İlk olarak demir tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustapha Yatabaré
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Mumkunse futbol da konuşma diyecem ama dinlemeyeceksin nasıl bir fikre sahip olursan ol assagiladigin adamın tuttuğun gönül verdiğin takımın oyuncusu olduğunu unutma olumsuz yaptığın her yorum yine sana olumsuz olarak dönecek. .. İstanbul kuşları kazmadan futbolcu yapıp şampiyon oluyorsa bunun sebebi taraftardirİlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYatabareye yetenekli diyen birisiyle futbol konuşmam bile sana kolay gelsin.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
Sen troll falan mısın, boş boş konuşma bana da cevap yazma senle uğraşamam.İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMumkunse futbol da konuşma diyecem ama dinlemeyeceksin nasıl bir fikre sahip olursan ol assagiladigin adamın tuttuğun gönül verdiğin takımın oyuncusu olduğunu unutma olumsuz yaptığın her yorum yine sana olumsuz olarak dönecek. .. İstanbul kuşları kazmadan futbolcu yapıp şampiyon oluyorsa bunun sebebi taraftardir
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiMustafa Yumlu.
Yorum
-
Yoo herif gayet dogru soylemis. Yatabare bu takimda cogu kisiden daha yeteneklidir. Kac mac izledinizki hemen siliyorsunuz futbolculari cildiracamİlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen troll falan mısın, boş boş konuşma bana da cevap yazma senle uğraşamam.
Yorum
-
İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen troll falan mısın, boş boş konuşma bana da cevap yazma senle uğraşamam.
sabırla uslubumu bozmadan konusmaya calısıyorum ama zorluyorsun ınsanı, hak ettıgın gıbı senınle konusmak var ama kendıme yakıstıramıyorum... trol dedıgın adamın once bır profılıne bak bugune kadar kac mesaj yazmıs kac yıldır burada uye ve genel olarak ınsanlar nasıl bılıyorlar bos konusma derken bıle bom bos konustugunun farkında olmayan bırısını cıddıye alıp muhattap alarak hatayı ben yapıyorum bellıkı... saygı beklıyorsun ama zerre saygı gostermıyorsun yazılanı okumak okusanda anlamak gıbı bır sıkıntın dahı yok kac yıldır bu forumdayım ilk defa kendısını yuksek otorıte sanan bır futbol alımı ıle plemıge gırıyorum cok enteresan...Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoynadığı her maçta etkili oldu.neden beğenmediler enteresan tabi.stili biraz fernandao ya benziyor.her zaman golü ve kaleyi düşünüyor.
kötü transfer değil bence.İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçen akşam bir maça denk geldim...
takımın en iyi oyuncusu yatabareydi....
başakşehirmiydi yanlış hatırlamıyorsam..
adam daha ne yapsın dedim kendi kendime....
oynatılmalıYatabare'yi de hedef tahtasına oturtmuşlar.İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar hezaman oldugu gıbı ezber konusuyorsunuz... yatabare canım ulkemdekı kırlı futbol dunyasında ıyı santroforlardan bırısıdır evet cardozonun golgesınde bıraz kayboldu ve sakatlıklarda yakasını bırakmadı ama cok yeteneklı ve takım oyuncusu olacak bır oyuncudur yatabare... en basıtı cardozoya attıgı kanat ortalarını kendı orta saha oyuncularımız bıle atamamıstır.. tamam elestırın lakın assagılamayın cok komık gorunuyorsunuz
Şu kadar adam dert anlatmış, laf anlatmış.
Madem kimse laftan anlamıyor ben de kestirip atayım:
Yatabare'ye futbolcu değil diyen futbol konuşmasın.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
Emrin olur paşam.İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYatabare'yi de hedef tahtasına oturtmuşlar.
Şu kadar adam dert anlatmış, laf anlatmış.
Madem kimse laftan anlamıyor ben de kestirip atayım:
Yatabare'ye futbolcu değil diyen futbol konuşmasın.Mustafa Yumlu.
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYatabare futbolcu olabilir, ama bizde değil.
Ben görmedim öyle bir şey. Görenleri tebrik ederim.
İnşallah gider.
firikik atmasa ozaman sen mehmet ekıcıyıde farketmezdın bu bakısla
)))
Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
Yorum
-
Yorumumla pek alaka kuramadım açıkçası. Ben bu adamı beğenmedim. Sahada yürüyen futbolculara tahammülüm yok. Ha, yürürsün de bir iki numaran olur o da yok. Zaten oynadığı da yok. Oynayacağı da yok. Bu kadar yokluk içinde ona yer yokİlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefirikik atmasa ozaman sen mehmet ekıcıyıde farketmezdın bu bakısla
)))
Olabilir futbol bazen göreceli oluyor. Birinin beğendiğini başkası beğenmez. Ben Cardozo'yu beğenirim başkası beğenmez. Yapacak bir şey yok. Bazı oyuncularda standart fikir oluşmaz . Onu beğenmeyen tek insan değilim üstüme gelmeyin lütfen
Yorum
-
Yatabareye yürüyor dediğine göre gercekten izlememissin dikkatli bir şekildeİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYorumumla pek alaka kuramadım açıkçası. Ben bu adamı beğenmedim. Sahada yürüyen futbolculara tahammülüm yok. Ha, yürürsün de bir iki numaran olur o da yok. Zaten oynadığı da yok. Oynayacağı da yok. Bu kadar yokluk içinde ona yer yok
Olabilir futbol bazen göreceli oluyor. Birinin beğendiğini başkası beğenmez. Ben Cardozo'yu beğenirim başkası beğenmez. Yapacak bir şey yok. Bazı oyuncularda standart fikir oluşmaz . Onu beğenmeyen tek insan değilim üstüme gelmeyin lütfen
)))
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum