Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aytaç Kara

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Semih58 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gençlerbirliği maçında o penaltı,konya"dan yediğimiz son dakika golü ve Karabük Sosa'nın şutu gol olsa, Göztepe kaçan goller şimdi liderlik.
    Onlar olsaydı Başak ve bjk maçları böyle bitmezdi
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• bugün bir kez daha gösterdi bizde oynayamayacagini
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Olcay'ın kaçırdığı ve sonrasında penaltı pozisyonunun başlangıcına dikkati çekerim.

Yorum

• Kucka'nın içinden geçen casper'lara bakarsak Aytaç hakkaniyetle geri dönmeli. Zira Aytaç'ın götüyle oynadığı topu Kucka bütün uzuvlarıyla oynayamıyor.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Kötü oyununa hocası 37 dakika dayanabildi. Seneye dönerse yedek kalır düzenli forma giyebileceğini sanmıyorum.
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• kal, gittiğin yerde mutlu ol!
              geri gelmeyi düşünme ya da yeni bir kulüp bakmaya başla kendine şimdiden,
              oyundan çıkmıyor, hocasına atar-gider, el-kol yapıyor, ne ara takımının üzerinde görmeye başladın kendini?
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Ne dersen de cevap aynı.4-1'den sonraki bir pozisyonu örnek verip Aytaç > Kucka kıyaslaması da baya zorlama oldu.
                (Bkz : sabit fikirli olmak)

Yorum

• Hehe 4-1'di.
                  Varlığı, Muharrem Usta'nın fazladan menajerlik parasından başka bir meziyetiyle dillendirilemeyen oyuncuyu savunmakta 2 yıldır avatarında 32 dişiyle 7 milyona malolan halı sahaların kahramanına düştü.
                  Düştü düştü, ayağa düştü.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne dersen de cevap aynı.4-1'den sonraki bir pozisyonu örnek verip Aytaç > Kucka kıyaslaması da baya zorlama oldu.
                    (Bkz : sabit fikirli olmak)
                    yani

böyle gideceksek penalti öncesi kuckanin pasinida ortaya koyabiliriz

aytacin kariyerinde varmi?
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• çöp bile değil

Yorum

• Artık nasıl bir çaresizlikse laf Gaziantep maçında iki gol attıktan sonra avatarıma koyduğum Castillo'ya geldi.En son ne zaman savundum acaba.
                        Neyse hiç elim değmedi,bir sonraki avatarım kulübümüze değerli hizmetler vermiş Constant olur.

Yorum

• Çaresizlik, 4 yıl önceki yorumlardan kaş cımbızıyla çekip argümanlar üretmektir.
                          Geriye dönme, bugün istediğin argümanı bedelsiz verebilirim.

Yorum

• Niye dışarı alındı bu adam ? Doya doya izleyemedik adamı.

Yorum

• Içinden casper'lar geçeni izledin daha ne istiyorsun.

Yorum

• Aytaç neden dışarı alındı diyorum adam hala Kucka üzerinden laf sokma derdinde.
                                Maç öncesi hadi oğlum Aytaç göster kendini Kucka'nın içinden geç falan da demişsindir sen.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim