Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustapha Yatabaré

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu adam gerçekten izlenerek mi alındı merak ediyorum.
    Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Ben begeniyorum.alinmadan öncede begeniyordum.ancak cardozo var,cardozonun alternatifide sonradan girmeye aliskin sprinter bir
      forvet olmaliydi.charlison benschoop gibi.

Yorum

• Sende git afrika dere kurbağası
        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• oynadığı her maçta etkili oldu.neden beğenmediler enteresan tabi.stili biraz fernandao ya benziyor.her zaman golü ve kaleyi düşünüyor.

kötü transfer değil bence.
          TEKKEBALL

Yorum

• Rizespor'a alsak bu adamı iyi is yapar aslında
            Yatabarenin kumaşınin kotu olduğunu düşünmüyorum Anadolu klububde iyi is yapar.
            https://twitter.com/cemcaglaryavuz
            Beşirli/TRABZON

Yorum

• 1461 trabzona göndersek iş yapar. en azından ptt 1. lig 3 milyonluk futbolcu görür.

Yorum

• Umutsuz olduğum baska bir isim insallah yanilirim..Bu aksam iyi baslar Insallah' ..

Yorum

• Twitterda bir taraftar abimiz şehirle alakalı"köy gibi yer,bana İstanbul gibi şehir lazım"falan demiş olduğunu yazmış.Eğer ortada bir yanlışlık yoksa umarım en yakın zamanda kulüpten ayrılıp Fransa'dan geldiğin köye geri dönersin.Malilisin Fransa'nın adı sanı duyulmamış bir yerinden geliyorsun şehri beğenmiyorsun.Parayı çatır çutur alırken çok profesyonelsiniz ama!

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak hami08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Twitterda bir taraftar abimiz şehirle alakalı"köy gibi yer,bana İstanbul gibi şehir lazım"falan demiş olduğunu yazmış.Eğer ortada bir yanlışlık yoksa umarım en yakın zamanda kulüpten ayrılıp Fransa'dan geldiğin köye geri dönersin.Malilisin Fransa'nın adı sanı duyulmamış bir yerinden geliyorsun şehri beğenmiyorsun.Parayı çatır çutur alırken çok profesyonelsiniz ama!

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Zaten bunu dediyse bi işe yaramaz, adamda olmaz.
                    "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• Henrigueyi eleştirip Yatabareyi almak nasıl bir mantıktı anlamıyorum.......

tam henrinin parasını kurtardık derken yine batırdık.....

afiyet şeker olsun
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• geçen akşam bir maça denk geldim...

takımın en iyi oyuncusu yatabareydi....

başakşehirmiydi yanlış hatırlamıyorsam..

adam daha ne yapsın dedim kendi kendime....

oynatılmalı

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Geçen bi haberde 2.5 milyon euro vermişler biz 3.5 istemişiz tarzında bi haber görmüştüm de umarım espriden ibarettir. Bu adama 1 milyon euro bile veriyorlarsa hemen satmak lazım, biz 2.5'e alıp kazıklandık diye adamın piyasası o olmuyor. Koca sezonda 5 gol atabilmiş bir forvetten (!) bahsediyoruz nihayetinde.
                          Mustafa Yumlu.

Yorum

• arkadaslar hezaman oldugu gıbı ezber konusuyorsunuz... yatabare canım ulkemdekı kırlı futbol dunyasında ıyı santroforlardan bırısıdır evet cardozonun golgesınde bıraz kayboldu ve sakatlıklarda yakasını bırakmadı ama cok yeteneklı ve takım oyuncusu olacak bır oyuncudur yatabare... en basıtı cardozoya attıgı kanat ortalarını kendı orta saha oyuncularımız bıle atamamıstır.. tamam elestırın lakın assagılamayın cok komık gorunuyorsunuz
                            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaslar hezaman oldugu gıbı ezber konusuyorsunuz... yatabare canım ulkemdekı kırlı futbol dunyasında ıyı santroforlardan bırısıdır evet cardozonun golgesınde bıraz kayboldu ve sakatlıklarda yakasını bırakmadı ama cok yeteneklı ve takım oyuncusu olacak bır oyuncudur yatabare... en basıtı cardozoya attıgı kanat ortalarını kendı orta saha oyuncularımız bıle atamamıstır.. tamam elestırın lakın assagılamayın cok komık gorunuyorsunuz
                              Sen beğenebilirsin saygı duyarım ama bana göre topçu değil, yorumumu komik bulmak haddine mi ? Kariyerinde 230 maçta 64 gol atmış adama ben forvet demiyorum, sen diyebilirsin ben bunu komik bulmam.
                              Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sen beğenebilirsin saygı duyarım ama bana göre topçu değil, yorumumu komik bulmak haddine mi ? Kariyerinde 230 maçta 64 gol atmış adama ben forvet demiyorum, sen diyebilirsin ben bunu komik bulmam.
                                BEGENIP BEGENMEMEK baska bısey asagılamak bambaska bısey... takımdakı bıorcok oyuncudan daha yeteneklı bır adam oldugu kesın ... sorsam sana yattarayıda ove ove bıtıremazsın muhtemelen ama karıyerınde gol sayısı 40 degıl.. ne demek ıstedıgımı anlamıssındır heralde
                                Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim