Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdul Majeed Waris

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun hoca bu adamı en azından 60'ıncı dakika oyuna alsa oyuna hareket getirir. Fakat son 5-10 dakika şans vermede ısrar ediyor. Ersun hocanın kullanamadığı önemli bir güç.

Yorum

• Sanki fizigini baya gelistirdi. Daha kuvvetli ve yapili geldi bana. Formda Waris bu ligde normalde 15gol atmasi lazim rahat.
      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• erkan ile yusuf arasında bir oyuncu. ayağında top tutabiliyor, savunma arkasına koşabiliyor, ekstra olarak kafaya çıkabiliyor.özelliklerine bakınca düzenli bir şekilde forma bulması gerekiyordu cardozo nun yanında.

Yorum

• İlk yarı Sefa yeteneksizi oynadı buna şans vermediler. Bu sefer de iğrenç performanslarına rağmen Deniz ile Cardozo oynuyor bu yine yok.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Warisde bişeyler var gibi.. özgüveni yerine gelmeye devam ederse ve futbol oynayacaksa kalsın bence
            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Bakambu'nun bu kadar iş yaptığı bi ligde Waris'in şu durumu..

Seon başından beri düzenli şans bulsa belki bugün bambaşka olacaktı. Önce Vahid sonra sakatlık derken bi yılı boşa aktı.

Ama malesef satmak zorundayın kendisini, elde doğru düzgün para getirecek tek futbolcu waris. Çok ters zamanda çok ters şekilde denk geldi trabzonspora.
              En son Hüseyin Ş. tarafından düzenlendi; 11.05.2015, 00:08.

Yorum

• Abdul Majeed Waris

İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bakambu'nun bu kadar iş yaptığı bi ligde Waris'in şu durumu..

Seon başından beri düzenli şans bulsa belki bugün bambaşka olacaktı. Önce Vahid sonra sakatlık derken bi yılı boşa aktı.

Ama malesef satmak zorundayın kendisini, elde doğru düzgün para getirecek tek futbolcu waris. Çok ters zamanda çok ters şekilde denk geldi trabzonspora.

Son paragraf akillara zarar.
                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• övülecek bir durum görmüyorum

bu son 4-5-6 macta gösterdikleri icin tutmak son derece yanlis olur

bu adami tutacaksan genel anlamda vaad ettigi potansiyeli icin tutacaksin, profesyonelligi icin tutacaksin
                  herseyden önce gercekden bir Trabzonspor oyuncusu olma potansiyeli var, ben öyle görüyorum
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Adam Transferin son günü geldi..1 gün sonra fener maçına çıktı..Sonra Warisi aldırtan T.D gitti..Ersuna kendini ispat ettiremeden sakatlandı..bu yüzden afrika uluslar kupasına gidemedi..iyileştiğinde de Ersun hocanın egolarının kurbanı oldu..Waris kanat oynamaz waris en uçta oynar Cardozo ile yada yanlız..Takımımız dengeli bir takım deyil ne yazıkkı..Waris tarzı futbolcuların varsa Boş alanlara yapılan koşuları görebilen ve pas atabilen bir takıma sahip olman gerekir..Biz boş alanları bırak 3 pas yapacak bir takım bile deyiliz ne yazıkkı..Şimdi Warisi 2,3 maç Sol Açıkta oynattı..arkasında kim vardı Musa Nizam,Mustafa Akbash şimdi ben kızamam ki Adama..
                    https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Savunma arkasına yaptığı koşular, topsuz alanda ki yaptığı koşular üst düzey.
                      Waris - Cardozo ikilisi denenmeli bence.

Yorum

• Cardozo ile birlikte oynarsa çok faydalı olacak gibi sanki ileride son maçda 10 dakikada 3-4 pozisyona sokdu bizi faydalı olucak kendine geliyor..
                        -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Kanatlardan akıp giden iki adamın olacak
                          Ve tabi kanatlara topu cok hızlı aktaran oyun yönünü hızlı değiştiren orta saha ve ön liberon da olacak

Forvetin de top tutp geriye servis yapabiliyosa arkasına koycan Waris'i..
                          o zaman seyreyle cümbüşü

Çok kırmızı aldırır rakibe
                          Çok frikik kazandırır
                          Çok penaltı yaptırır

ve eminim biraz gol (ler) atıp kendine gelse, daha tutulmaz bu adam...

Yorum

• Dün daha erken sahada olması gerektiği ortak inancımız sanırım.Sezon bitene kadar daha çok süre almalı ve neler yapabileceğini göstermeli
                            Ancak takım olamamış bir yapıda bireysel olarak ne derece ispatlar kalitesini soru işareti ?
                            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Oyuna girer girmez kalitesini ve etkisini gösterdi. 90 dk oynamalı. Dün ki maçta bizi rahatlatan futbolcuydu.
                              (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Eleman o kadar zaman oynamadı ki ya fiziksel özelliklerini unuttum ya da kendini geliştirmiş bu süreçte

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim