Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustapha Yatabaré

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Helal olsun sana karam benim. Oyuna girdin gs defansını karıştırdın ve golü attırdın. Kendisine yeterli şans verilirse ve gelecek sezona iyi hazırlanırsa Trabzonpora katkısı çok olur. Bu sezon şanssız sakatlıklar yaşadı. Sahip çıkmak lazım bu çocuğa...

Yorum

• Yedek forvet olarak çok faydalı işler yapıyor bence. Takımda bu rolü kabulleniyorsa kalmalı. Ama yedek kalınca küsüyorsa gitmesinde fayda var.
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• sonradan girerken fena oynamiyor....banko oynadığında katkısı fazla olmuyor...
        Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Sonradan girdiği her maçta olumlu katkısı var beğeniyorum şahsen.

Yorum

• baski yapan forvet satilmasina karsiyim

Yorum

• Gayet iyi bir oyuncu, kuvvetli ve tutulması zor. Sağ ayağıyla şutları da mermi gibi ama cardozo saçmalığına kurban ediliyor. Başka takımlarda yıldız olurdu. Tekniği sınırlı belki ama kuvveti ve saldırganlığı kalitesini gösteriyor. Üzülüyorum onun yerine cardozoyu görmeye, aynı süre tanınsaydı daha fazla atar attırırdı, penaltıları saymıyorum
              OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gayet iyi bir oyuncu, kuvvetli ve tutulması zor. Sağ ayağıyla şutları da mermi gibi ama cardozo saçmalığına kurban ediliyor. Başka takımlarda yıldız olurdu. Tekniği sınırlı belki ama kuvveti ve saldırganlığı kalitesini gösteriyor. Üzülüyorum onun yerine cardozoyu görmeye, aynı süre tanınsaydı daha fazla atar attırırdı, penaltıları saymıyorum
                bir bitmediniz ya. Takıma yıllar sonra kalitesi ortada Cardozo gibi bir adam geliyor şu yazılanlara bak.
                Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• Mustapha Yatabaré

Hazir, Cardozo yatabare ve denizle forvet sorununu halletmisken ne istiyosunuz bu adamdan. Rahat birakin, ic sahada cardozo ile birlikte direk oynamasi gerektigini düsünüyorum.
                  keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Uğur Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bir bitmediniz ya. Takıma yıllar sonra kalitesi ortada Cardozo gibi bir adam geliyor şu yazılanlara bak.
                    Onun yorumlarını kaale alma.Cardozo azıcık kötü oynasın sürekli aynı yorumları yapıyor.İyi oynadımı daha göremedik başlıklarda arkadaşı
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Maliyeti fazla diye Zeki Yavru'yu Bosingwa'nın yerine düşünen değerli kardeşim Cardozo'dan ne istiyorsun
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yatabare varken Cardozo tabi ki satilmali ve hatta Cardozo futbolu birakmali(!)
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Mustapha Yatabaré

İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yatabare varken Cardozo tabi ki satilmali ve hatta Cardozo futbolu birakmali(!)

Hatta Zeki varken bosingwa il sinirlarindan iceri alinmamali !
                          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Mustapha Yatabaré

Sadece fiziğiyle bir şeyler yapmaya çalışıyor onun haricinde takımla uyumu yok ne yazık ki...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• kendini Cardozo sanıyor
                              9 # Osvaldo'

Yorum

• Iyi niyetinden hic bir kuskum Yok ama yetersiz sin be mustafa

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim