bu takimin.
                        İleride yildizi olacaksin.

23-24 yasindaki oyuncalara genc deyip "az sure almali" diye dusunulurken, sen 20 yasinda sirtina gecirdim formayi ve birakmada kardes.

İyi yoldasin. Daha cok calis. Devam...
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Milli Takım'ın Kosova maçı kadrosundan çıkarılmış.
                          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• hirvatistan macinda terimi kurtardi, böyle tesekkür ediliyor

prim mafyasi yokken en iyi oynayan 2 oyuncu kadroda yok. emre mor ve okay
                            sasirdik mi?
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Niye çağırdı niye çıkardı. Söyleyecek çok şey var da neyse...

Yorum

• Okay yokuslu icin demiyorum ama Fatih Terim türk milli takimindan gitmedikce milli takim kaz yaparak yener yoksa asla yenemez. Türk futbolu ilerlemesi icin tff ve medya degismesi lazim. Bilal ile Enes kalmaliydi bu 2 li istanbul takiminda yedek oynasa hep milli takimda oynardi Avrupada oynamalari Terimin isine gelmiyor. Okay gs yada fb kadro da olmasa bile 11 de oynardi. Bizdeyken birak milli formayi kadroya cagirilmiyanlar ne zaman Istanbula gitse 11 degismez oyuncusu oluyor
                                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim