Yatabare çok başarılı transfer. Yedekte böyle bir hamlemizin olması çok önemli.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustapha Yatabaré
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Mousa Sow forvet'den sol tarafa gecip gayet basarili olmustu, Yatabare'yi sag nakat'da denesek nasil olur acaba ?*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYavaş gibi. Zenci gibi yardırmıyor. Tam zenci değil ama faydalı.
zencı olmanın en onemlı ozelıgı hızlı olmak dıyorsun
)) bundan hızlısı olsa bence atlet olurdu
Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
Açtığı ortalara bakıyorum falan bir zencide olmayacak teknik. Ama Bence hızlı değil gibi. Yani Zenci ara pasına kaçar. Biz böyle gördükİlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezencı olmanın en onemlı ozelıgı hızlı olmak dıyorsun
)) bundan hızlısı olsa bence atlet olurdu 
Yani aklıma Niasse geliyor. Umar geliyor. Emenike , Sow felan çok hızlılar. Ama bizimkisi Yavaş gibi.
Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçtığı ortalara bakıyorum falan bir zencide olmayacak teknik. Ama Bence hızlı değil gibi. Yani Zenci ara pasına kaçar. Biz böyle gördük
Yani aklıma Niasse geliyor. Umar geliyor. Emenike , Sow felan çok hızlılar. Ama bizimkisi Yavaş gibi.
onemlı olan hızı degil islevi dıyıp konuyu kapatmaya calısıyorum
Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
Sanırım Waris yerine Yatabare ile başlanması konusunda hemfikiriz.
Waris'te kendini gösterme telaşından mı ? Yaşından mı ? Bilmiyorum.Ama bir sorun olduğu kesin.Belki de doku uyuşmazlığı yada zamana onu bırakalım.Ama Yatabare'yi hep oynatalım.
Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
ama sadece kanat oyuncuları. başka kimse olmayacak.İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımın kanat oyuncularını bir araya getirip, Cardozo'ya kestiği ortayı izlettireceksin.
kapıyı kilitleyeceksin.
oda karanlık olacak.
saatlerce tekrar tekrar izleteceksin.
delirtene kadar...
Yorum
-
herkes aynı fikirde bu ortayı bu takımda açacak oyuncu yok işte tüm sorun buİlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaçtıığ ortayı bosingwa haricnde bizm takımda açacak adam çok az. gerçekten komple bir futbolcu. Cardozo ile beraber oynamalı.
kenar oyuncuları orta açmasını bilmiyor şut yok nasıl olucak bu kadronun buna vericek cevabı yok
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum