çok komple bir futbolcu. kesinlikle ilk yazılması gereken isim...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustapha Yatabaré
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk 11 mi yoksa sonradan mı girsin deseler sonradan girsin derim. Yedek kulübesinde oyunu değiştirebilecek adamın olmalı. Bu da Yatabare
Geldiğinde Webo etkisi yapsın yeter diyordum. Fazlasını yapıyor
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Su asamada bence yedekten gelip oyunun kaderini degisitiricek oyuncu aramak yanlis.İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk 11 mi yoksa sonradan mı girsin deseler sonradan girsin derim. Yedek kulübesinde oyunu değiştirebilecek adamın olmalı. Bu da Yatabare
Geldiğinde Webo etkisi yapsın yeter diyordum. Fazlasını yapıyor
Takim iyi olur, belli bir standardi tutturur, bazi maclarda oyun kitlenince yedekten gelecek adama ihtiyac duyulur, 2011 deki Alanzinho gibi mesela...
Ama biz su an hala ilk 11 imizi ariyoruz. Bu yuzden iyi olan, katki veren herkes once bir ilk 11 e oturmali. Once macin basinda iyi futbol oynamayi dusunmeliyiz yedekten gelip oyunu degistiricek adam sonra dusunuruz. Yataber bu yuzden ilk 11 olmali su an...6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun
Yorum
-
ne demistim dün ???İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegolü var yarin aksama
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Zaten sürekli sağ çizgide oynayan bir futbolcu değil. Vahid'den önce yabancı sınırlaması engel oluyor, takma kafana.İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAttığı gol dışında etkisizdi.
Sağ çizgide oynamasını sağlayacak top sürme, topu alıp verme özelliklerinden yoksun.
Vahid'in bunu görmesi için sanırım yeni bir Karabük faciasına yakalanmamız lazım."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum