Çok iyi transfer.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustapha Yatabaré
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Gelmeden önce de çok istediğim oyuncuydu. Gerçekten müthiş katkı yapıyor, 2 galibiyette de payı büyük.
Hem takım oyuncusu, hem de rakip alanda gerçek bir tehlike.
Tebrikler
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Biraz daha hızlı olsa var ya ah
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Yıllarca beklediğimiz forvet ayağımıza geldi. Halı, paspas,yolluk.. Dur ya böyle değildi
Şaka bir yana Yatabare çok iyi transfer. Gol atması da harika oldu
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
sağ açıkta ne işin var yaw halil hoca bugün kanatları oturtsan yatabare - cardozo oynasan 5 atardık yatabare cardozoya sağ açıktan asist yaptığına pişman olmuştur adam forvet oğlu forvet yapma etme harcama bu uşağu şu an cardozo ancak yatabarenin tamamlayıcısı olurUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Yeni Umut Bulutumuz Yatabare dir arkadaşlar. Üstelik çok daha iyisi. Umarım uzun yıllar bizimle olur. Her sene 10-15 arası gol atsa harika, ki atar gibi duruyo. Şimdi yanına Fatih Tekke ler, Teofilo lar bulmalıyız. Cardozo inş forma girerse 2 yıl götürür bu görevi....6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun
Yorum
-
bulmamiz gerekmezİlk olarak calavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni Umut Bulutumuz Yatabare dir arkadaşlar. Üstelik çok daha iyisi. Umarım uzun yıllar bizimle olur. Her sene 10-15 arası gol atsa harika, ki atar gibi duruyo. Şimdi yanına Fatih Tekke ler, Teofilo lar bulmalıyız. Cardozo inş forma girerse 2 yıl götürür bu görevi....
aslinda cardozonun önerdigi brian montenegro ilerisi icin tam aradigimiz forvet,
muhammet yattara, samed yesil, muhammet demir gibi forvetlerde var, genc, yetenekli ve trabzonspora özel ilgiylen yaklasanlar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
nba in sıkı takipçisiyim ve rondo hayranı yatabere tabiki de iyi sıçrayacak. çünkü adam basketbol hastası. Mutlaka basket oynuyordur...hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum