Ben Trabzonsporluyum dibine kadar sonuna kadar.
Fakat beni Trabzonspor istese gelmem. Trabzonsporu birak Turkiyeye gelmem. Bu kadar negatif bu kadar pireyi deve yapan ve bu kadar dedikodunun oldugu bir ulkede futbolcu kafayi yer. Her ne kadar profesyonel olsan da ne kadar iyi olsan da.
Deniz'in ayağı kırıldığında da faul bile verilmemişti diye hatırlıyorum.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
Sağ ayak ikinci ve üçüncü tarak kemiklerinde kırık tespit edilen oyuncumuz Aytaç Kara’nın gerekli ilk müdahalesi yapılmış olup, kesin durumu ilerleyen günlerde netlik kazanacaktır.
Geçmiş olsun Aytaç. Hakemin kart vermesi için Bruno'nun koparıp ayağını sırtına vermesi gerekiyordu herhalde. Carlos bile durumun vehametini gördü, ne hikmetse hakem göremedi(!)
O değil de bu adamı sahaya geri yolladılar ya. Ne düşünüyorlar cidden anlamıyorum. Medjani sakatlandı. Sahaya yolladılar. Adam kıvrana kıvrana bir iki dakika durdu yere bıraktı kendini. Oyuncu değişikliği yaparken bile yürüye yürüye kenara geldi. Halı saha mantığı ile çalışıyor bizimkiler, bacağı kopsa soğuk su döküp geri yollayacaklar.
Yorum