Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustapha Yatabaré

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çok komple bir futbolcu. kesinlikle ilk yazılması gereken isim...
    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk 11 mi yoksa sonradan mı girsin deseler sonradan girsin derim. Yedek kulübesinde oyunu değiştirebilecek adamın olmalı. Bu da Yatabare
      Geldiğinde Webo etkisi yapsın yeter diyordum. Fazlasını yapıyor

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İlk 11 mi yoksa sonradan mı girsin deseler sonradan girsin derim. Yedek kulübesinde oyunu değiştirebilecek adamın olmalı. Bu da Yatabare
        Geldiğinde Webo etkisi yapsın yeter diyordum. Fazlasını yapıyor
        Su asamada bence yedekten gelip oyunun kaderini degisitiricek oyuncu aramak yanlis.

Takim iyi olur, belli bir standardi tutturur, bazi maclarda oyun kitlenince yedekten gelecek adama ihtiyac duyulur, 2011 deki Alanzinho gibi mesela...

Ama biz su an hala ilk 11 imizi ariyoruz. Bu yuzden iyi olan, katki veren herkes once bir ilk 11 e oturmali. Once macin basinda iyi futbol oynamayi dusunmeliyiz yedekten gelip oyunu degistiricek adam sonra dusunuruz. Yataber bu yuzden ilk 11 olmali su an...
        6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• Suan ligde hicbi takimin cardozosu yok ama bizim yatabaremiz de var

Yorum

• Gol'den sonra secde'ye gitti Zeki Yavru ile birlikte
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              golü var yarin aksama
              ne demistim dün ???
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• bu ligin en iyisi yatabare ne dedik constant ekici yatabare köprüsü kurulcak yolu yok

Yorum

• Çok iyi transfer.
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Attığı gol dışında etkisizdi.

Sağ çizgide oynamasını sağlayacak top sürme, topu alıp verme özelliklerinden yoksun.

Vahid'in bunu görmesi için sanırım yeni bir Karabük faciasına yakalanmamız lazım.

Yorum

• Seviyorum bu uşağı
                      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• insan gibi sıçramıyor topa

Yorum

• Reis sonunda yazdı, yazmadı koydu adeta
                          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Nokta transfer yapmışız kesinlikle.
                            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Attığı gol dışında etkisizdi.

Sağ çizgide oynamasını sağlayacak top sürme, topu alıp verme özelliklerinden yoksun.

Vahid'in bunu görmesi için sanırım yeni bir Karabük faciasına yakalanmamız lazım.
                              Zaten sürekli sağ çizgide oynayan bir futbolcu değil. Vahid'den önce yabancı sınırlaması engel oluyor, takma kafana.
                              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Hücumu çok rahatlatıyor. Gol atması çok iyi oldu Antep maçında ilk 11'de oynar umarım.
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim