Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustapha Yatabaré

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    BEGENIP BEGENMEMEK baska bısey asagılamak bambaska bısey... takımdakı bıorcok oyuncudan daha yeteneklı bır adam oldugu kesın ... sorsam sana yattarayıda ove ove bıtıremazsın muhtemelen ama karıyerınde gol sayısı 40 degıl.. ne demek ıstedıgımı anlamıssındır heralde
    Yatabareye yetenekli diyen birisiyle futbol konuşmam bile sana kolay gelsin.
    Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yatabareye yetenekli diyen birisiyle futbol konuşmam bile sana kolay gelsin.
      Mumkunse futbol da konuşma diyecem ama dinlemeyeceksin nasıl bir fikre sahip olursan ol assagiladigin adamın tuttuğun gönül verdiğin takımın oyuncusu olduğunu unutma olumsuz yaptığın her yorum yine sana olumsuz olarak dönecek. .. İstanbul kuşları kazmadan futbolcu yapıp şampiyon oluyorsa bunun sebebi taraftardir

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

Mumkunse futbol da konuşma diyecem ama dinlemeyeceksin nasıl bir fikre sahip olursan ol assagiladigin adamın tuttuğun gönül verdiğin takımın oyuncusu olduğunu unutma olumsuz yaptığın her yorum yine sana olumsuz olarak dönecek. .. İstanbul kuşları kazmadan futbolcu yapıp şampiyon oluyorsa bunun sebebi taraftardir

Sen troll falan mısın, boş boş konuşma bana da cevap yazma senle uğraşamam.
        Mustafa Yumlu.

Yorum

Yoo herif gayet dogru soylemis. Yatabare bu takimda cogu kisiden daha yeteneklidir. Kac mac izledinizki hemen siliyorsunuz futbolculari cildiracam

Yorum

sabırla uslubumu bozmadan konusmaya calısıyorum ama zorluyorsun ınsanı, hak ettıgın gıbı senınle konusmak var ama kendıme yakıstıramıyorum... trol dedıgın adamın once bır profılıne bak bugune kadar kac mesaj yazmıs kac yıldır burada uye ve genel olarak ınsanlar nasıl bılıyorlar bos konusma derken bıle bom bos konustugunun farkında olmayan bırısını cıddıye alıp muhattap alarak hatayı ben yapıyorum bellıkı... saygı beklıyorsun ama zerre saygı gostermıyorsun yazılanı okumak okusanda anlamak gıbı bır sıkıntın dahı yok kac yıldır bu forumdayım ilk defa kendısını yuksek otorıte sanan bır futbol alımı ıle plemıge gırıyorum cok enteresan...
            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              oynadığı her maçta etkili oldu.neden beğenmediler enteresan tabi.stili biraz fernandao ya benziyor.her zaman golü ve kaleyi düşünüyor.

kötü transfer değil bence.
              İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              geçen akşam bir maça denk geldim...

takımın en iyi oyuncusu yatabareydi....

başakşehirmiydi yanlış hatırlamıyorsam..

adam daha ne yapsın dedim kendi kendime....

oynatılmalı
              İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaslar hezaman oldugu gıbı ezber konusuyorsunuz... yatabare canım ulkemdekı kırlı futbol dunyasında ıyı santroforlardan bırısıdır evet cardozonun golgesınde bıraz kayboldu ve sakatlıklarda yakasını bırakmadı ama cok yeteneklı ve takım oyuncusu olacak bır oyuncudur yatabare... en basıtı cardozoya attıgı kanat ortalarını kendı orta saha oyuncularımız bıle atamamıstır.. tamam elestırın lakın assagılamayın cok komık gorunuyorsunuz
              Yatabare'yi de hedef tahtasına oturtmuşlar.

Şu kadar adam dert anlatmış, laf anlatmış.

Madem kimse laftan anlamıyor ben de kestirip atayım:

Yatabare'ye futbolcu değil diyen futbol konuşmasın.
              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yatabare'yi de hedef tahtasına oturtmuşlar.

Şu kadar adam dert anlatmış, laf anlatmış.

Madem kimse laftan anlamıyor ben de kestirip atayım:

Yatabare'ye futbolcu değil diyen futbol konuşmasın.
                Emrin olur paşam.
                Mustafa Yumlu.

Yorum

• Yatabare futbolcu olabilir, ama bizde değil.
                  Ben görmedim öyle bir şey. Görenleri tebrik ederim.
                  İnşallah gider.

Yorum

• Deplasman gollerini özledik Musti

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yatabare futbolcu olabilir, ama bizde değil.
                      Ben görmedim öyle bir şey. Görenleri tebrik ederim.
                      İnşallah gider.

firikik atmasa ozaman sen mehmet ekıcıyıde farketmezdın bu bakısla )))

Yorum

firikik atmasa ozaman sen mehmet ekıcıyıde farketmezdın bu bakısla )))
                        Yorumumla pek alaka kuramadım açıkçası. Ben bu adamı beğenmedim. Sahada yürüyen futbolculara tahammülüm yok. Ha, yürürsün de bir iki numaran olur o da yok. Zaten oynadığı da yok. Oynayacağı da yok. Bu kadar yokluk içinde ona yer yok Olabilir futbol bazen göreceli oluyor. Birinin beğendiğini başkası beğenmez. Ben Cardozo'yu beğenirim başkası beğenmez. Yapacak bir şey yok. Bazı oyuncularda standart fikir oluşmaz . Onu beğenmeyen tek insan değilim üstüme gelmeyin lütfen

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yorumumla pek alaka kuramadım açıkçası. Ben bu adamı beğenmedim. Sahada yürüyen futbolculara tahammülüm yok. Ha, yürürsün de bir iki numaran olur o da yok. Zaten oynadığı da yok. Oynayacağı da yok. Bu kadar yokluk içinde ona yer yok Olabilir futbol bazen göreceli oluyor. Birinin beğendiğini başkası beğenmez. Ben Cardozo'yu beğenirim başkası beğenmez. Yapacak bir şey yok. Bazı oyuncularda standart fikir oluşmaz . Onu beğenmeyen tek insan değilim üstüme gelmeyin lütfen
                          Yatabareye yürüyor dediğine göre gercekten izlememissin dikkatli bir şekilde )))

Yorum

• Hafızam kuvvetlidir. Yatabare ne yapmış bu takımda merak ettim ama susuyorum . Size kolay gelsin.

Yorum

• Wanted

???
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim