Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Ekici

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Su konuda elestirmek isterim Mehmet'i ki daha iyi olsun.

Bazen ani ataga cikacagimiz pozsiyonlarda topu gereginden fazla ayaginda tutuyor calim atmaya calisiyor dolaysiyla hizli hucum edemiyoruz...Bir de ara pasi hic dusunmuyor genelde, gerci Waris le gormek lazim bir de .

Yorum

• arkasında mbia yanında sesegnon oynamalı. yoksa harcanır gider...
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Nihat Güneş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Su konuda elestirmek isterim Mehmet'i ki daha iyi olsun.

Bazen ani ataga cikacagimiz pozsiyonlarda topu gereginden fazla ayaginda tutuyor calim atmaya calisiyor dolaysiyla hizli hucum edemiyoruz...Bir de ara pasi hic dusunmuyor genelde, gerci Waris le gormek lazim bir de .
        Kimse boşa kaçmıyor ki veya pas istemiyor ki bence biraz zorunda kalıyor biraz da bencilliği var

Yorum

• Sen de olmasan nasıl gol atar bu takım, diye benden başkaları da düşünüyordur umarım.
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Alex penaltısı diye bir kavram var herkes bilir. Top önündeyken arkadan hızla gelen sığır savunmacıyı bekle, sana çarpsın. Faul al. Mehmet ceza sahası çevresinde bu şekilde faul alırsa yapabileceği en iyi şeyi yapar
            ( ゚д゚)

Yorum

• Mehmet Ekici'ye freekick'i öğreten adam, topa vuruş stilini kapmış aynen ...
              .

Yorum

• Rakip ortasaha futbolcuları (kasapları) biraz sert davrandı mı oyundan düşüyor. Bizim ligde harcanıyor. Kısa zaman sonra TSL den gitmek isteyecektir.
                TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• pasör özelliği fazla yok asistlerinin çoğu duran toplardan

Yorum

• Sakatlandı haberleri doğrumu ya

Yorum

• Yanında oynayan oyuncu çok önemli , tek başına kuvveti hem ileri hem geri yetmiyor ama bu ligin ve bizim takımın üzerinde bir oyuncu
                      Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• bence daha öncede dediğim gibi Trabzon'a gelmiş en kaliteli topçu....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Paşa maçında zaten ilk yarı sakatlanmıştı, çıkması gerekirdi, ayak bileğine sert kırmızılık öüdahale yapıldı, sekerek çıktı fakat sıcağı sıcağına hissetmedi ve devam etti, gol de attı ama muhtemelen maç sonrası sakatlandığını anladı. Ayak bileği çok hassas bir yer ve zorlanmaması gereken bir yer ama doktorlar niye uyarmadı anlamadım. İnşallah ciddi değildir zira napoli maçında olması gerekirdi, kazanıp avrupa puanımızı artırmamız gereken bir maç ama büyük ihtimal yok.
                          OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Sakallı haliyle sakalsız hali çok değişik değil mi ya
                            Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                            Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sakallı haliyle sakalsız hali çok değişik değil mi ya
                              sakallı haliyle kro gibi bence sakal yakışmıyor gitsin traş olsun. Futbolcularda sakal yasaklanmalı cavcav haklı. hızı etkiliyor
                              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Sadece frikik değil aynı zamanda feyk atma ustası..Adam rakibe feyk atmadan pas vermiyor yahu şaka gibi.Tamam yeteneklisin,hatta takımın en iyisisin şu an ama bu kadarı da fazla..Belki de Werder de bu yüzden tutunamadı bu adam,bilemiyorum

Yorum

Yükleniyor...
                                X