Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aytaç Kara

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadece gol, golden sonra toparlandı ancak bu form yeterli değil.

Yorum

• Tebrikler
      Onur Recep Kıvrak

Yorum

• Kaptın golü Hami'yi de yendin.
        Tebrikler.

Yorum

• Süper sut . tesekkürler . loser gibi sut ceken diger arkadaslari gibi degil .vücüt sutta nasil kullanilir diye gösterdi .
          Bol bol sut cek sen . digerlerin yapacagi birsey yok zaten .

Yorum

• 125 denemeden birini atabildin tebrikler.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Ama varya ne iyi çaktın şu şikeci kanı bozuk velede. 61'de yapıştırdın *oka. Aslanım benim.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Şutları iyi fakat yersiz denemeleri kötü ayrıca çok yavaş ve kilolu. İddiası olan bir Trabzonsporda Ceyhun Gülselam görevi görebilir ancak.

Yorum

• ramazanla iyi bir ikili olacaktır
                  Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                  Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                  Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Yusuf gibi Aytaç'ta da ısrar edilmeli.
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Muradına erdiğine göre artık olur olmaz yerlerden şut çekmezsin umarım..

Yorum

• İyi bir takımda çok ama çok faydalı olacağını düşünüyorum. Tabi yine iyi bir hoca ile etkili bir sezon başı kampı geçirmeli.

Yorum

• çok koşan dirençli orta saha arıyormuş fatih terim. ben olsam konsantrasyonumu ikiye katlarım, şutu azaltır defansa daha çok yardım eder pas konusunda da çok özenli davranırdım. yeter ki konuşulacak bir performans çıksın ortaya, mutlaka gündeme gelecektir.

Yorum

• Bu sorumsuzluğundan sonra sene sonuna kadar kulübede oturmalı.

Yorum

• Bugün kötüydü.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• bence iyi daha iyi bir takımda daha iyi olma potansiyeli de var

nihayet düzgün yönetilen bi maçımız oldu derken hakem tuttu tuttu son anda patladı

gördüğü ikinci kart yanlış topa ilk müdahale eden aytaç faul bile tartışmalı olacakken kart tamamen saçmalık oldu
                                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim