Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdul Majeed Waris

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abdul Majeed Waris

İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bana Cardozo'nun golunde asist degil de kaleye vurdu gibi geliyor. Kotu vurunca asist oldu. Tabii ki.kafasindan geceni okuyamayiz ama umarim bilincli bir sekilde Cardozo'yu dusunmustur. Her meslek sahibi gibi iyi olmak istiyorsa cok calismali. Atletik ama oyin gorusu hakikaten zayif. Simdilik Alanzinho etkisinden oteye gecemedi.

Bence acikcasi boyu haric Alanzinho ile uzaktan yakindan alakasi yok, herkesin onunla karsilastirmasini da anlamaiyorum.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yaptığı asist boyundan çok çok büyüktü. Inşallah devamı gelir. O anın fotoğrafı var mı bu arada ?
      Dikkatlerden kaçtı ama hala şaşkınım nasıl o kalabalıkta o boyla asist yaptı arkadaş

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Gayet istekli ve verimli oynuyor bence. Birazcık daha lige, şehre ve takıma alıştıkça istenileni vereceğini düşünüyorum
        Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
        (Dozer) Cemil Usta
        Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Driblingi zayıf, topsuz oyunu ve güçlü sprintleri çok iyi. Topu ayağında verirsek Alanzinho'dan faydasız, topu önüne atarsak Burak Yılmaz'ın kral olduğu seneki kadar faydalı bir adam olur. Burak Yılmaz'ı kral yapan bir hocamız ve sistemimiz vardı. Hoca becerikliyse buradan da bir kral çıkarabilir.

Aynen topu ayagina degil, önüne atmaliyiz, oynadigi yer sol forvet olarak cok elestiriliyor ama esas sorun oynadigi yer degil, yüklenilen misyon, keske Brahimi gibi tok teknigi olsaydi, o zaman cok daha fazlasini verebilirdi ama ben cok memnunum cünkü bu adam form tuttugunda gercekten hücum anlaminda cok zengin bir takim olacagiz.
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• The Ghana World Cup striker - who once turned out for non-league Forest Green Rovers' reserve team - was scouted by Louis van Gaal's assistant last week
            Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yaptığı asist boyundan çok çok büyüktü. Inşallah devamı gelir. O anın fotoğrafı var mı bu arada ?
              İlk uçan insan gibiydi dimi
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ynt: Abdul Majeed Waris

İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dikkatlerden kaçtı ama hala şaşkınım nasıl o kalabalıkta o boyla asist yaptı arkadaş
                Asist yapmak istemedi zaten kaleye vurmuştu

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bence acikcasi boyu haric Alanzinho ile uzaktan yakindan alakasi yok, herkesin onunla karsilastirmasini da anlamaiyorum.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                  +1
                  yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Mustafa'nın kadro dışı kalması en çok Waris'i etkileyecek.Bu saatten sonra yabancı kontenjanı nedeniyle ilk 11'de zor oynar bu adam

Yorum

• Cidden izleniyor United tarafından Mirror'a haber oldu.
                      Gollere başlasa iyi olur.
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Waris kaliteli bir oyuncu yavaş yavaş kendini bulacaktır takım oturduğunda kendisinden daha çok yararlanacağız biraz zaman, Mehmet Ekici'yide eleştiriyorduk oynadıkça daha iyi oluyor oyuncular zira zaten hepsinin belli bir kalitesi var , ilk 11 'imiz oturduğunda bu takımın en önemli silahlarından olacaktır.
                        DOZER CEMİL

Yorum

• French football journalist James Eastham runs the rule over the the Ghana striker that has been drawing admiring glances from Old Trafford

man u izliyormuş bu adamı. giggs görevlendirilmiş.

menajeri de doğrulamış goal'e göre...

bence bu adamın acilen 1-2 gol atması gerekiyor. o zaman gerçek performansı ortaya çıkacak. hem istediğimiz fiyata satarız sonra.
                          #

Yorum

• manu devre arası warise 10 milyon euro önerebilir bence kafayı taktılarsa alırlar...
                            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Trabzonspor'umuzun sezon başında 6 milyon euro ödeyerek kadrosuna kattığı Abdul Majeed Waris, İngiliz medyasının gündemine damgasını vurdu.Daily Mirror'un haberine göre Louis Van Gaal, Ganalı oyuncumuzu izlettirmek için yardımcısı Ryan Giggs'i görevlendirirken, Waris'in menejeri bu olayı doğruladı ve ekledi: Transferin tamamlanmasının ardından Birleşik Arap Emirlikleri'nden 11 milyon euroluk bir teklif geldi.

Gaziantepspor maçını kazanmalarını gerektiğini söyleyen Waris, gol atamadığı için performansını beğenmediğini dile getirdi.Genç oyuncumuz Manchester United'ın kendisini izlemesiyle olarak da "Trabzon'u seviyorum ve burada uzun süre kalmak istiyorum.Müslüman bir toplumda yaşamak çok güzel" dedi.

BMN ÖZEL - http://www.bordomavi.net/index.php?p...rinti&hid=3686
                              Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                              Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Eğer öyle bir teklif gelirse anında satılmalı. Hiç düşünmeden. Üstteki arkadaşa çok feci katılıyorum.
                                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                                - Eomer -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim