Yetersiz kesinlikle.Seneye yerine sprinter bir golcü bulmalıyız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustapha Yatabaré
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hahahahahaİlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazı inşaatında çalıştırılsın. Parayı kurtaralım bari ...
“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
Sprinter bir golcumuz zaten var..İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYetersiz kesinlikle.Seneye yerine sprinter bir golcü bulmalıyız.
Yorum
-
Mustapha Yatabaré
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazı inşaatında çalıştırılsın. Parayı kurtaralım bari ...
Cok acimasiz.keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
Sahibinden az kullanılmış, atletik görünümlü, forvet ...
Fiyatı : 3 Milyon € ...
Müracaat : Trabzonspor Futbol İşletmeciliği A.Ş.
Tel : 0462-325 09 67 (pbx)
Fax : 0462-325 55 15- 0462-325 61 35
E-Mail : futbolas@trabzonspor.org.tr
Adres : Trabzonspor M.A.Y. Tesisleri A. Suat Özyazıcı Cad. Havalimanı Altı TRABZON9 # Osvaldo'
Yorum
-
insan fotoraf yada video koyardi yaninaİlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSahibinden az kullanılmış, atletik görünümlü, forvet ...
Fiyatı : 3 Milyon € ...
Müracaat : Trabzonspor Futbol İşletmeciliği A.Ş.
Tel : 0462-325 09 67 (pbx)
Fax : 0462-325 55 15- 0462-325 61 35
E-Mail : futbolas@trabzonspor.org.tr
Adres : Trabzonspor M.A.Y. Tesisleri A. Suat Özyazıcı Cad. Havalimanı Altı TRABZON
bu cagda böyle cig cig gitmez"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
sakatlandığı fotoğraflardan koyayım dedim de bulamadımİlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinsan fotoraf yada video koyardi yanina
bu cagda böyle cig cig gitmez
aracın kaza fotoğrafları mevcuttur hesabı

Aracı (futbolcuyu) bilen biliyor ...
9 # Osvaldo'
Yorum
-
İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesakatlandığı fotoğraflardan koyayım dedim de bulamadım
aracın kaza fotoğrafları mevcuttur hesabı

Aracı (futbolcuyu) bilen biliyor ...

buda kaza ani olabilir
En son selcuk tarafından düzenlendi; 12.05.2015, 08:58."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Var ama kanat oyuncusumu forvetmi belli değil.Mutlaka Waris yetenekli oyuncu lakin bize evelemeyen gevelemeyen direk kaleye inecek zenci golcüde lazım. Bilhassa deplasmanlarda böyle bir oyuncu şart.İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSprinter bir golcumuz zaten var..Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

İstatistik verilere nazaran satamayız da sanırım seneye de bizimle...
Yorum