Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdul Majeed Waris

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 12 milyon euroya bu adamı satmamak aptallıktır.Yapmamız gereken yerli kaliteli oyuncu transferleri için bütçe lazım.

Genel kadro kalitemizi arttırmak için alabileceğimiz kaliteli yerli oyuncuların hepsini hedef olarak belirlemeliyiz.Warisi satıp kaynak oluşturmalıyız.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Samimi olarak söylüyorum, inşallah haklı çıkarsın kardeşim. Ki, itirazım bu tarz sıradan birini istihdam ediyor olmamıza değil... Ne olacak, 25 kişilik kadroda bir kişiyi her halukarda taşır Trabzonspor... Ama bu adama 6 milyon avro verilerek bir Robben çıkmasını beklemek, ahmaklığın dik alası...Yazık yani...
      Tabiki bir Robben beklemiyorum ama yeteneklerine güveniyorum. Şu korkaklığından ve heyecanından arındıracak güven aşılanırsa bi şekilde çok faydasını görebileceğimizi düşünüyorum ama şu an ben de senin gördüğün manzaradan fazlasını göremiyorum. Ümidim de göreceğimize inanmamdandır

Az daha sabredelim

Bu arada 12 milyon muhabbetine kesinlikle inanmıyorum çok dillendirmemek lazım. Öyle bi şey olsa Aykut'u uçakla getirdikleri gibi bu elemanı da özel uçakla yollarlar
      En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 06.12.2014, 01:08.

Yorum

• Robben ismi temsili olarak verilmiştir. Malum, başkanımız "20 milyon avro veren olursa satmayı düşünürüz" dediği için... Yoksa, dünyada bir Robben var zaten ve belki 30 yılda bir gelir öylesi...

Yorum

Biraz sinirli ve atarlı gördüm seni Selçuk kardeşim.. Bence biraz sakin ol... Dünyayı kurtarmıyoruz, Waris isimli bir bücürün futbol yetenekleri üzerine fikir beyan ediyoruz...

Ha, belki biraz daha sinirleneceksin ama, Giggs'in de futboldan anlamama ihtimali vardır heralde... Biz Maradona, Georgy Hagi gibi top cambazlarının hoca olunca neler yapamadığını, buna karşın Mourinho ve Ersun hoca gibi neredeyse topa değmemiş adamların üstün teknik adam özelliklerini gördük çok şükür... İyi bir pilot, iyi bir uçak mühendisi olamayabiliyor... Hayat işte naaparsın...
          yok abi yav
          hayatimizda hic türkce ders almadigimizdan kendimizi almanca grammarina yönlendirdigimiz icin, almancada olan direkligi türkcede uyguladinmi atarli anlasiliyor.
          bunun farkindayim
          ara sira süslemeye calisiyorum yazilarimi, herzaman gerceklestiremiyorum
          öyle atar, sert, tepkili bir insan genel olarak degilimdir
          uzun yillar yöneticilik ve is yeri sahibide oldugum zamanlar oldugundan zaten bu tür komunikasyon unsurlarinda, vucut dilinde ve kriz yönetmeliginde egitimliyim ve tecrübeli, ama bunlari türkcede bi türlü (en azindan klavye basindan)yansitamiyorum
          ayni derdi bugün transfer basligindada yasadim
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yok abi yav
            hayatimizda hic türkce ders almadigimizdan kendimizi almanca grammarina yönlendirdigimiz icin, almancada olan direkligi türkcede uyguladinmi atarli anlasiliyor.
            bunun farkindayim
            ara sira süslemeye calisiyorum yazilarimi, herzaman gerceklestiremiyorum
            öyle atar, sert, tepkili bir insan genel olarak degilimdir
            uzun yillar yöneticilik ve is yeri sahibide oldugum zamanlar oldugundan zaten bu tür komunikasyon unsurlarinda, vucut dilinde ve kriz yönetmeliginde egitimliyim ve tecrübeli, ama bunlari türkcede bi türlü (en azindan klavye basindan)yansitamiyorum
            ayni derdi bugün transfer basligindada yasadim
            Senin güzel canın sağolsun kardeşim... Haddimi aşıp seni üzdüysem, özür dilerim... Bundan sonra bu bilgiler ışığında okurum yazılarını...

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kısa bacaklı, kenardan akıp gidemiyor. İngilizce tabiri ile outside forward-side forward (Dış forvet) olabilecek tipte bir oyuncu değil bence, fuleli değil.

Ama ortada hemen santraforun yanında oynarsa, Koller-Baros ikilisi etkisi yapabilir.

Sert ve bitirici şut atabiliyor, patlayıcı koşu gücü var, araya doğru yere kaçabiliyor.

Ama kenarda olduğu zaman sürekli bire birde adam geçmeye çalışıyor ve kaptırıyor. Ortada olursa 2'ye 1 yaparak içeri dalabilir.
              Katılır ya da katılmazsınız... Ama, bir futbol ve futbolcu analizi ancak bu kadar güzel yapılabilir...

Yorum

• Hızını kullanıp adam geçemiyor. Özelliklerini kullanamıyor. Tam bir hayal kırıklığı...
                Alanzinho nun ilk zamanlarına benzer performansı var. Sonradan patlama yapma ihtimali olsa bile derhal satılmalı 12 m veren enayi varsa...
                facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

Katılır ya da katılmazsınız... Ama, bir futbol ve futbolcu analizi ancak bu kadar güzel yapılabilir...
                  Bunu ersun denedi aslında metalist maçında
                  ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Bence beklediğimimiz tahmın ettiğimiz adam değil ben Emre Güral affedılıp bunun satılmasından yanayım
                    [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                    [/COLOR]

Yorum

• Henuz erken.
                      Bosingwa nın bu yaştan sonra boyle olmasını bekleyen var mıydı. sene basında satılsın diyenleri biliyorum

waris in bonservsinden dolayı herkesin beklentisi yıldız olması.
                      ha 12 milyon felan verildi ise bende gitmesinden yanayım

Bu arada Emre Gural ın bende tekrar cagırılmasını isterim. emreden bir cardozo fatih olmaz ama bir yatabare bir umut bulut olabilir.
                      13 Vitor Hugo

Yorum

• https://www.youtube.com/watch?v=nuEk...zJiE6kWdBCJR0w

Yorum

Avrupa'nın hiç bir kalburüstü kulübü, Waris'e 7,5 milyon avro vermez bence. (7,5 milyon diyorum, çünkü satıldığı taktirde bedelin % 20'si eski kulübüne verilecek diye biliyorum)

Katar, BAE gibi ülkelere pazarlanabilir belki. Ama ben 12 milyonluk bir teklif yapıldığı haberini gerçekçi bulmuyorum. Sıfır katkısına rağmen bu parayı veren bir enayi varsa, bu sezon 10 gol atsa Trabzonspor'un bütün borcunu kapatır herhalde... Yattara'nın Yattara olduğu dönemde bile 10 milyonu vermeyen Araplar, bu çocuğa o parayı zor verir. En azından bu performansla...

Soru şu:

Başkan olsanız, bu Waris'e 12 milyonluk teklif gelse, satar mısınız, turşusunu mu kurarsınız?
                          teklif 7 milyon avro + bu usak ingiliz medyasina göre
                          Vladimír Weiss, 36, aus Slowakei ➤ Slovan Bratislava, seit 2019 ➤ Linksaußen ➤ Marktwert: 175 Tsd. € ➤ * 30.11.1989 in Bratislava, CSSR

bu usakda son yillar bayaga transfer basliginda tartisilmis isim
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bruma 2 yıldan beri yedek kendini gösteremedi taki son kupa maçına kadar bizde burada 3-5 maçla Warisi harcama hevesindeyiz bu çocuk olacak.

Son 2 maçın da 2 gol atmış daha ne olsun oyun olarak geride olabilir biraz üstünde durmak lazım..
                            Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                            Komünar..

Yorum

Açık söylüyorum, Waris 100 metre yarışında beni geçer... Ki Trabzonspor'da oynamak için yeterli bir kriter...
                              İnce ince geliyorsunuz

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                evet kaleden uzaklaştıkça etkisi azalıyor.ben seyir zevkini de düşünüyorum.savunma arasına yapılan sızma koşuları, orada yapılan verkaçlar, kısa paslar, ara pasları seyir zevkini arttırıyor.waris bu yönden önemli bir oyuncu. Hep ayağına bekleyen oyuncularla oynanmaz, boş koşu yapan savunma arkasına giden oyuncu da lazım.performans tartışılır ama oyuncu tipine bakınca oynaması gerekiyor.
                                Kesinlikle katılıyorum. Böyle oyunculardan rakip her zaman korkar. Ele avuca sığmaz çünkü, nereye gideceğini bilemezsin. Eski stoperlerin yorumlarına baktığımızda da hep böyle adamlardan çekindiklerini belirtirler. Gerek sistem gereği, gerek yabancı kontenjanı gereği Waris'in çok çalışıp daha verimli oynamaya çalışması gerekiyor. İşi kolay değil.

İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Teşekkür ederim abi Yabana atılacak bir oyuncu değil. Ama bu kadar tepki gelmesinin sebebi biraz da yüksek bonservisi. Bence de fazla ödedik ama hala daha fazlasını kazandıracak kapasitesi olduğuna inanıyorum.
                                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim