Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Ekici

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mehmet Ekici

İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2. maddeye katılmıyorum. Anlamadığınız nokta da bu. Frikik her ligde frikiktir. Adı üstünde duran top. Kaleci farkı olabilir sadece ama Ekici'nin topu en ölü bölgeye vurduğunu görüyorsunuz. Çoğu kaleci çıkaramaz. Kaldıki Villareal, Malaga dediğin takımların kalecileri Karabük, Erciyes kalecisinden pek farkı yok. Normalde haklısınız, oyun olarak türkiyede üst düzey piyasa yok ama bu durum farklı. Ekici böyle her hafta frikik atmaya devam ederse Avrupada en az 3-4 kulüp böyle bir silaha sahip olmak için o parayı hatta fazlasını da verirler. Pc oyunlarındaki bug misali. Bu istisnai bir durum. Çünkü her teknik adam böyle bir silaha sahip olmayı çok ister.
    ekicinin attığı en iyi frikik sikebahce ye karşiydi....onu da volkan çıkardı...büyük liglerde hep volkan gibi kaleciler var..Yani bu kadar gol atamaz...
    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Mehmet Ekici

İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ekicinin attığı en iyi frikik sikebahce ye karşiydi....onu da volkan çıkardı...büyük liglerde hep volkan gibi kaleciler var..Yani bu kadar gol atamaz...
      Topun bi tarafında Cardozo, diğer tarafında Mehmet olursa her yerde atar. İkiside barajı geçebilen, falsolu vurabilen isimler. Kaleciler de bunun farkında. Nasıl durursalar dursunlar her halükarda atar.
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• burak selcuk gıbı oyuncular anca sadrı baskan varken gıdebılır baska bir baskan varken gonlunuz rahat olsun ayrıca sırf konusmak ıcın konusmayın bence kendızı gerıyorsunuz baksanınıza 6 aylık oyuncuyu 3 yıllık sozlesmesı varken sezon sonu gondermeye karar verdınız bıle smdıden )))
        Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Mehmet Ekici

İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Topun bi tarafında Cardozo, diğer tarafında Mehmet olursa her yerde atar. İkiside barajı geçebilen, falsolu vurabilen isimler. Kaleciler de bunun farkında. Nasıl durursalar dursunlar her halükarda atar.
          Ben hiç atamaz demiyorum...Bu kadar atamaz...
          Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Neyse kaç para eder nereye gider tartışmasını bir kenara bırakalım, yukarıda pek çok arkadaşın da yazdığı gibi sadece adamın sahada yaptıklarına odaklanalım. "Yaa bu kesin gidicek, çok şımartmayalım" diye burun kıvırmaya ya da "Helal be, yürü be, aslansın kaplansın, 10 yıllık sözleşme yapılsın" diye gaza gelmeye gerek yok. Giderse gider, kalırsa kalır. Oynarken keyif versin yeter. Ben de bu konuyla ilgili son yorumumu yapmış olayım.
            yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Türkiye de bir takımın mehmet reyize heleki seneye 10m vereceğini(verebileceğini) düşünmüyorum, yurtdışında ise kolay kolay bu paralar çıkmaz cepten. Anca almanya o da münih,dortmund belki wolfsburg falan, ispanyada bir a.madrid ister isterse işte bir de ingiltere var.Ekstra para gücü açısından ruslar ve çok ufak ihtimal araplar.

Fakat ben mehmet ekicinin, en kötü seneye de oynayacağını düşünüyorum, ersun yanal için çok önemli bir sistem kuracaksa ilk yazacağı adam, mehmet karakterli adam ayrıca cincondaki apaçiler gibi sonradan görme değil adam münih altyapısı ve eğitimi almış bir adam.
              Bence yönetim otorup sözleşme koşullarını falan konuşmalı lakin o 10m serbest kalma maddesi boşuna konulmamış, özellikle mehmet ekici açısından bakarsak. Ortalama üstü bir takıma gidebilecek bir adam zaten şuan. (dortmund,tottenham,leverkusen,lyon,roma,a.madrid)

Oynadığı futbol vs. hepimizin malumu Allah sakatlık falan vermesin ve inşallah uzun yıllar bizimle olur.
              Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
              Бургундия синий
              61

Yorum

• Ozan tufanın 8 ettiği piyasada mehmete 10 milyon Euro biçmek ayıptır!
                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yemin ediyorum artik takindi oldu bizde, yaa adam geleli daha 6 ay oldu, 3 senelik sözlesmesi var biz simdiden senaryolar üretiyoruz. Yapmayalim derim biraz rahat olalim bu konulari konusmanin bize zarardan baska bisey verdigi yok. Yönetici bile simdiden aciklamalar yapiyosa mehmetim bilinc altina birgün gidecegini kendi kendimize yerlestirmis bulunuyoruz. Gecmis olsun.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                  Kardeşim,taraftarın takıntısı ile ilgili değil ki mesele.Sıginti yönetimin sözleşmeye öyle bir madde koyması !
                  Eğer teklif karşı taraftan geliyorsa kendine güveniyor demek ki sen de o 10 diyorsa 20'ye serbest bırakırım dersin.
                  Sonra da karşı taraftan bana teklifler var ama 20'nin altında ise gelen rakam adamın sözleşmesinin bitiş tarihine göre kararını verirsin.
                  Sen makul fiyat koy sözleşmeye dün bir bugün iki adamın el sallayarak gidişini izle sonra...
                  Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Mehmet'in aklı bence Avrupa'da ve para kazandırmadan gitmek isteyeceğini sanmıyorum..

Yorum

• 10 milyon trik para verebilecek çok kulüp var ekiciye avrupada.
                      TEKKEBALL

Yorum

• ekici bizde 2 sezon dursun sampiyonluk görsün sonra gidersede avrupaya gitsin bizim göğsümüz kabarsın
                        Bordo-Mavi

Yorum

• Şampiyon yap bizi Ekici
                          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mehmet'in aklı bence Avrupa'da ve para kazandırmadan gitmek isteyeceğini sanmıyorum..
                            Avrupa'da aklı olması çok normal.Mesela şöyle düşünebiliriz,biz bir meslek sahibi olmak için yıllardır okuyoruz.Sonunda mesleğimizi elimize aldığımızda en iyisini yapmak için gayret ediyoruz ve illaki hedeflerimiz oluyor.Kim daha iyi bir işte çalışmak istemez ki?
                            Bizim anlayamadığımız nokta da tam olarak bu.Hangi futbolcu olursa olsun daha iyi bir takımda oynamak ister.Her futbolcuyu bu takımın demirbaşı haline getirirsek hep üzülen taraf biz oluruz.Bence satılmayacak futbolcu yoktur.Buna kaleci Onur Kıvrak'ta dahil.Parası verildiği taktirde her oyuncu satılabilir.Bizim eleştireceğimiz nokta sözleşme şartları ve serbest kalma bedeli.Başka hiçbir şey değil..

Yorum

• Mehmet Ekici

Hayatım Futbol 168.sayı yayında, internetten okuyabilirsiniz.

Yorum

• Mehmet gitmek istemiyorsa niye satma muhabbeti var anlamıyorum. 10 milyon nedir kardeşim bizim kulüp 10 milyona ihtiyacı mı var? Bırakın adamı işine baksın
                                # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

Yükleniyor...
                                X