Cardozo'dan artısı durağan oynamaması ve göreceli olarak daha hızlı olması. Geri kalan her şey eksi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustapha Yatabaré
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ben genel olarak begeniyorum oyununu
kesinlikle tek forvet oyniyacak adam degil
takimin en ucda olacak oyuncusu degil
ayni milli takimda kullanildigi gibi kullanilmali"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Garip insanlarız vesselâm. 30 yaşına gelmiş ve gelişimini tamamlamış insanlarda olmayan yeteneklerin ve özelliklerin olusmasini beklemek garip. Bu adamın oyun stili bu, gezici bir santrfor, cok koşmaz, topsuz oyunda yoktur ama top ayağında iken sağa sola deplase olur,statik değildir. Tek başına oynayınca markası kolaydır ama ikili forvet te yanındaki ni rahatlatacak özellikleri vardır.
Yorum
-
Sakat oynadığından dolayı bu hafta etkisiz oynadı. Daha iyi bir Yatabare bekliyordum sezon genelinde ama pek beklediğim performansı gösterdiğini söyleyemem. Umarım sezon sonuna kadar daha fazla katkı sağlar."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
-
Eger dogruysa bu olay helal olsun ve Allah ondan razi olsun.İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleparasını iade etmiş sakatken para almak haramdır diye...
Bizler transfer edip de ilk antremanina kadar sakatlanip aylar boyunca antreman bile yapamayan futbolcular gördük.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum