Demişsem senin gibi olayım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aytaç Kara
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ben olsam direk malaya ile takasa girerdim
aytac kara - bugra cagirana karsi
bugra sol bek, sag bek, sol acik ve ön liberoyu yedekliye bilir
en iyiside alt yapimizdan yetismesi
oyun görüsüde cabasi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
böyle ne augistineler gördükİlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 gol 5 asist ama kocaman götü var dimi.
rahman bugra cagiran ile takas olsun yeter benim icin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Augustine bize geldiğinde 175 yaşındaydı Aytaç ise 21.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyle ne augistineler gördük
rahman bugra cagiran ile takas olsun yeter benim icinGazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
performanslari ayni olduguna göre augistne yazik etmisiz, o yaslan aslinda büyük performansİlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAugustine bize geldiğinde 175 yaşındaydı Aytaç ise 21."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Sabah akşam övdüğün çöp bidonlarının kaçı bu performansa yaklaşmış. Aytaç kalacak, senin gibi düşünenler bakakalacak.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleperformanslari ayni olduguna göre augistne yazik etmisiz, o yaslan aslinda büyük performansGazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Kesinlikle. Olasi transfer yasaginda stoper sikintisi yasayacagiz.İlk olarak Timur Bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadık ile takas edelim.
Ortasahanin ortasinda yeterince oyuncu var. Malatya'dan alinabilecek en dogru isim Sadik olur.#Dik oyna
Yorum
-
Bırakalım da Buğra 1 yıl daha oynasın ve gelişsin seneye zaten sözleşmesi bitiyorİlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben olsam direk malaya ile takasa girerdim
aytac kara - bugra cagirana karsi
bugra sol bek, sag bek, sol acik ve ön liberoyu yedekliye bilir
en iyiside alt yapimizdan yetismesi
oyun görüsüde cabasi
Biraz adaletsiz bir yorum olmuş Bence,
+ Mustafa eskihellac umarım süper lig seviyesine ulaşır.“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum